Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#78
Nix, iti multumesc pentru cuvintele frumoase, si ma bucur ca te fac sa simti ceea ce scriu. E un pas important pentru mine si un lucru ce ma bucura.
Lexxu, kissez :* Thanks for comm.
Justine, de asemenea, mi-a placut ce mi-ai spus. Ma motiveaza genul asta de comentarii sa scriu in continuare. Apreciez! Si da, te anunt. Va anunt.

Pupici, multumesc de comentarii.


* * *

Se auzi un telefon sunand, iar Zack se ridica si raspunse. Frankie era pierdut in lumea lui, privind in gol. Era ingnadurat si fuma tigara dupa tigara. Vru sa ii ia pachetul la un moment dat, insa intampinase o voce rece care cerea sa-l lase acolo.
- Da? intreba raspunzand. Nu cunostea numarul.
- Sunt Kyle. Iesi afara? se auzi vocea de la celalalt capat al firului.
- Sunt cu Frankie. Nu pot.
Kyle inchise fara sa spuna orice altceva. Se vedea ca e nervos, iar Zack se simti imediat vinovat, caci i se parea ca astazi enerva pe toata lumea. Se duse la bucatarie, scotand din frigider un iaurt pe care il manca incantat. Substanta ii aduse imediat aminte de ceea ce se intamplase intre el si Frankie, apoi gestul satenului in momentul in care el se eliberase de presiune.
Roseata sa din obraji nu prevestea nimic bun. Ii veni imediat in minte ceea ce se intamplase cu putin mai inainte, cand se certasera. Nu ii placea sa se certe cu prietenii, mai ales nu cu Frankie. Ofta prelung si isi musca buzele, nestiind cum sa mearga la el si sa ii ceara iertare.
Totusi, facu o sfortare. Se duse in sufragerie, unde Frankie era intins pe podea, cu picioarele in pat insa, genunchii fiindu-i flexati. Se lasa langa el, in genunchi, apoi spuse incet:
- Imi pare rau...
Cu toate ca o spusese, nu se simtea mai bine, ci, din contra, se simtea chiar mai rau. Ofta prelung, apoi isi musca buzele, in incercarea de a-si retine lacrimile. Se uita la Frankie, care sufla fumul in sus, apoi, intr-un final, spuse:
- E vina mea. Nu are de ce sa-ti para rau, rosti ridicand din umeri. Vreua doar sa ma ierti.
Zack dadu afirmativ din cap si se aseza langa Frankie, sprijinit de canapea. Il privi atent pentru cateva momente, iar satenul simti nevoia nebuneasca de a-l saruta din nou pe micutul ce ii aratase bunavointa sa. Il analiza din cap pana in picioare, dupa care ofta prelung. Isi musca buzele.
"De ce trebuia... Sa se petreaca asa? De ce am avut soarta asta? De ce ma doare asa de mult? De ce trebuie sa-l chinui si pe el? Bietul de el... El nu merita sa fie chinuit de asemenea sentimente si incurcaturi... Mama dracului! " isi spuse cu vocea sa interioara, nervos din cale-afara.
- Eu voi merge pe-afara... rosti, dar fara sa-l invite pe Zack cu el. Am nevoie sa imi revin, sa imi limpezesc gandurile. E ceva cu mine... Si nu-mi place. Deloc! Nu ma astepta, nu stiu cand vin...
Parea foarte ingandurat, asa ca Zack il lasa in pace. Privi in zadar dupa el, sperand ca se va intoarce. Nu se inampla insa, fiindca adormi...



