Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lucru de neiertat pentru fanii k-pop!! Ce prostie!

#2
Aşa însfârşit am ajuns si la acest topic şi în acest punct al discuţiei. Sunt de'a dreptul...dezgustată. Simt cum toată furia din corpul meu vrea să explodeze şi să meargă la ei să îi bată. Liniştindu'mă încep să gândesc cât mai...normal posibil. Eu cred aşa:

Dacă nu eşti îndeajuns de bun, nu eşti un cântăreţ sau vreo vedetă INTERGLOBALĂ, nu ai dreptul să zici că acest gen de muzică este total...ciudat şi prostesc. Eu încă mă mir că nu au avut tupeul să îi facă homosexuali! Atunci chiar ieşea scandal. Aceşti copii nu ştiu că Lady Gaga cu celebra sa melodie Born This Way a plagiat melodia de la SNSD de pe albumul OH! Ştiu? Nu, normal că nu ştiu pentru că ei nu ascult muzica făcută de companii, ci doar comentează fară să gândească sau să ştie despre ce este vorba măcar. Nu întelegeţi greşit, nu condamn pe nimeni să iubească acest gen, pentru că nu sunt în stare, dar când apari pe YouTube şi practic zici că KPOP'UL E ORIBIL deja fanii se enervează şi porneşte o revoltă. Îi înţeleg că nu le place şi că nu înţeleg, dar de ce fac mişto atât de evident?

Când au zis că cele de la 2NE1 au plagiato pe Lady Gaga chiar am pus pe pauză şi m'am apucat să fac ceva ce nu am făcut pentru nimeni niciodata, am reportat acest video şi am sesizat asta la K Pop Romania, să vedem ce zic şi ei. Nu cred că sunt singura în această stare, de profundă nervozitate. Dar nu înteleg, de ce sunt copii ăştia pe You Tube? Să comenteze ca papagali fară să ştie ce e asta? Nu e deloc corect şi normal! Acest video ar trebui imediat şters de pe YouTube până nu o să provoace o Revoluţie în Koreea. Copii înconştienţi. Mă aşteptam la cele mici, Morgan cred, nu la cei de peste 11 ani! Tipu ălă dădea din gură ca papagalul!

Edit că m'am calmat: Acuma că tot gândesc logic,nu e vina lor ţn mare parte ci vina celor care au făcut videoclipul şi a venit cu ideea. De ce să pui copii de cat...7,10, 11 ani să comenteze? Ce ştiu ei? Este un lucru total rasist şi fără înteles. Inţeleg că e publicitate negativă şi că eu am exagerat mai sus dar orice fan infocat ar face aşa, adică mi'a întrat în sânge acest gen de muzică şi când văd că cineva îşi permite să facă mişto chiar mă enervez. Nu e acelaş caz în care aş fi o fană JB, nici să nu aud, nu sunt total DEPENDENTĂ sau nebună, nici măcar nu am postere cu ei pentru că nu se dau în reviste.
Eu înţeleg că nu ştiu coreeană şi nu au auzit de acest gen, dar atunci de ce îl comentează? De ce îi pune să îl comenteze? Sunt copii nu ştiu nimic despre Kpop! Pff, prevăd eu o mareee ceartă pe YOuTube, dar şi'au făcut'o cu mâna lor. Am văzut în BONUSUL lor minunat că tipu' cu gură mare întreabă ce este cu aceasta GENERAŢIE? Practic, noi ascultăm numai prostii şi el numai chestii normale, ar trebui să ascultăm ce ascultă şi el defapt ei, am văzut că le place: Miley Cyrus, Demi Lovato...Doamne, ce copii mult mult mult prea mici.

Şi părerea mea contează. (:
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile



Răspunsuri în acest subiect
RE: Lucru de neiertat pentru fanii k-pop!! Ce prostie! - de Piersicuta - 10-01-2012, 04:29 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)