Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

M-am îndragostit

#36
In primul rand : multumesc, ca cititi fetelor si ca imi comentati ficul <3. In al doilea rand : acum, nu am adus capitolul asa de repede asa ca, pare rau. ;3. In al treilea rand : am adus nextu. Ei, astept parerile voastre si sper sa va placa! Lectura placuta si Ja nee'.



[center]Capitolul 13.


Chriss P.O.V[/center]




- Sa nu te gandesti sa faci ceva cu ala, tipule!



Inca aceasta replica imi rasuna in urechi, parca chinuindu-ma din ce in ce mai tare. Nu a fost deajuns ca acest tip, a venit aici si a vrut sa ma omoare, ne-am si batut putin, sustine ca e iubitul scumpului meu, Reey, acum.. ei, acum a venit si Cristina aici cu Maya si un tip, care mi se pare destul de cunoscut. De unde? Nici eu nustiu.. Ciudat e ca, Maya a venit aici. Ce naiba vrea? De ce a venit? Vrea s-o respinga Reey, inca odata sau ce?
Asa cum va face cu tipul asta, acoperit de tatuaje, care acum parca a mutit. Sper sa ramana asa!
Sa-l calce masina.. sau.. sa nu-l mai vad eu!
Oftez prelung. In mintea mea, in acest moment e o harababura totala, exact cum trebuie sa fie si in cea a iubitului meu. Bietul de el, trebuie s-o revada pe fosta lui logodnica... iar, eu, pe Cristina.
Aceasta zi poate fi mai rea de atat?! Sunt extrem de gelos pe femeie si pe barbatul, cu care m-am luptat pentru viata mea.
Macar, Cristina a facut ceva bun in viata ei, m-a salvat pe mine. O sa-i multumesc pentru asta, dar nu cu o partida, asa cum ar vrea ea.
Inca ma intreb de unde toata aceasta gelozie? Nu am fost gelos, de cand ma stiu.. dar, acum sunt si al naibi sa fiu, chiar sunt plin de nervi pe un necunoscut si o femeie. O simpla fata ce, pare sa aiba ceva burtica... nu gluma. Oare l-a uitat pe Reey? Defapt o intrebare buna ar fi.. : ai cui e copilul ?
Ma apropiu de Reey, ducandu-mi mainile dupa capul sau depunandu-i un sarut scurt pe buze, in incercarea de a ne calma amandoi. Il i-au in brate, strangandu-l puternic, parca fiindu-mi frica sa nu mi-l fure cineva..
Daca stam s-o luam asa, chiar imi e si frica, nu vreau sa mi-l ia nimeni. Trebuie sa fie doar al meu, inconjurat doar de iubirea mea si numai a mea.
Dupa cum am observat, barbatul acela e un ciudat, obsedat de persoana lui Reey. Acum 5 minute puteam sa jur ca ma putea face bucatele, daca-l sarutam pe Reey, iar acum... e absent, nici nu mi-a spus nimic, ca l-am atins. Ca i-am atins, buzele delicioase.
- Chriss.. esti gay?! ma intreaba fosta mea iubita, Cristina.
Chicotesc putin la auzul intrebari ei, ca mai apoi sa-mi trec mana prin cateva suvite negre, ce-i apartineau brunetului din bratele mele. Incep sa ma joc, intorcandu-i chipul cu fata spre mine, luandu-i ostatice buzele, nemaivrand sa-l las. In momentul de fata nici nu imi pasa ca mai erau si alte persoane acolo, in fond era casa noastra. Imi trec limba, pe teritoriul brunetului, explorand in voie cavitatea sa bucala. Incep sa-l "starnesc" pentru a incepe un joc, intre limbile noastre. El, nu intarzie insa sa-mi raspunda. Fiecare lupta din toate "puterile", ca intr-un final eu sa rup sarutul, Dumnezeiesc.
- Da sunt. Vezi cine sta in bratele mele? Ei, Reey e iubitul meu. Ne iubim mult si gata. Nu-mi pasa de comentarile voastre si de ale nimanui. Imi pasa doar de el. - ma intorc, cu fata spre el- Reey, vrei sa te logodesti cu mine?
Toata lumea a facut ochii cat cepele, mai ales brunetul meu. Avea buzele intredeschise, insa nu zicea nimic. Saracutul e mai emotiv, dar ador acest lucru... sper insa, sa nu ma refuze.. doar atat!



