Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O iubire interzisa

#1
Am venit si eu cu un fic. Sper sa va placa si astept cu mare placere orice fel de critici. De azi incepe prima serie, cu cate un capitol vinerea si lunea. Enjoy!

Disclaimer: Personajele seriei "Naruto" nu imi apartin si nici nu fac profit de pe urma lor. Ficul poate contine limbaj vulgar, scene de violenta si hard hentai

Seria 1: Inceputuri...
Capitolul 1: O amintire urata (Itachi P.O.V.)
Este o dimineata de vara. Afara e cald de te topesti, singura salvare fiind ventilatorul si inghetata delicioasa. Dorm linistit in patul meu moale si spatios. Prin fereastra deschisa, acoperita de o perdea usoara, patrund razele aurii si al dracului de arzatoare ale soarelui. Ele imi mangaie chipul alb ca laptele, facandu-ma sa schitez un zambet micut.
Somnul meu este insa intrerupt de melodia telefonului meu.
- Alo, Itachi? intreba vocea blanda de la celalalt capat al firului, ce apartinea lui Kisame, un om absolut minunat.
- Ce-i, Kisame? il intreb eu putin somnoros, inca culcat.
- La multi ani! Uite ca baiatul meu s-a facut mare. Saptesprezece anisori?
- Da. Nici mie nu-mi vine sa cred.

Kisame ma cunostea inca de cand eram mic si m-a ajutat mereu. Imi era ca un tata si nu cred c-as fi reusit fara el. Era un "barbat bine" de douazeci si noua de ani, foarte inalt, pielea lui era de un bleu deschis, iar parul lui albastru era putin ciufulit. Avea o pasiune pentru rechini, tragandu-se din ei. Era un Hoshigaki convins, avand acele branhii la ochi, iar gura cu buze subtiri apara niste dinti ascutiti ca o lama ce, combinati cu muschii super puternici si Samehada*, bagau in sperieti pe nesabuitul care indraznea sa se ia de mine.
Ma intreba daca vreau sa iesim cu baietii la iarba verde pentru a-mi sarbatori aniversarea.
- Oh, da, ar fi super, raspund bucuros nevoie mare, in timp ce ma asez in fund.
- Bine! Vezi ca venim sa te luam pe la doispe'.

Repede repejor, ma duc la baie sa-mi fac toaleta. Imi spal cu grija dintii, facand miscari calculate cu periuta. Imi clatesc gura, apoi ma bag la un dus revigorant de dimineata. Apa imi intalneste trupul, zic eu, destul de armonios, si ma simt ca in al noualea cer. Incep sa cant in voie melodia mea preferata si la sfarsit ma sterg cu prosopul meu pufos. Radiind, ma usuc la parul negru ca abanosul, ce-mi ajunge pana la jumatatea spatelui, si il prind intr-o coada de cal.
Ajuns in sufrageria destul de mare, ma asez confortabil pe canapea, pornesc televizorul si ma uit la desene animate. Da, la desene animate! Desi fac saptispe', inauntru sunt inca un copil. Ochii mei negri sunt alintati de amuzanta imagine a eternei "lupte" dintre Tom si Jerry.

Vazand ca ma mai uit la d-astea, mama vine spre mine si izbucneste in ras.
- La multi ani, puiule! imi spune mangaindu-ma pe cap si inca chicotind. Sa stii ca tati a plecat la servici. Are treaba, adauga in soapta.
O privesc atent si constat ca, pe parcursul anilor, nu s-a schimbat deloc: acelasi par negru-albastrui, aceiasi ochi calzi si acelasi trup de invidiat ce face orice tanara sa se uite cu pizma la ea. Are treizeci si sapte de ani, dar i-ai da cel mult douazeci si opt. Sufletul ii este si mai frumos, fiind alaturi de mine oricand am simtit nevoia unei imbratisari, nevoia unui suflet cald.
- Mda... Stii, m-a sunat Kisame ca o sa vina cu baietii sa ma ia la iarba verde, o informez pe mama, punandu-mi capul in poala ei si apoi intinzand bratele, aratand ca mi-e somn.
- Bravo, puiutule! exclama bruneta sarutandu-ma pe frunte. Hai, trezeste-te! E unsprezece, adauga mangaindu-ma din nou pe cap.

