Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alicia & Mao.

#5
Trec şi eu pe aici, m-a atras foarte mult tema pe care aţi ales-o, însă vă spun cu dezamăgire că nici una din voi nu s-a încadrat în termenul abstract (tema). : (
Ce aţi desenat voi nu atinge abstractul, ca şi artă el înseamnă: arta care nu caută să reprezinte elementele realității obiective, ceva de care nu îţi dai sema uşor.
La voi e clar: la primul desen se află mâţa aceea violetă care reuşeşte să se camufleze (să se facă invizibilă) şi mad hatter, iar la al doilea desen este o floare. o.o Ce găseşti în cele două abstract? Mai nimic.

Eu una optez pentru primul desen, fiindcă totuşi nu a detalia atât de mult cele două personaje, din cotră au doar conturul format, puţină culoare, deci ar merge mai mult cu tema (să spune...).
Acel scris arată urât plasat în capăt, deci mai bine renunţai la el, ori cu ajutorul a diferitelor forme geometrice sau mâzgăleli, puteai să scri mare şi frumos numele. Ceva care te duce cu gândul la abstract, însă mai în mijloc şi cu puţine umbre şi restul.
Pe al doilea nu îl aleg, deoarece nu prezintă abstractul sub nici o formă. Din păcate, oricum ca floare arată ok, dar ai pus prea mult accent pe conturul "fizic" al plantei. Puteai subţia considerabil şi dând uşor cu diferite culori (combinate) ieşea super şi să fi fost mai abstract, desenai altfel floarea, folosindu-te de forme geometrice sau mâzgâleai cu pensula foaia, astfel încât să fi ieşit o plantă.

Nu mă mai lungesc, deci votez primul desen. <3



Răspunsuri în acest subiect
Alicia & Mao. - de Mao. - 28-01-2012, 12:41 PM
RE: Alicia & Mao. - de Alicia - 28-01-2012, 02:40 PM
RE: Alicia & Mao. - de yaoi maniac - 28-01-2012, 11:11 PM
RE: Alicia & Mao. - de Daria - 29-01-2012, 01:30 PM
RE: Alicia & Mao. - de hiimera - 29-01-2012, 09:52 PM
RE: Alicia & Mao. - de Alicia - 04-02-2012, 11:57 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)