[center]***

Reey P.O.V[/center]




Deci, oficial am ramas fara cuvinte. Sa reluam totul de la inceput. Pai, i-am marturisit lui Chriss ca-l iubesc, el raspunzandu-mi in aceelasi fel, cu aceeleasi cuvinte magice "te iubesc". Apoi, a intrat Jhon in scena, facand pe ironicul si luandu-l la bataie pe saten.. chiar vrand sa-l ucida. In acel moment, cand il amenita pe Chriss.. iubitul meu, cu un cutit am simtit cum inima mi-o ia la galop de frica. Frica, ca as putea sa-l pierd.. pentru totdeauna. Totusi am scapat, in casa mea facandu-si aparitia doua femei pe care le cunosteam si un fost coleg pe nume Ai.
Si ca sa fie tot tacamul, Chriss marturiseste ca ne iubim, ca suntem impreuna si ma mai cere si de sot cum ar veni.. ma simt stanjenit. Ca sa nu mai zic, de obraji ce sigur acum sunt rosii. Incep sa tremur din toate punctele de vedere, probabil de fericire. Multi, au experimentat asta cand au fost ceruti in casatorie, dar.. eu ma simt de-a dreptul.. nustiu cum sa explic, insa e un sentiment unic.
- Da Chriss, vreau! spun eu, facandu-mi insfarsit curajul sa vorbesc.
Acesta incepe sa sara in sus si sa topaie de fericire. Ma apuca de dupa gat, cuprinzandu-mi buzele, intr-un sarut apasat. I-au parte la acest "act", fericit. Sunt mai fericit ca niciodata, cu toate ca s-au intamplat multe..
Ei, acum Ai se uita cu lacrimi in ochii la aceasta scena impreuna cu cele doua femei ce-l asistau. Chiar asa.. oare ce cauta Maya, aici?
Poate.. ca a venit doar cu Cristina, sa-l vada pe saten, ca sa-i ceara o a doua impacare. Totul e posibil, insa ce ma sperie.. este burtica Maye-i.. care este destul de mare. De cand o stiu nu a fost grasa niciodata.. deci, ramane o singura posibilitate.. poate e gravida..
Parul sau albastru era ravasit, in timp ce din ochii sai caprui scapa o multime de cristale mici, ce ajungeau undeva pe podea. Cristina, acum era bruneta, se pare ca se vopsise. In fine, si ea plangea la fel ca si fosta mea logodnica. Ce sa mai zic de Ai, care ba se uita la noi... ba la Jhon.
Din ochii sai, mici si verzi, ieseau lacrimi sarate, in timp ce parul ii era destul de ciufulit, ascunzandu-i fruntea.
- Vezi, Jhon, puteam fi ca ei, puteam sa ne iubim... puteam multe.. insa ai fugit de mine, lasandu-ma singur, infruntand o suferinta mare.. spuse Ai, cu o voce ragusita.
Acum, Jhon privea in gol.. cine stie ce simte. Aici la mine in casa, a devenit o telenovela totala. Fiecare cu suferinta lui.
- Maya, cu cine esti gravida? intreb eu, curios.
Aceasta isi lasa privirea in jos, lasandu-i parul albastru sa-i "ascunda" chipul frumos. Nici un cuvant.. din partea nimanui. Acum, eu o priveam pe ea, Chriss pe Cristina si Ai pe Jhon. Acum, chiar ca e o telenovela dramatica..
- Sunt insarcinata cu tine, Reey. Imi spune ea mai mult soptit.
In momentul de fata am nevoie de tot ajutorul din lume, caci mi-a cazut fata pe jos si nu o mai gasesc. Ce a spus? gravida cu cine? cu mine? Nu se poate asa ceva.. trebuie sa fie un vis urat!!!
Simt cum o s-o iau razna. Mai lipseste sa fac spume, caci sunt mai nervos decat ar putea fi Jhon vreodata si cand vine vorba de nervi lui.. mai bine te feresti. Imi indrept pasi spre o masuta, ce "gazduia" o vaza albastra, ca si ochii mei. O iau trantind-o puternic de podea. Aceasta, se sparse in mii de bucatele imediat ce facuse cunostiinta cu parchetul. Simt cum o sa iau foc. Nu mai constientizez ce fac, nu mai stiu nimic. Un copil ?! care e al meu? Ce naiba o sa-l invat?
Stiu, o sa-i spun "hai sa te invat cum sa fi gay, fiule" si daca e fata.. o sa-i zic "sa nu stai cu niciunul, toti sunt porci, care te lasa singura la altar". Mdea..
- Ok si ce vrei sa fac? Vrei sa-mi dau sufletul meu?! Sunt gay! Nu ma impac cu tine.. si cu nici o femeie nu o sa stau! urlu eu nervos la femeie.
Toate privirile ma priveau curioase, inafara de cea a Maye-i. Aceasta ma privea trist.
Chriss ma lua delicat in brate, astfel, incat eu puteam sa-i simt caldura corpului ce ma inebunea asa tare..
- Uite Reey. Am venit sa-ti spun ca o sa ai "mostenitor" nu ca vreau impacare.. si asa, eu si Cristina suntem impreuna. O sa-l crestem noi. Imi spuse femeia, pe alt ton ce nu-l cunosteam.
Poftim?! Cred ca mi-a cazut fata a doua oara pe jos. Ele sunt pe invers, ca noi?
Imi intorc, chipul spre Chriss, care parea sa-si caute si el fata tot pe jos, ca si mine.
Dintr-o data Jhon izbucneste in ras, astfel atragandu-ne atentia la toti. Oare ce o fi patit? si nu cred ca are rost sa ma intreb sau sa-l intreb daca e nebun, caci stiu singur raspunsul..


