Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O pata de culoare intr-o lume incolora

#4
heloo. Voi spune cateva cuvinte despre fiecare poza. Nu mult pentru ca vreau sa ma duc sa imi termin cartea 39..
Prima poza: E incetosata si de o calitate proasta. Contrastul e jalnic si nu ai nici un loc unde sa iti opresti privirea. In stanga sus pe cer este o bucatica de scris sau nu vad eu bine?
A doua poza: E mai buna. Peisajul este frumos si copiii dau un strop de dinamism imaginii. -cu toate ca mi-ar fi placut mai mult daca nu erau (ar fi exprimat ceva de genu "drum spre infinit" da stiu ca suna cam nebun 21 ), e bine si asa-. Mi se pare mie sau e putin miscata? 39 Ehh, poate e din cauza mea, dar asa o vad.
A treia poza: ar fi fost mai buna daca nu era acel copac in fata. Sincer nu vad nimic interesant la un copac. Pur si simplu ocupa poza degeaba. E primul lucru la care te uiti pentru ca e in fata si sincer nu e prea placut.
A patra poza: poate nu am eu imaginatia necesara, dar mai exact, ce ai vrut sa pozezi? Sarma ghimpata? La inceput am crezut ca ai vrut sa "prinzi" biserica\manastirea sau ce-o fi aia. Cum am spus, poate nu am eu imaginatia necesara 106.
A cincea poza: imi place cum ai prins cerul. Dar jumatatea aia de pom care intra in poza deranjeaza. Si mai deranjeaza si faptul ca cellalti pomii si casele -parca am vazut si niste case 39- sunt cam incetosate.
Ultima poza: firul acela de electricitate si stalpul deranjeaza -si bucatile de pom si tot ce nu e cer 29-. Poza e incetosata -ai miscat-o nu?- si nu exprima nimic.
Un mic sfat, fa mai multe poze la acelasi lucru\obiect\om sau ce vrei tu sa pozezi, din unghiuri diferite si alege-o pe cea mai buna. -nu am zis nimic despre unghiuri, care apropo nu sunt prea grozave dar nu ma mai intorc la fiecare poza sa spun ce si cum..-.
Cam atat, mult succes in continuare si spor la fotografii cat mai bune!
:bye:
[Imagine: YWk6O.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: O pata de culoare intr-o lume incolora - de Alicia - 28-01-2012, 12:14 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ganduri si sentimente... intr-o fotografie Ada 1 2.559 19-09-2011, 12:09 AM
Ultimul răspuns: CyBeR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)