Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#31
Thanks for the comms >:D< :*
Here's the next:

***

Trecusera deja aproape doua saptamani. Frankie si Zack deveneau din ce in ce mai apropiati pe zi ce trece, in timp ce Tommy era dat la o parte. Nu se mai tinu nicio petrecere acasa la saten, astfel ca Tommy il evitase. Incepuse sa nu ii mai pese de ce se intampla cu prietenia lor. Pana la urma, stia ca nu avea sa obtina ce-si dorea: pe Frankie.
Cu stupoare, constata ca e tare gelos pe Zack, cel ce locuia cu Frankie. Si-ar fi dorit sa fie in locul sau, insa nu avusese noroc, astfel ca cei doi, el si Frakie, isi peirdusera din simpatia acordata unul altuia. Cand veni ocazia ca Tommy sa plece in alt oras, la o verisoara de-a sa, accepta fara doar si poate.
Isi facu bagajele fara prea mare tragere de inima... Gandindu-se insa la Frankie. Se intreba ce facea el cu Zack in tot acel timp. Oare deja ajunsese sa i-o traga? Dar nu, nu putea fi asta, fiindca se vedea clar ce fel de persoana e Zack: crescut de parintii sai, fara libertate, era retras si temator. Se gandea cu zambetul malefic pe buze ca e posibil ca baiatul sa fie chiar virgin. In fond, era destul de mare bruentul. I se parea ca e groaznic sa suferi atat, sa porti la varsta de 16 ani o mare-mare centura de castitate.
Nu se putea abtine sa nu isi aduca anumite contraargumente prostesti impotriva lui Zack si argumente la fel de puerile si idioate pentru sine, cum ca era mai bun decat micutul. Se simtea amenintat de aparitia sa, stia ca, prin modul prietenos de a fi, Frankie si-l va apropia foarte rapid si vor deveni prieteni buni.
Renuntand, fiindca aproape constientizase ca nu are nicio sansa in fata sa, spuse tare si raspicat:
- Sa ma fut pe fata lui! Daca i-as trage-o... Poate Frankie nu ar mai vrea sa...
Iubita sa, care luase parte la toata scena, se uita la el usor ingrijorata.
- Vrei sa ma inseli, Tommy? intrebase sovaind. Nu-mi spuen ca e vorba despre vreo fata care.. incepuse, dar Tommy dadu negativ din cap, facand-o sa taca imediat din gura. Incepuse sa tremure usor, deoarece era furios. Stia ca fata cu care era el acum fusese intaia oara prietena lui Frankie si nu se simtea deloc bine. I-o luase inainte ... Din nou.
In ciuda faptului ca el era liderul gastii - " Halal gasca!" -, se simtea in totalitate amenintat de un pusti de 16 ani. El avea 18, era si mai bine facut si era si expert in majoritatea lucrurilor, pe cand acel tip numit Zack abia stia sa se stearga la fund fara ajutor. I se facea scarba gandindu-se la faptul ca era in defavoarea sa sa plece, insa credea ac e mai bine. Astfel, i-ar fi putut da uitarii lui Frankie.
- Mai taci! Nu era vorba de o fata, ci era vorba de un baiat! se rasti la prietena sa.
Si rau facuse! Aceasta il privea uimita, deoarece nu stia ca iubitul ei avea si relatii intime cu barbati.
- Stiam eu! Tu si Frankie... E mai mult decat o joaca intre voi! Sunteti mai mult decat prieteni, idiotilor, voi doi... Voi doi sunteti impreuna!
Tommy se apropie incet de prietena sa si ii arse o palma peste obraz. Aceasta cazu pe pat, tinandu-si mana peste falca lovita. Il privea aruncand sageti de foc din ochi prietenului ei. Se simtea distrusa, josnica. Isi aducea aminte ca penultima data cand o facusera, Tommy fusese atat de beat, incat o lovise in repetate randuri. Chiar sangerase in urma acelui contact sexual din cauza violentei baiatului.
De foarte mult timp se gandea sa termine cu el. Poate acum venise timpul.
- Ne despartim.
Nu fu nevoie de mai multe cuvinte. LUi Tommy oricum nu ii pasa, deoarece stia prea bine ca nu are nevoie de ea. In fond, el putea avea pe oricine isi dorea cu putin efort. De fapt... Aproape pe oricine. Frankie nu i se lasase niciodata, spre marea sa dezamagire.
"Merita sa incerci! Ultima sansa! " isi spuse in minte aproape cu disperare. Isi lua o bluza pe el, caci era in bustul gol, si iesi din camera, exact pe unde iesise si iubita lui in urma cu foarte putin timp. Isi zambi cu tristete siesi, apoi, cu skate-ul sub brat, incepu sa se indrepte spre casa lui Frankie.

