Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

M-am îndragostit

#17
Si am venit cu nextu'. Multumesc celor care imi citesc ficu:*. Lectura placuta si Ja'neeee.




[center]Capitolul 6.


Reey P.O.V[/center]




Nu imi venea sa cred. Chiar nu-si aduce aminte sa se fi intamplat ceva intre noi sau... face pe prostul? Nu stiu ce sa mai cred. Mi-a zis ca merge sa-i cumpere o noua rochie prietenei sale. Pe cand ma gandesc, ca eu, Reey am muncit atat sa-l satisfac si el.. nici macar nu mai stie ce s-a intamplat. Adica crede ca prietena lui e responsabila de placerea pe care eu i-am provocat-o. Simt cum imi transpira mainile, fruntea incretindu-se. Imi vine sa sparg orice obiect din casa, de nervi nu de altceva. Cum sa ma confunde cu o fata? Chiar nu a observat ca am scula? E de necrezut.. Oare era beat? Chiar am un mare semn de intrebare in minte. Sunt in ceata total. "Eu cred ca esti gelos." Gelos? Imposibil. Nu-s gelos pe o fata, nici vorba. Nu eu. Nu-mi pasa, ma auzi? Nu imi pasa. O sa-mi petrec si eu ziua cu cineva, care sa-mi porvoace placere si mie. Nu vreau sa ma mai gandesc la saten, ce probabil se contopeste cu fiinta aceea.. oribila. Chiar asa.. oribila. Niciodata nu mi-a placut de Cristina, nici nu am de gand s-o plac acum mai ales ca.. "E cu Chriss al tau." Hah.. constiinta mea are dreptate. Chiar sunt gelos, mi-e ciuda pe ea. Poate avea atentia satenului cand vrea.. la orice ora. Are iubirea lui, poate. Asta chiar nu am de unde s-o stiu. Are imbratisarile lui calde, sarutarile fierbinti in noapte, ochii aceeia care imprastie caldura peste tot. Are cea mai buna persoana langa ea, totusi nu-i pasa, dar nici nu ar putea fara el. Chiar daca e o fetita fitoasa il iubeste si eu m-am bagat peste ea. Nu-mi pasa mie.. vreau sa ma faca a lui din nou, defapt mereu. Vreau sa ma iubeasca si el. Vreau sa traim amandoi in "lumea lui Reey". O lume plina de dragoste, o lume fara griji, o lume perfecta. Pacat ca eu doar visez acum. E imposibil ca acesta sa ma iubeasca. E prea nustiu.. Recunosc, mi-as dori mult asta, totusi nu pot sa fiu un visator care asteapta indeplinirea visului sau si atat. Nu. Daca stau sa ma gandesc mai bine, e un plus pentru mine ca el nu-si aminteste seara fierbinte. E mult mai bine asa momentan. Daca ar stii.. nu cred ca ar mai vorbi cu mine. M-a facut al lui fara sa-si dea seama.. destul de ironic, nu?
Sunt asa de trist in momentul de fata ca nici nu stiu ce as vrea sa fac. Defapt stiu! Mi-a picat fisa. O sa ma duc la Jhon. El o sa-mi ofere "placere" si o sa ma ajute sa-l uit, fara ca macar sa-si dea seama. Stiu ca ma bag singur in gura lupui, insa nu vad alta solutie. Ma doare sa-l stiu pe Chriss in bratele altcuiva. Nici macar nu stiu cand m-am indragostit asa de el. A fost imprevizibil. Se pare ca sagetiile lui cupidon m-au atins direct la inima, facand-o sa tanjeasca dupa cel de langa mine. Imi duc mana la piept fara sa-mi dau seama, oftand.
- Off Chriss, ce mi-ai facut? intreb eu constient ca-s singur in casa si ca nimeni nu avea sa-mi raspunda.
Oftez sonor, ca mai apoi sa ma indrept spre baie, doriind sa-mi rasfat corpul. Urc scarile, ajungand in dreptul baii, parca ezitand sa intru. Nu o mai lungesc atat si apas pe clanta. Imi fac aparitia in incapere, scapand de hainele ce-mi inveleau trupul dat de mama natura. Pornesc apa, intrand in dus, lasand picaturile reci sa-mi loveasca pilea sensibila. Acest contac cu apa ma face sa tresar, ca in cele din urma sa ma obisnuiesc, cu ea. Termin repede dusul, iesiind din incapere. Imi ascund partea intima dupa un prosop, uscandu-mi parul cu un altul. Am nevoie de cineva care sa-mi dea sfaturi. Am nevoie de cineva care sa-mi vindece ranile inimii. Am nevoie de Jhon in momentul asta. Stii cand vrei ca o persoana sa apara, atunci nu vine. E tipic. Ma intreb, oare azi v-a veni? Sper ca da.. e prima data cand imi doresc cu asa o intensitate sa apara. Am nevoie de el acum, mai mult ca niciodata. Vreau sa uit de Chriss pana aceasta dragoste nu imi v-a lua mintiile de tot. As fi in stare sa-l imbat si sa ma imbrac in rochie a doua oara, ca sa ma faca al lui. Si da stiu, am niste idei bolnave uneori, insa ce pot face?
Daca i-as spune ce simt, ar zice ca-s nebun sau mi-ar spune ca nu e gay. Sincer acum, inainte sa-l cunosc pe Jhon si sa ma faca al lui, mi se parea o prostie ca doua fiinte de aceelasi sex sa fie impreuna. Acum e cu totul alta poveste. Nu mi se pare a fi ceva ciudat, din contra. Mi se pare natural. Uneori imi amintesc de discutiile purtate cu satenul despre gay. Ma pufneste rasul cu toate ca ma simt al naibi de rau, din punct de vedere sentimental. Ar trebui sa ies undeva, cu oricine. Pacat ca n-am chef.