Cascand, urc la mine in camera si iau niste blugi si un tricou rosu. In picioare imi iau niste adidasi si ma intorc in sufragerie. Acolo ma intampina fratiorul meu Sasuke cu o cutie.
- Ce-ai, ma, acolo? il intreb razand pe micut.
- Deschide, nii-san! ma indemna copilul.
Deschid cutia si ce sa vezi? Chiar jocul pe care mi-l doream de mult timp: The Sims 3. Scot un "Yay!" din inima si imi imbratisez fratiorul frumos ca o bomboana. Avea un par negru cu reflexii albastrii, ca al mamei, insa mai scurt si mai ciufulit, si niste ochi negri al naibii de frumosi, de te ratacesti in ei privindu-i. Imi cere sa-l ajut cu un exercitiu la mate, materia care trebuia defapt sa se numeasca "masina de draci", fiindca te cruceai mai rau ca la icoane privind legile, algoritmurile, dracii, lacii...
Brunetelul aduse cu chiu, cu vai, ghiozdanul plin cu manuale si caiete si scoase din el un caiet studentesc, cu coperta galbena. Imi arata cu degetelul exercitiul problema, defapt comanda.
Iau o foaie din top, invart un creion si ma pun iute pe rezolvat, intre timp explicandu-i baietelului ce si cum. Micutul meu fratior intelese totul si si-a copiat singurel pe caiet ce bazaconii am scris eu acolo cu caligrafia mea de doi lei.

Sasuke imi multumeste cu o imbratisare putin cam stransa, ce-i drept. Il sarut usor pe frunte si ma uit la ceas. Dumnezeule! E doisprezece!
Ies pe strada, langa poarta mare a casei mele parintesti.
Kisame isi parcheaza BMW-ul, albastru cu un val involburat desenat pe capota, langa mine. Cu el au mai venit Deidara, Sasori si Tobi, niste prieteni buni de-ai nostri.
- Buna, Itachi, ma saluta Deidara, care era cam cu o luna mai mare decat mine.
- Buna, ii raspund blondului - avea parul lung pana la omoplati si o parte ii era stransa intr-un "palmier" - dand noroc cu el si urcandu-ma in minunatia de automobil.
Kisame conducea perfect, asa ca n-aveam de ce sa ne facem griji. Tobi, brunetul de langa el, a adus niste muzica si a inceput sa se maimutareasca prin masina. Sasori, sau "Morcoveata", cum ii ziceam noi, a bufnit in ras.
- Kisame, unde naiba mergem? intreba roscatul uitandu-se prin toate partile, semn ca nu cunostea zona.
- Suntem in Oto! raspunse albastriul. Noi vom merge in Taki.
Takigakure era Satul Cascadei, un satuc destul de mic, la granita cu Oto, Satul Sunet. Treceam pe acolo, fiind un festival super, Festivalul Sunetului. Cu totii eram fermecati de privelistea ce ne era oferita: fete frumoase cantand la flaut, decoratiuni chinezesti si copii veseli mancand dango peste tot.

Fix dupa ce soferul nostru termina ce a avut de spus, un tanar - ca batran nu poate fi - teribilist intra cu viteza in noi, la intersectia dintre soseaua principala si o ulicioara. A urmat o tragedie pe care n-o voi uita prea curand. Masina se facuse bucatele, iar Kisame s-a ranit la picior, sangele curgandu-i siroaie pe toata gamba, vazandu-se prin pantalonii albi. Sasori era atat de ranit incat si-a dat ultima suflare la acea intersectie blestemata. Tobi nu scapase decat cu o zgarietura pe obrazul stang si o sperietura zdravana, in vreme ce eu eram la un pas de moarte. Cu ochii pe jumatate inchisi, ma uit spre Sasori, care ne-a parasit pe vesnicie. "Morcoveata" avea ochii sai caprui inchisi. Era atat de trist sa-ti vezi un prieten de-o viata mort! Langa el statea in genunchi Deidara, si el foarte ranit, si chiar langa inima. Plangea cu lacrimi amare, in timp ce sangele ii tasnea tot mai tare din rana. Cu puterea care i-a mai ramas, prabusindu-se la pamant de durere, si-a spus ultimele cuvinte:
- Itachi, tu bucura-te de ziua ta in continuare! Eu trebuie sa plec...
Si a inchis ochii de un albastru limpede, mai limpede decat cerul senin. O lacrima i s-a prelins pe chip, la fel si mie. Mana mea coboara lin pe chipul lui tanar, iar apoi prin parul lui lung si moale ca cel mai fin casmir.
Imi intorc capul catre ceilalti, care plangeau si ei pentru Deidara si Sasori.
- Imi pare rau, baieti. Daca n-as fi fost eu cu ziua mea afurisita, ei ar mai fi trait mult si bine, zic eu cu o voce abia auzita.
Imi scot apoi mana insangerata din parul lui Deidara si indrept privirea catre mine.

