Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Europe Skies [ Sky and Color ]

#1
So. Dacă tot mă enervează draga de Acka (Color) mi-am zis să postez acest drag de fic ca să îi arat că pot dacă vreau. Enjoy. Cerem cometarii cât mai multe ca să ştim încotro de ducem.

Chestii de ştiut? Eu(Sky.) tip, Xander. Ea (Color) tipă, Isabella.
Varsta minima: Nu este o vârtă minimă, dar cred că cittorii mai mici de 13 ani nu vor pricepe în totalitate aluziile noastre. Nu este un continut violent, da, avem câteva locruri care duc cu gândul la acel lucru, dar nu este un fic care necesită +16, din moment ce nu am descris nimic altceva decât saruturi.
Gen: romance, Slice of life... school life. totuşi, nu este despre adolescenti. este o poveste despre adulti, aşa că rugam cittorii să nu se aştepte la reactii pe care le-ar avea un adolescent de şaişpe ani, care nu a fost trecut prin viaţă.
Limba: Română. Vagi replici în engleză, care, speram, să nu aducă dificultăţi.
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: Nu ştiu. Şi, şi. între, totuşi, am prefera să nu fie chiar foarte dură acea critică a voastră. Vorba ceea, e primul nostru fic postat pe care îl facem în două şi e greu să scriem în ore şi pauze.

Europe Skies


I




Xander

Oxford.
Mi-e foame. Mi-e poftă de un BigMac.
Facultatea la care m-am înscris mă omoară încet şi cu grijă. Îmi dau parul roşcat din ochi ca să vad campusul prea plin de studenti vorbareti.
E galagie. Nu e nici macar zece dimineata. Asta este bine. Două tipe trec prin fata mea fluturându-şi genele. Le ignor şi păşesc în spate ca să îmi iau geanta. Nu am multe la mine. O să îmi iau haine de aici. Colegul de cameră îmi face cu mâna şi vin catre mine. Observ că are camaşa în pantaloni. Tocilar?! Ce biiine![\i] Gândesc ironic. Zâmbesc uşor catre brunet şi pornim.
Încercă în zadar să îmi explice ceva despre problemele şi alergiile lui. Nu-l bag în seamă. Nu îmi pasă atât de mult că e alergic la pisici cât să mă prefac interesat. Nici macar nu caut lucruri pe care le am în comun cu el. Îi zâmbesc schitat ca să vadă ce actor bun sunt. Nu observă că îl mint pe faţă.
Intram în cladirea caminului. Ben? (cred că aşa îl cheamă) se opreşte să vorbească lângă un alt brunet. Fug să prind liftul. O brunetă mi-l fură. Îmi pun în cap să urc până la patru înaintea ei. Stai aşa... La patru stau şi eu. Shet... Of paper!
Nu contează. Încep să fu pe scari cu chitara în spate şi bagajul în mână. Etajul unu... doi... trei... Patru! Primul apartament pe dtânga e al meu. Las geanta pe podeaua acoperită de o mochetă ieftină şi încep să caut cheile. Aud bing-ul liftului. Bruneta a ieşit.Îi scot limba zâmbind dulce.
Cheile! Le scot din hanoracul gri închis şi mă chinui să o îndes pe cea bună în broască. O mână albă împinge cheia şi descuie uşa.

Isabella

Oxford.
Mi-e foame. Mi-e poftă de un BigMac
Mă doare burta şi mi-e greaţă. Poate din cauza emotiilor. În curând o să ajung. Taxiul miroase a braduleţ de la OMV. Strazile sunt curate, faţă de altele din celelalte ţări în care am mai fost. Nici urmă de ţigari, hârtii sau rahati de câine pe jos.Peste tot numai verde. Copacii şi iarbă, flori şi albine, coşuri de gunoi şi asfalt. Poate o să ajungă să îmi placă aici.
Ajung în fata marii porti din metal a faimoasei facultăţi. Intru, iar mirosul de carti vechi îmi umple narile. O doamnă pe tocuri groase, urâte şi la costum vine să mă întâmpine.
- Domnişoară! Dumneavoastră trebuie să fiti Isabella Rybak. Eu sunt directoarea Hamshort. îmi spune dama întinzândumi mâna.
O apuc între degete şi o strâng, raspunzându-i printr-un zâmbet. Un baiat mic de înlăţime vine alergând, cu o faţă nemultumită la semnul batrânei.
- Saru' mâna! Îmi zice uitându-se la mine zâmbind fals, înjurându-mă în gând.
- El este Steven. Vă va conduce la camera dumneavoastră. Din pacate, nu v-am putut gasi o colegă. Cursurile încep mâine, nu uitati! strigă directoarea îndepartându-se.
Baiatul o ia înainte, iar eu îl rmez atentă, privind în jur. Ajungem în fata unei cladiri verde pal, ca voma de bebeluş, de patru etaje.
- Etajul patru, prima pe dreapta. Liftul e acolo.
El pleacă. Îm trag troller-ul după mine, intrând în lift. Apas ultimul buton şi aştept. Interiorul liftului e mazgailt. Şi mie nu îmi place să îmi las amprenta pe uşi sau pereti. Ies. Un baiat roşcat, frumos, îmi scoate limba obraznic, dar totuşi dulce.
[i]Copil mic. gândesc.
Îşi scoate cheile din buzunarulul hanoracului şi încearcă să deschidă uşa.
Mă apropiu şi îmi pun mâna pe a lui.Îi împung cheia mai bine, iar uşa de deschide.
Macar pot să ajut.
Mă îndepartez încet, plecând spre uşa mea.



Răspunsuri în acest subiect
Europe Skies [ Sky and Color ] - de Julliette . - 24-01-2012, 05:15 PM
RE: Europe Skies [ Sky and Eu. ] - de CyBeR - 24-01-2012, 05:40 PM
RE: Europe Skies [ Sky and Eu. ] - de hiimera - 26-01-2012, 06:12 PM
RE: Europe Skies [ Sky and Eu. ] - de Color - 31-01-2012, 03:44 PM
RE: Europe Skies [ Sky and Color ] - de Corina. - 15-02-2012, 09:59 PM
RE: Europe Skies [ Sky and Color ] - de Color - 01-03-2012, 04:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] A splash of color on a black sheet [SasuSaku] LexX 13 6.016 28-02-2013, 01:11 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)