Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lucru de neiertat pentru fanii k-pop!! Ce prostie!

#11
Ar trebui sa fiti obisnuiti, pana la urma majoritatea populatiei rasuna prin gurile acestor copii. Daca nu ma insel, sunt americani. Americanii (nu planuiesc sa generalizez, zic din ce am observat) tind sa inghita ce li se baga pe gat de mass-media si sa nu gandeasca dincolo de acest orizont. Nu de alta, dar m-ati facut chiar curioasa, si pe langa videoclipul propus m-am uitat si la "Kids react to Lady Gaga" ca sa vad ce? Despre K-Pop erau ceva de genul "Wtf are they doing? They are so creepy. They look so weird omg omg", pe cand despre acea cantareata ziceau ca "She's so original/ funny. She stands out. I love her". Nu cu aceleasi cuvinte, dar din ce am rezumat eu. Nu cred ca mai e nevoie sa explic aceasta inocenta ipocrizie, deoarece au fost crescuti cu asa ceva.
Deci, ascultati ce va place, nu trebuie sa va justificati nimanui sau sa fiti judecati. Ca se intampla, e partea a doua, dar niste copii sunt pana la urma mai putin ostili.

Si P.S. de ce unii au luat-o asa personal? Daca am fost bine atenta, acei puradei se refereau strict la cantareti si muzica. Atat despre K-pop cat si despre Lady Gaga. De ce sa duca asta la o confruntare a fanilor din fiecare tabara?
[Imagine: ls.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
RE: Lucru de neiertat pentru fanii k-pop!! Ce prostie! - de Fata cu par de foc - 22-01-2012, 06:46 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)