Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A game of thrones

#4
Kings prepare to clash!

Acum ca am intrat in noul an, revin sa spun ca al al doilea sezon va debuta pe 15 Aprilie, filmarile fiind destul de avansate; si ca bonus vin cu o concluzie pentru primul, in speranta ca poate mai convertesc niste adepti pe drum.

La sfarsitul primului sezon situatia parea destul de complicata, Regele Robert Baratheon e mort, iar Regina Cersei Lannister l-a instaurat cu succes pe tron (Iron throne cum este numit), pe fiul ei Jeoffrey (nascut dintr-o relatie incestuoasa intre Cersei si geamanul ei, Jaime). Totusi, 'micutul' Jeoff nu se comporta exact cum 'mami' planuise si Eddard Stark ajunge decapitat, lucru ce porneste un razboi care desparte Nordul de restul Westerosului, iar Robb Stark (succesorul lui Ned) este incoronat 'King in the North'. In acelasi timp la zidul nordic al civilizatiei, fiul bastard a lui Stark, Jon Snow porneste intr-o expeditie alaturi de batranul comandant Mormont si ceilalti membrii ai Night's Watch, pentru a investiga taramurile salbatice si amenintarea mistica ce ar putea insemna sfarsitul intregului Westeros. Daca Nordul se avanta intr-o magie veche si periculoasa, pe malurile Sudice altfel de magie renaste si sezonul se incheie cu scena in care Daenerys este inconjurata de cei 3 dragoni nou-nascuti, fiind numita 'Mother of dragons'.

Sansa si Arya sunt despartite inainte de moartea tatalui lor, cea din urma fiind recunoscuta de Yoren (membru al Night's Watch si om loial familiei Stark) care planuieste sa o duca inapoi in Winterfell, deghizata ca Arry, un baiat orfan destinat sa ajunga membru Night's Watch. Sansa insa este pastrata in King's Landing de Cersei si inca logodita cu Jeoff.

Daca primul sezon vi s-a parut greu de urmarit, al doilea va fi si mai complicat, va asigur. Nu voi da spoilere, pentru ca am citit a doua si a treia carte si astept cu nerabdare luna Aprilie.

Ah, si daca sunteti atenti la fiecare intro, harta se schimba in functie de taramurile vizitate in episodul respectiv. Abia astept sa vad cum arata Qarth, Pyke, Harrenhaal, Highgarden, Dragonstone si sa vad cum sunt depictate personajele noi.

Si aici un teaser pentru sezonul doi, narat de Stannis Baratheon, un personaj care inca ramane sa fie introdus.



Si da Rhan, ai dreptate, un lucru ce atrage extrem de multa autenticitate, este faptul ca totul este 'dezgolit' ca sa zic asa. Sunt curioasa daca masele se vor descurca cu nivelul de informatii sau daca sezonul doi va fi mai putin popular din cauza afluxului de personaje si rasturnari de situatie.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky



Răspunsuri în acest subiect
A game of thrones - de Lia - 14-10-2011, 08:17 PM
RE: A game of thrones - de Pequax - 31-10-2011, 11:55 PM
RE: A game of thrones - de Schimodie - 17-12-2011, 09:17 PM
RE: A game of thrones - de Lia - 01-01-2012, 11:01 PM
RE: A game of thrones - de Schimodie - 01-01-2012, 11:44 PM
RE: A game of thrones - de Agrona - 29-06-2012, 11:25 AM
RE: A game of thrones - de Crazy~Tenshi - 28-08-2012, 12:59 AM
RE: A game of thrones - de Agrona - 15-04-2013, 07:40 PM
RE: A game of thrones - de CHOCO - 26-04-2013, 11:45 AM
RE: A game of thrones - de DeDal N. - 07-03-2014, 08:51 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)