Il gasi pe acest cu un bol de cereale in mana, care se dovedi a fi de fapt al lui Zack, fiindca i-l daduse acestuia. OFta prelung privindu-l, dar Frankie il ignora. Il duruse exterm de mult si pe el ce se intamplase in noaptea aceea, la piscina. De fapt, fusese ca o injosire a lui. Ceea ce facuse Tommy trebuia pedepsit.
- Frank... incepuse oftand, iar satenul isi atinti privirile catre el. Se duse in canapea, asezandu-se langa Zack, si ii lua lingurita din gura pentru a lua si el cateva imbucaturi din cerealele cu lapte cald. Tommy se uita cu ura la brunetul de langa prietenul sau.
Desi nu fusese invitat, se aseza si el pe canapea, la o oarecare distanta de cei doi.
- Ce? intrebase Frankie calm, privindu-l fix.
- Am venit sa-mi cer scuze, raspunse aproape soptit Tommy. Nu vreau sa fii suparat pe mine. Nu stiu ce-a fost cu mine in momentul ala, nici nu stiu de ce am reactionat astfel. Stiu ca nu trebuia sa te oblig sa... incepuse, dar imediat tacuse. Stiu ca nu ar fi trebuit sa arunc pacos... - urma un "Ha!" nervos din partea lui Frankie, urmat de un pufnit dezaprobator - Pe Zack, se corecta aproape imediat baiatul, oftand. Frankie, imi pare sincer rau...
- Ai vazut bine, idiotule, spuse direct. Ai vazut, in urma cu o seara ne-am sarutat. Ti-a placut, dar nu, tu trebuia sa ma injosesti pe mine in fata atator oameni. Trebuia sa faci ceea ce spusesem eu sa nu faci. Te-ai luat de Zack, si el nu ti-a facut nimic! Te-ai luat de mine. Eu ce-ti facusem? Ah, spune-mi?! Te-am futut in cur atunci si nu stiu, de erai asa crispat?!
Frankie era furios, se vedea pe chipul sau acest lucru. Zack isi asezase mana stanga pe antebratul sau, in incercarea de a-l calma cu o mangaiere pe care satenul nu o respinse, dar nici nu arata ca l-ar fi ajutat la ceva.
- Frankie, ti-am spus ca imi pare rau! Eram beat! Vreau sa plec, bine?!
Frankie ii indica usa, iar el dadu rapid negativ din cap.
- Frankie... spuse Zack in soapta, in incercarea de a-l calma, fiindca satenul isi pusese mana pe piciorul lui si strangea cu putere de pantalonii scurti de fas, nervos din cale-afara. Vazand ceea ce face, se opri aproape imediat si ofta prelung. Din priviri, isi ceru iertare.
- Puteai sa vii sa imi ceri scuze atunci cand s-a intamplat .Si lui Zack ii datorezi niste scuze, rosti cinic satenul, facandu-se comod in pat. Incerca sa nu arate ca nu voia ca Tommy sa plece. Pana la urma, acesta continua:
- Puteam. Nu stiu de ce n-am facut-o. Iti jur, Frankie, iti jur ca-mi pare rau, repeta cu tristete. Frankie se ridica in picioare, cerandu-i sa continue printr-o privire. Plec la Dallas. Nu ma intorc decat la sfarsitul verii... De fapt la inceputul scolii. Voiam doar sa-mi cer scuze. Pot vorbi cu tine in particular?
Zack dadu sa se ridice in acel moment, insa Frankie dadu negativ din cap.
- Imi permiti... ? intrebase scurt, iar brunetul dadu afrimativ din cap. Frankie ii facu semn sa mearga pe hol lui Tommy si ofta cand se opri acolo, lipindu-se de zid. Se inserase deja.
- Frankie, iti jur, imi pare rau, spuse incet. Se apropie de el,dar Frankie se dadu usor intr-o parte, nevrand sa fie atins de acesta. Il privi fara prea mare tragere de inima, apoi Tommy ceru pe o voce jalnica: Te rog, un ultim sarut...
- Parca mori! rosti Frankie pe un ton rece.
- Niciodata nu stii ce s-ar putea intampla, replica trist Tommy. Si avea dreptate, pana la urma. Frankie ii facu semn sa se apropie de el si il lua in brate usor, sarutandu-l pe obraz. Tommy se intoarse catre el si ii prinse cu blandete buzele intre ale sale, pastrand pentru cateva momente magia unui sarut copilaresc. Despartindu-se, acesta spuse in soapta: Intotdeauna am fost frustrat ca nu te-am avut...
Frankie se uita urat.
- Pa! spuse nervos si Tommy intelesese ca intrevederea lor luase sfarsit. Revenind la sentimente mai bune, Frankie rosti: Ai grija de tine...
Il lua in brate si, pentru cateva momente, isi lasa capul pe umarul sau. Tommy il stranse la piept, dupa care iesi din casa. Din usa, ii striga lui Frankie sa aiba grija la randul sau si disparu. Satenul inchise usa cu cheia si se duse incet, fara niciun chef, spre sufrageria unde Zack se uita la televizor.Si acesta parea ingrijorat. Se uita la Frankie cand aparuse, insa preferase sa nu intrebe nimic, ceea ce-l facu pe acesta recunoscator.
- Imi pot pune capul aici? intreba indicandu-i lui Zack coapsa si acesta, inrosindu-se usor, dadu afirmativ din cap si Frankie isi aseza capul pe coapsa lui.


"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)