Drace! Eram MUTILAT: mi-am dislocat umarul stang, rupt piciorul drept, iar soldul ma durea al dracului de tare. Duc o mana spre obraz, fiindca simt un lichid cald ca flacarile iadului. Era sange. Ma umplusem tot de sange.
- Nu, Itachi! ma intrerupe Kisame. Nu e adevarat. Dumnezeu i-a chemat la El. Erau niste ingeri.
Dupa aceste cuvinte, se aseaza langa mine si mana lui albastra si rece ma mangaie pe cap. Pe chipul meu apare un mic zambet, acelasi cu cel de dimineata. El imi saruta bland fruntea, exact ca atunci cand eram mic. Ma ridica in bratele lui puternice si ma scoate afara din mormanele de metal, tapiterie si piese auto. Simt cum sunt pus cu grija specifica protectorului meu pe restul de bancheta ramas. Kisame ii cere lui Tobi sa aiba grija de mine, in timp ce scoate trupurile neinsufletite ale celorlalti.
Ma uit spre brunet cu ochii aproape inchisi si il pot vedea cum imi adreseaza cuvinte linistitoare
- Itachi... te rog, nu si tu! izbucneste tanarul, cand ma vede ca am inchis ochii, iar lacrimi amare izvorara din ai lui, ce erau de un verde nemaipomenit.
De atunci, am ramas inconstient, nestiind ce se petrece in jurul meu si nesimtind nimic.

_____________________
*Samehada = sabia aceea infioratoare din anime a lui Kisame

Link-uri:
Deidara, Sasori si Tobi http://light.sunphoto.ro/photos/normal/4...HDSGGX.jpg
Kisame: http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/0...meta62.jpg
Masina: http://light.sunphoto.ro/photos/normal/4...ZDVZIF.jpg
Cum era imbracat Itachi: http://www.sativabags.com/img/products/h...ee_red.jpg
Telefonul lui Itachi: http://www.mynextfone.co.uk/assets/news/...-in-us.jpg

Soneria: http://www.youtube.com/watch?v=GDgTovAzw6A
Melodia de la dus: http://www.youtube.com/watch?v=K_Jp-dihvkk
[Imagine: itachi-sig.gif]
"Sorry, Sasuke. It ends with this..."
...then, he closed his eyes...

My fic: "O iubire interzisa" +18 http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28082



Răspunsuri în acest subiect
O iubire interzisa - de miaunica - 23-09-2011, 11:35 AM
RE: O iubire interzisa (+18) - de Ayumi Michaelis - 24-09-2011, 04:11 PM
RE: O iubire interzisa (+18) - de miaunica - 26-09-2011, 11:46 AM
RE: O iubire interzisa (+18) - de miaunica - 30-09-2011, 09:16 PM
RE: O iubire interzisa (+18) - de miaunica - 03-10-2011, 11:06 AM
RE: O iubire interzisa (+18) - de miaunica - 10-10-2011, 11:33 AM
RE: O iubire interzisa (+18) - de miaunica - 06-11-2011, 04:03 PM
RE: O iubire interzisa (+18) - de Madalovenar - 19-11-2011, 08:30 PM
RE: O iubire interzisa (+18) - de miaunica - 23-11-2011, 01:18 AM
RE: O iubire interzisa (+18) - de Blood_Angel - 03-12-2011, 09:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Dragoste Interzisa Aliss_anime 4 3.314 28-11-2012, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  [ Bleach / DN ] - Iubire interzisa, Prieteni dar dusmani Liar 1 2.952 06-02-2011, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Razboiul dintre o iubire interzisa Vero 28 12.600 26-12-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Iubire interzisa KarinaD 20 15.732 20-11-2010, 11:37 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Dragoste interzisa[NaruHina] ♥♫ღYuuÒœi Cяøss♥♫ღ 7 10.767 06-04-2010, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Iubire interzisa [yaoi] Aliss_anime 19 10.164 05-08-2009, 12:10 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime
  Iubire interzisa [yuri] Apathy 11 9.213 19-04-2009, 04:04 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  Dragoste interzisa [+16] [hentai] Storymaker 3 5.146 20-02-2009, 10:38 AM
Ultimul răspuns: Storymaker
  o dragoste interzisa (hinata&neji) pufu_pis_pis 8 6.658 23-08-2008, 07:55 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis
  Dragoste interzisa? bastard_in_love 10 7.379 01-07-2008, 11:18 PM
Ultimul răspuns: bastard_in_love


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)