Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#1
Salutari, bunii mei prieteni! >:D<
E un fic pe care-l iubesc, la care am lucrat foarte mult si la care inca lucrez si pun suflet, deci sper din tot sufletul sa va placa! :X
Lecturare placuta!

CARTEA INTAI


* * *

- Frankie! se auzi strigatul nervos al unui barbat. Tanarul inalt, cu ochii albastrii in care te-ai putea pierde, iesi din camera lui, scarpinandu-si fruntea. Pupilele ii erau dilatate, avea cearcane adanci si arata de parca nu ar fi dormit o noapte intreaga. Nici nu dormise, mai precis, deoarece fusese o petrecere la el si toata gasca fusese la el.
Trupul slab al tanarului era aproape gol acum. Arata uimitor, ar fi furat ochii oricarei fete si... Chiar si ai oricarui baiat, fiindca Frankie nu era genul de persoana care sa se dea in laturi, ci facea totul dupa cum il taia capul. Skater profesionist, un artist desavarsit in ale muzicii si un foarte bun prieten, Frankie era un adevarat adolescent rebel ce locuia doar cu tatal sau, om de afaceri foarte influent, intr-o vila din suburbiile Los Angeles-ului.
Barbatul acesta reprezenta tata pentru Frankie doar pentru faptul ca il crease si ii dadea bani. In rest, familia lui fusese strada, gasca, skate-ul, drogurile, alcoolul si muzica rap. Atat si nimic mai mult.
- Ce dracului vrei? intreba intinzandu-se. Era doar intr-o pereche de boxeri negri si stramti care ii scoteau foarte bine mandria in evidenta. Il privea pe tatal sau cu ochii umflati, nitel iritat de faptul ca ii fusese stricat somnul cu strigatul. Barbatul il privi din cap pana in picioare, analizandu-i trupul frumos pe care-l avea.
Isi cunostea pe bine fiul si stia ca in seara trecuta fusese un circ de milioane acolo.
- Diseara plec la Londra. Ai bani lasati in seif. Daca mai ai nevoie ma suni, daca nu, sa nu te trezesti ca ma apelezi degeaba. Stau minim o luna, am treaba.
Frankie nu facu decat sa mormaie un "Bine" adormit, dupa care isi saluta tatal din cap si se intoarse in pat, aproape zburdand de fericire ca ramane singur acasa. Nici macar cand era in oras nu prea se ocupa el de fiul sau, nici nu prea dadea pe-acasa, dar satenului i se parea mai convenabil sa fie plecat. Se arunca pe suprafata pufoasa a saltelei sale, luandu-si telefonul de pe noptiera.
- Futu-i! E noua! spuse nervos, apoi puse micul aparat la loc. Nu ii placuse niciodata sa fie trezit din somn, ura acest lucru, dar iata ca aceste lucruri se intamplau, spre marea sa dezamagire. Era atat de obosit incat nici macar nu se mai putea misca. Isi dorea sa doarma tot timpul, sa nu il sune nimeni.
Rebeliunea adolescentei i-a schimbat viata acestui tanar, la fel si baietilor si fetelor din gasca lor. Ei nu realizau insa asta, si drumul pe care il apucasera cu totii era in totalitate gresit. Cineva trebuia sa ii intoarca, dar cine, cand parintii nu se ingrijeau de ei?
Incet-incet, Frankie adormi intr-un final...