Fara sa-mi dau seama doua maini puternice ma cuprind intr-o imbratisare calda. Imi las privirea in jos, observand tatuajele de pe brate. E Jhon. Asa prins in ganduri eram ca nici nu l-am auzit. Probabil ca de ar fi un film si eu as fi personajul principal, alaturi de Chriss, titlul ar fi "indragostit lulea". Parca am si uitat ca Jhon e aici. Gandurile cu amicul meu continua sa imi curga prin minte, asemenea unui rau. Imi scutur capul, incercand sa nu ma mai gandesc atata ca strica!
- Jhon.. spun eu.
- Hei Reey, m-am gandit sa trec pe la tine.. si cred ca stii de ce. Zice el.
Tac 2 minute, in casa asternandu-se o liniste mormantala. Ma eliberez din imbratisarea barbatului, indreptandu-ma spre geam. Afara ploua. Cred ca amicul meu v-a ramane peste noapte la enervanta de Cristina. Oftez sonor, auzindu-ma si cel de langa mine.
- Ce ai Reey? parca esti absent. Spune el curios.
Tot nu-i raspund. Puteam sa-l aud, eram prezent cu trupul, insa cu mintea la saten. Si oricum ce-i puteam spune " Jhon sa stii ca aseara m-am daruit celui mai bun prieten al meu si acum el nici nu-si aminteste. Eu m-am indragostit de el si ma simt aiurea." Nu pot sa-i zic asa ceva, poate ma si bate. Totusi prefer durerea fizica daca asta imi slabeste durerea pe care o simt in piept.
- Bine, intreci masura Reey! -facu o pauza- Chiar ai de gand sa-mi ignori prezenta? urla el la mine, vizibil iritat de tacerea mea.
Imi scutur capul in speranta de a reveni pe pamant, in casa mea. Tot in zadar, totul e in zadar... daca nu am dragostea satenului nu inteleg de ce mai exist. In momentul de fata poate sa mi se intample orice, chiar nu-mi pasa. Ma intreb cum am ajuns, sa sufar in halul asta.. sa tanjesc dupa atingerile cuiva, dupa Chriss. Pur si simplu chiar nu inteleg..
Jhon isi puse mainile de-o parte si de alta a trupului meu, reusiind sa ma lipeasca de geam. Privirea lui era plina de.. de furie, ura.
Daca privirea ar putea ucide, as fi mort acum. Mai bine mort decat in viata, suferiind.
- Ce-i cu tine? De ce nu-mi raspunzi? Ai patit ceva? S-a atins cineva de tine?!? Spune ceva!! urla el la mine.
Tonul lui ma lasa rece in momentul de fata, la fel si prezenta lui. Daca alteori tremuram cand era prin apropiere, acum sunt : rece, indiferent, de neclintit. Exact ca o stana de piatra, insa o stana de piatra cu o inima care sangereaza, care continue sa spere.
- Nu am nimic. -fac pauza- Nu ma simt ok, atata tot. Zic eu, indiferent.
Insa barbatul nu-mi mai adresa nici un cuvant, ci isi unise buzele mele, cu ale sale formand un sarut. Se observa cu ochiul liber ca ardea dorinta in el. Chiar credeam ca nu mai vine. Am de gand sa particip si eu, poate o sa uit de Chriss si eu putin, macar pentru cateva ore. Imi incolacesc mainile dupa capul "pradatorului" si imi intredeschid gura pentru al primi. Isi introduce limba in gura mea pornind un joc incins. Gura lui, era calda.. placuta as putea spune, dar nici nu se compara cu al lui Chriss. Rup sarutul si zic:
- Imi pare rau, Jhon, insa chiar nu pot.. am o zi proasta.
El nu zicea nimic. Pur si simplu ma masura cu privirea, din cap pana-n picioare. Banuia ceva? Aveam ceva pe fata? Sau ce? Cred ca l-am suparat.
- Pustiule, i-a loc. Imi zice el.
Ma conformez, asezandu-ma pe canapea si el la fel. Reusise sa-mi capteze atentia, chiar vreau sa stiu ce are de zis. A reusit sa-mi distraga atentia de la romanta mea.
- Eu nu mai vreau sa te fortez la nimic. -facu o pauza- Am inceput sa simt ceva pentru tine, asa ca vreau sa te indepartez pentru un timp. Nu vreau sa devin tipul sentimental si sa fie un obstacol pentru munca mea. Zambi
Nu l-am vazut niciodata asa. A zis ca simte ceva pentru mine? Nu pot sa cred asa ceva. E imposibil, nu cred. Prea ireal, dar real in aceelasi timp. Ma decid si eu sa-i zic ceva ca sa nu creada ca am mutit.
- Tu simti ceva pentru mine? Cred ca glumesti. Nu am de gand sa te cred, ma minti nu-i asa? Defapt nu vad de ce te-am intrebat, raspunsul e evident: te-ai plictisit de mine.
Acesta isi schimba brusc expresia fetei, incretindusi fruntea. E de rau, am enervat bestia.
- Auzi mai copilas, nu am de ce sa-ti mai dau explicatii. Intelegii? si nu ma mai provoca, ca o sa uit cine esti si o sa te bat pana nu-ti mai amintesti cum te cheama. Dute naibi. Zice el parasiind casa mea.
Super, o veste buna sau.. rea? Nustiu daca ma bucur de "distantarea" lui Jhon. E ciudat.. nu ma asteptam la asa ceva dupa ce l-am refuzat. Ma asteptam la un viol, si asa m-am obisnuit. Beat nu era, drogat nu era, atunci ce s-a intamplat? Habar nu am. Vreau liniste, vreau sa dorm in bratele lui Chriss.. il vreau pe el.



