Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#81
* * *


Lovea cu atata sete, incat ai fi putut spune ca isi doreste sa-l ucida pe bietul Frankie. Incerca sa se convinga singur ca nu e vinovat satenul pentru ca fratele lui statea la el, ci parintii erau cei ce facusera alegerea, dar trebuia sa se elibereze de frustrare, iar primul ce ii cazuse in plasa fusese bietul baiat care, de fapt, nu era vinovat cu nimic.
Continua sa-l loveasca plin de ura, simtind ca trebuia sa ii provoace durere. Tanarul scuipa sange din plin, gemea de durere, dar ce-i cel mai rau e ca lui Kyle i se parea totul incitant. Continua sa dea cu mai multa sete in el, de parca ar fi fost un obiect ce nu simte absolut nimic.
Frankie insa suporta. Era fratele lui Zack, iar el trebuia sa il protejeze pe brunet de astfel de oameni. Cel putin asa simtea in acel moment, ca trebuie sa fie langa brunetul care avea nevoie de el. ACum insa, fratele lui se razbuna pe nedrept pe el penturu ceea ce ii face. Desi era lovit cu acuratete in cele mai sensibile zone de pe organism, semn ca fratele lui Zack avea experietna batailor de cartier, nu renunta. Continua sa stranga din dinti la fiecare lovitura, gandindu-se la toate saruturile cu Zack de pana atunci si la dulceata trupului sau.
Dupa o bataie buna, cruda, Kyle hotari din start:
- Hai sa trecem la tortura mai serioasa...
Il dezlega pe Frankie, care nu mai era in stare sa se tina pe picioare. Il arunca pe podea, dupa care se puse deasupra lui, aplecandu-se peste trupul sau slab si indurerat acum. Isi strecura mana stanga pe sub el, ajungandu-i pe piept si il trase in sus, facandu-l sa isi lipeasca spatele de trupul sau, in timp ce se sprijinea in mana dreapta.
- Frankie, vrei sa vezi ce placuta e durerea? intreba in soapta, apoi Frankie auzi cum slitul pantalonilor lui Kyle se desface. Se astepta la asa ceva, si totusi era socat. Voia sa scape, astfel ca incepu sa se zbata.
- Lasa-ma! striga nervos din cale-afara,dar si inspaimantat in acelasi timp.
- Nu te zbate... De fapt, fa-o ! rosti Kyle si il lovi in spate de aceasta data, tot cu pumnul. Frankie aproape pica la pamant, insa il tinu barbatul sa nu o faca. Fu dezbracat incet-incet de fiecare articol vestimentar, apoi si Kyle isi arnca hainele de pe trupul sau.
- Lasa-ma! Te implor, lasa-ma! striga si in vocea lui se putea simti disperarea. Nu dorea sa fie injosit in asemenea hal, insa se parea ca nu avea sanse de scapare. Continua sa se zbata, il lovi de cateva ori pe celalalt, insa mai rau facu. Acesta il lega imediat cu propria sa curea la maini, dupa care ii ridica bazinul lui Frankie, deoarece acesta se lipise de podea.
- Fii baiat cuminte... Si tipa tare, bine? Imi place sa te aud cum esti chinuit, rosti acesta, iar apoi ii prinse cu mana violent membrul lui Frankie, strangandu-l cu putere. Acesta nu-si putu reprima scancetul de durere, apoi o injuratura adresata celuilalt. Desigur, totul era in defavoarea lui.
O stransoare la fel de puternica il facu sa geama si sa incerce sa dea din picioare, insa zadarnic, deoarece era tinut de Kyle. Simtea cum acesta e lipit de fundul sau, de fesele sale, pregatit de un lucru necugetat, care il umplea pe saten de rusine. Dorea sa fie doar un vis, prefera sa fie batut cu o cruzime de nedescris, numai sa nu i se intample asta !Dar zadarnic spera,fiindca fratele lui Zack isi continua jocul, strangandu-i membrul in mana pana ce se auzira din ce in ce mai multe gemete de durere.
Intr-un final,cand hotari ca e destul astfe, isi duse mainile pe pieptul lui Frankie. Isi trecu degetele peste sfarcurile sale, umplandu-l de scarba pe Frankie pentru infectul langa care se afla acum. Il ura,simtea ca e in stare sa-l omoare, dupa care sa se omoare pe sine insusi... Dar imaginea lui Zack ii alunga toate ideile de genul din cap. Trebuia sa suporte, fiindca Zack avea nevoie de el.
Desi stia ca e absurd, se simtea el important pentru Zack. Voia sa nu fie al altcuiva brunetul, ci doar al sau, sa-l asrute si sa-l faca sa ii cante cu gemete de placere, cum se intamplase nu de mult. Cu toate astea, astfel de lucruri mai aveau de asteptat, desigur, fiindca acum avea o mare, mare problema.
- Nu mai plangi? intreba Kyle infigandu-si dintii in pielea umarului lui Frankie. Acesta gemu, desi nu isi dorea sa ii dea satisfactie celui de langa el. Scanci, apoi se arcui, speerand ca are sa scape de toate acele senzatii.
- Lasa-ma in mortii tai! urla Frankie, insa simti imediat cum mainile lui Kyle se strang in jurul gatului sau si incep sa il sugrume.Incepu sa tuseasca, simtind nevoia acuta de aer. Se zbatea nebuneste, sperand ca avea sa scape intr-un final. Si asa a fost, doar ca i-a fost dat drumul de catre Kyle.
- Ce baiat rau... Ia sa-i aplicam noi o micuta... Foarte micuta corectie...