Frankie mergea pe strada, dorind cu ardoare sa-si ia alt pachet de tigari. Fumase jumatatea ramasa din celalalt pachet, astfel ca avea nevoie din nou sa o faca. Era obosit din cale-afara, dar nu ii pasa. Atata timp cat era departe de Zack, racorindu-si mintile, i se parea ca totul e mai usor. Cand era langa el insa, simtea ca va fi distrus cat de curand, fiindca apasarea si durerea isi faceau simtita prezenta. Il dorea pe tanar mai mult ca orice... Si realiza ca asta se intampalse doar cand il vazuse cu fata aceea.
"Daca nu-l vedeam... Daca n-o faceam, poate acum nu eram pus in aceasta situate... I-am spus ca el se va indragosti de mine, cand eu sunt aici prostul! Eu m-am indragostit de el, eu il chinui... Eu... Eu sunt capul rautatilor... " isi spuse in mintea lui. Ura sa se gadneasca la ceea ce se petrece cu el, il disperau astfel de lucruri, dar realiza ca nu are alta varianta decat sa accepte realitatea.
La un non-stop, ceru un pachet de tigari. Imediat, pe loc, il desfacu, luand o tigara din acesta .Avea neaparata nevoie sa fumeze iar... Ura si ca e dependent de tigari, ura si ca nu putea sa spuna totul in fata. I-ar fi placut sa discute cu maiestrie cu Zack si sa nu arate cat de afectat e de faptul ca il place.
Abia daca putea s-o spuna... Si se chinuise foarte mult sa ii spuna si ce spusese pana atunci. Ofta lung si isi musca buzele, dupa care se intoarse, pornind spre parc. Mergea cu mainile in buzunare, cu tigara in gura, neatent incotro o ia de fapt.
Ajuns in apropiere de parc, auzi pasi in spatele lui si tresari, gandindu-se ca poate Zack se aventurase in noapte. Il apuca panica fara doar si poate si se simti brusc amenintat. Se intoarse brusc, insa nu apuca sa vada decat o umbra cum se furisa pe o alta alee.
"O iei razna! Grozav, Frankie! " isi spuse, continuand apoi drumul catre parc. Din nou insa, aceiasi pasi se auzira in urma lui. Nu isi dorea decat sa ajunga mai rapid la lumina, deoarece straduta pe care se afla era neluminata si pustie. Se simtea, desigur, amenintat, si isi grabi pasul.
Incordase pumnul in acel moment, insa nu avu timp de reactie, deoarece fu lovit de cineva peste fata cand se intoarse. Se puse deasupra lui cel a carui fata n-o vedea, apoi simti cum ii este pusa o esarfa la gura si, in scurt timp, il apuca toropeala.
"Dracu' m-a luat... " cugeta si se scufunda intr-un intuneric amenintator, plin de cosmaruri.
Se facea ca Zack e la ananghie in acel moment, iar el nu il putea ajuta. Nu putea ajunge la el, era perfect neputincios si se simtea groaznic. Lacrimi incepura sa i se prelinga pe chipul palid, transfigurat de durere si de dorinta de a-l avea pe brunet langa el.
Intr-un final, se cufunda iar in intuneric, simtind cum este doborat de o forta superioara lui. Stia, din nou, ca nu trebuie sa-l lase pe Zack singur. De ce oare o facuse?! Era atat de prost, incat acum ii venea sa isi loveasca foarte tare capul cu pumnii, insa nu ii venea s-o faca nici daca ar fi fost platit, deoarece si-l simtea greu si pulsa de durere.
Cand, intr-un sfarsit, ochii i se deschisera, realiza ca cineva era aplecat deasupra lui. Nu deslusea prea bine, insa, intr-un final, putu sa-i vada chipul lui Kyle cum il cerceta. Nu prea semana cu fratele lui.
- Hei... rosti in soapta. Ce s-a intamplat? Esti bine? il intreba rapid si Kyle incepu sa rada.
- Nu esti in postura in care sa ma poti intreba pe mine de cum imi e, rosti pe un ton rauvoitor. Imediat, Frankie isi dadu seama de imprejurari: se afla legat intr-o incapere intunecata si umeda. Se gandea ca era subsolul vreunei cladiri sau unei case si incepu sa tremure, fiindca nu era deloc a buna ceea ce se petrecea. Kyle ii trase o palma peste fata imediat, iar tanarul se dezmetici. Era obosit rau, ametit si se simtea vlaguit din cauza substantei pe care, fara sa vrea, o inhalase.
- Kyle, ce e cu tine? Ce ai de gand? intreba Frankie, iar barbatul caruia i se adresa incepu sa rada isteric. Din cate putea vedea el prin intuneric, era drogat si poate si beat. Incepu sa tremure brusc, iar Kyle ii dadu inca o palma, pe celalalt obraz. Avea o mana foarte grea, astfel ca tanarul incepu sa tremure imediat.
"Doamne, in ce m-am bagat? " se intreba disperat.
- Tu ma intrebi pe mine ce e cu mine?! Tu,care mi-ai furat fratele?! urla si il lovi, dar de aceasta data cu un pumn in stomac.
Frankie vru sa se stranga, insa nu reusi. Imediat, realiza ca minile ii sunt legate undeva deasupra capului si e sprijinit de o suprafata rece, care ii trimitea fiori pe sira spinarii. Isi cobori privirea, in incercarea de a nu mai tremura, insa nu era in stare. Si picioarele realiza ca ii erau legate. Un pumn, nou acum, tot in stomac, il facu sa geama de durere.
- Kyle, nu ti-am luat... incepu, insa fu lovit din nou, de aceasta data cu pumnul in fata. Se dadu cu capul de zidul din spate, apoi scanci brusc. Primi una intre picioare si incepu sa geama, dar fara sansa de a putea sa scape de durerile provocate de Kyle.
Ii simtea furia, durerea si frustrarea barbatului, dar nu putea face nimic cu privire la acestea. Era, in fond, doar un copil...
Isi inchise ochii, continuand sa primeasca pumni si, in scurt timp, si picioare in stomac, peste fata si multe altele. Era lovit cu placere de barbatul caruia i se parea chiar incitanta durerea in acele momente. Cu maiestrie insa, Frankie tot continua sa suporte totul.
"Zack nu trebuie sa afle... "




Va doresc o lectura placuta !
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)