Sper sa va placa >:D<.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.



Răspunsuri în acest subiect
M-am îndragostit - de Lexxu - 28-01-2012, 02:50 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Daria - 28-01-2012, 03:35 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 28-01-2012, 03:43 PM
RE: M-am îndrăgostit - de hiimera - 28-01-2012, 04:43 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 28-01-2012, 10:29 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 28-01-2012, 10:53 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 29-01-2012, 01:02 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 29-01-2012, 01:22 PM
RE: M-am îndrăgostit - de hiimera - 29-01-2012, 01:51 PM
RE: M-am îndrăgostit - de DiZ - 29-01-2012, 01:53 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 30-01-2012, 09:55 PM
RE: M-am îndrăgostit - de hiimera - 30-01-2012, 11:20 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 31-01-2012, 12:26 AM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 31-01-2012, 08:23 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 31-01-2012, 09:27 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 01-02-2012, 02:27 AM
RE: M-am îndrăgostit - de Lexxu - 03-02-2012, 10:22 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 04-02-2012, 02:30 AM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 04-02-2012, 07:07 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Lexxu - 05-02-2012, 08:47 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 05-02-2012, 10:07 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 07-02-2012, 07:35 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 07-02-2012, 08:26 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 09-02-2012, 12:43 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 09-02-2012, 05:58 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Sushi - 11-02-2012, 01:39 AM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 12-02-2012, 08:37 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 16-02-2012, 09:03 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 18-02-2012, 08:00 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Nirv - 19-02-2012, 04:28 PM
RE: M-am îndrăgostit - de AbiiShu' - 19-02-2012, 05:28 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 22-02-2012, 09:00 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 26-02-2012, 08:32 PM
RE: M-am îndragostit - de Lexxu - 03-03-2012, 06:35 PM
RE: M-am îndrăgostit - de Sushi - 03-03-2012, 07:34 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)