"Unde-o fi?! " se intreba Zack in mintea lui, disperat peste masura. Nu dadea de Frankie si trecusera deja patru ore de cand lipsea. Il sunase incontinuu, insa telefonul ii era inchis. Se temea sa nu i se fi intamplat cumva ceva. Voia sa plece dupa el, insa se gandise ca nu isi permite sa faca acest lucru. Ii era frica sa iasa afara de unul singur pe timp de noapte, dar mai mult ii era frica sa nu i se fi intamplat ceva lui Frankie.
Isi aminti cand acesta ii spusese sa nu-l astepte si se linsti, insa intr-o mica masura. Voia sa-l stie langa el,chit ca nu il mai atingea defel. Macar sa stie ca e bine, ca ii e aproape... Dar nu, nu putea face acest lucru, nu in conditiile in care el il suparase pe Frankie... Sau asa credea el.
Era disperat din cale-afara acum, nu putea sa se calmeze. Hotari sa mearga in dus, sa isi spele turupul. Nadajduia ca apa fierbinte avea sa il faca sa se simta mai bine,desi presimtea ca nu are sa fie astfel. Intra totusi in dus, fara sa se poata calma. Dadu drumul apei, doar ca era rece ca gheata.
"Frankie e bine... El are grija, stie... " isi spuse in minte, incercand sa se faca pe sine insusi sa creada ceea ce se spunea, insa nu era asa, era disperat de-a dreptul. Isi lasa capul in jos, venindu-i sa planga. Nu isi putu abine lacrimile, astfel ca acestea incepura sa curga siroaie pe chipul lui, amestencaud-se cu stropii de apa.
Stia ca nu are sa-si ierte greseala pe care o facuse. Ii venea sa planga, sa urle chiar. Era disperat din cale-afara, tot ce-si dorea era sa-l stie pe Frankie in bratele lui. Cu toate acestea, simtea ca totul luase o intorsatura foarte rpoasta. Simtea ca ceva nu e in regula...
Se temea. Incepuse sa tremure si stia prea bine ca nu e din cauza frigului, ci, mai mult, e din cauza fricii. Se temea pentru viata lui Frankie...
"Tin la el... Da, e exact ce a spus ca se va intampla" cugeta ca pentru sine,dar stia ca nu e un lucru deloc grav sa placi pe cinva, chiar daca erau amandoi baieti. Desi in mod normal nu era de acord cu asemenea cazuri, acum i se parea ca nu mai e cine stie ce important, fiindca el insusi ajunsese indragostit de un baiat.
Isi inchise ochii, in incercarea de a se controla. Ofta prelung si isi musca buzele, apoi iesi din dus, infasurat in prosop. Se sterse rapid si se arunca in pat, simtindu-se vlaguit. I se paru ca aude usa deschizandu-se si intreba tare:
- Frankie, tu esti?
Nu veni niciun raspuns... Dar putea jura ca usa s-a deschis!


Kyle profita de fiecare miscare pe care o facea Frankie spre a-l lovi. I-o intorcea, il lovea la randul sau si, cu o placere nebuna, il chinuia. In acelasi timp, simtea ca il doreste. Kyle intotdeauna si-l dorise pe Frankie si murise de gelozie cand il vedea cu alta pesoana.
- Acum, pustiule, e randul meu sa te am... Daca te-a avut Tommy, te pot avea si eu! spuse pe o voce gatuita de emotie, ca si cand ar fi fost de-a dreptul nebun, nu doar controlat de narcotice.
- Stai, Kyle! Nu m-a avut nimeni! spuse disperat, dar fratlee lui Zack il prinse de par si il trase spre el.
Ii linse plin de dorinta obrazul, apoi vru sa-l sarute, insa nu intalni decat bariera buzelor lui Frankie, ce refuzau sa se deschida. Il trase de par, insa nu reusi absolut nimic. Abia cand ii veni ideea sa-l stranga de gat, Frnakie isi deschise buzele, permitandu-i limbii celuilalt sa cerceteze gura calda a tanarului.
Acesta continua sa geama din ce in ce mai rau de durere, simtind cum se sfarseste. Obosit, batut si chinuit, indurerat pentru o cearta idioata... Si acum aproape violat.
Se temea... Si totusi, lui Kyle nu ii pasa.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)