Ps. : siii suspanssssssssss, in legatura cu Jhon si Ai!! Pe data viitoare!
Ps 2 : capitol necorectat.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.



Răspunsuri în acest subiect
M-am îndragostit - de Lexxu - 28-01-2012, 02:50 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Daria - 28-01-2012, 03:35 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 28-01-2012, 03:43 PM
RE: M-am îndrăgostit - de hiimera - 28-01-2012, 04:43 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 28-01-2012, 10:29 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 28-01-2012, 10:53 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 29-01-2012, 01:02 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 29-01-2012, 01:22 PM
RE: M-am îndrăgostit - de hiimera - 29-01-2012, 01:51 PM
RE: M-am îndrăgostit - de DiZ - 29-01-2012, 01:53 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 30-01-2012, 09:55 PM
RE: M-am îndrăgostit - de hiimera - 30-01-2012, 11:20 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 31-01-2012, 12:26 AM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 31-01-2012, 08:23 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 31-01-2012, 09:27 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 01-02-2012, 02:27 AM
RE: M-am îndrăgostit - de Lexxu - 03-02-2012, 10:22 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 04-02-2012, 02:30 AM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 04-02-2012, 07:07 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Lexxu - 05-02-2012, 08:47 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 05-02-2012, 10:07 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 07-02-2012, 07:35 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 07-02-2012, 08:26 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 09-02-2012, 12:43 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 09-02-2012, 05:58 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Sushi - 11-02-2012, 01:39 AM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 12-02-2012, 08:37 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 16-02-2012, 09:03 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 18-02-2012, 08:00 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 19-02-2012, 04:28 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 19-02-2012, 05:28 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 22-02-2012, 09:00 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 26-02-2012, 08:32 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 03-03-2012, 06:35 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Sushi - 03-03-2012, 07:34 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)