Lumina puternica a soarelui il trezi din somn. Era deja dupa-amiaza, dupa cum se vedea, si tanarul trebui sa se ridice intr-un final din pat. Era singur acasa acum, si telefonul incepu sa ii spune in disperare. Cu mare greutate, intinse mana spre micul aparat si il aduse la ureche, raspunzand fara ca macar sa vada apelantul.
- Frankie, sunt Tommy. Fii atent, am nevoie de niste "cuie". Diseara la mine, dam o petrecere, gagicute, alea-alea, se auzi vocea de la celalalt capat al firului a lui Tommy, liderul gastii lor, cel mai influent, fiindca tatal sau era un avocat foarte bine cunoscut. In banda, in afara de Frankie, toti parintii celorlalti erau persoane banale, necunoscute vietii pulbice.
- Esti singur, coaie? intreba Frankie ridicandu-se in picioare, uitandu-se pe geam. De la celalalt capat al firului se auzi sunetul specific unui sarut, dupa care vocea lui Tommy razbi prin difuzorul abia pornit al lui Frankie:
- Fara babalacu', da, spuse si zambi, apoi isi saruta prietena pe buzele apetisante. Mergi prin parc? Am chef de skate acum, frate... Si mai pe seara mergem sa luam bautura pentru petrecere. Ok? intreba si Frankie aproba.
Cei doi se presupunea ca sunt cei mai buni prieteni. Si de fapt chiar se intelegeau foarte bine, nu existau secrete intre cei doi si nici macar diferente. Mai precis, ei erau conducatorii grupului si nimeni nu indraznea sa li se impotriveasca. Gasca era o familie, fiecare dintre ei iubindu-i pe ceilalti.
Erau genul de persoane ce mergeau pe principiul "Unde-s multi puterea creste" si "Toti pentru unul si unul pentru toti". Grupul lui Tommy era cunoscut in toata metropola de fiecare om care se resprecta si ii respecta si pe ei.
- Merg, da, spuse intr-un final. Dar sa fac si eu un dus, ca acum m-am trezit, rosti intinzandu-se tanarul si inchise telefonul, aruncandu-l pe pat. Se dezbraca rapid de boxerii pe care ii avea pe el si sari imediat in cada mare, dand drumul apei si incepu sa-si spele trupul incantator, slab, gratios, frumos. Era mandru de cum arata, insa si cat antrenament facuse pe timpul cand era patiantor. Nu ajunsese mai departe de concursuri locale din cauza unor probleme in urma unei cazaturi.
Considerand ca e prea periculos, juriul din toate concursurile il respingea, asa ca renuntase, isi dorea doar sa fie skater profesionist si sa aiba toata viata gasca langa el. Privi in jos, trecandu-si mana peste abdomenul plat, numai patratele. Ii placea la nebunie sa se priveasca, sa se admire.
Ochii sai albastrii se fixasera pe un punct din tavan. Avea chef sa se dea cu placa, trebuia sa faca asta. Tommy il astepta in parc poate cu iubita lui, nu-i pasa asta. Daca el nu avea iubita asta nu insemna ca nu poate pleca in parc. Nu avea chef sa isi faca una, fiindca nu ii placeau implicatiile, lui ii placea s-o faca cu cine vrea, cand vrea si pe unde vrea, nu sa dea socoteala unei tipe pentru toate actiunile sale.
Se ridica din pat la un moment dat si, cu placa in mana si porni spre locul de intalnire.

Frankie se uita zambind la prietenul sau, Tommy, cum se tinea de mana cu iubita lui. Arata bine tipul, acum era si binedispus, si zambea mai tot timpul, ceea ce-l incanta pe saten. Rotile skate-ului liderului se miscau usor sub placa, purtandu-l pe acesta pe drumul de piatra al parcului catre bunul sau prieten.
- Salut, spuse Tommy batandu-l pe prietenul sau cu pumnul in urma. Ce faci, bai? intreba lipindu-se prieteneste de celalalt, cum aveau obiceiul raperii care pe ei ii fascianu.
- Dau.... la curiosi, raspunse surazand Frankie, apoi isi batu prietenul la randul sau in umar, imitand gestul de mai deverme. Ochii pierduti, ganditori, se fixara in cei ai tipului si il analizau acum cu blandete, ca de fiecare data cand se priveau amandoi, stiind ca e ceva important de spus intre ei. Se intinse, isi trosni oasele, dupa care ii aranja camasa prietenului sau, astfel incat sa stea cat de cat acceptabil pe acesta.
- La curiosi, scumpete? Eh, atunci sunt curios cum ti-ai desface tu picioarele pentru mine, sa ma joc nitel cu trupul tau, sa te vad cum te arcuiesti sub mine, spuse in gluma acesta, lingandu-si buzele.
Frankie se uita la prietenul sau, nefiind sigur daca vorbea pe bune sau doar avea chef de misto, de glume. Era constient ca arata foarte bine Tommy si nu credea sa fie prima data cand acesta are o relatie cu un alt barbat. Nu era, de asemenea, nici el prea jos, ci arata chiar mai bine ca celalalt si nu era prima propunere indecenta pe care i-o facea un barbat. Majoritatea persoanelor il admirau, asta incluzandu-i si pe dusmanii sai.
- Vrei sa ma vezi sunt bine? intreba acesta unduindu-se intr-un mod placut vederii,facandu-l pe Tommy sa se excite rapid. Il trecuse un fior cand il vazuse pe bunul sau prieten apropiindu-se de el, ochii tradandu-i intentiile perverse pe care le avea.
- Da, vreau... spuse ducandu-si mana intre picioare, frecandu-se usor. Instinctiv, Frankie isi indrepta privirea catre iubita lui Tommy, care vorbea cu niste fete, foarte interesata de ce spun acestea, si nu era atenta in nicio masura la prietenii sai. Tu dintr-o miscare m-ai excitat al dracului de tare, spuse privindu-l pe prietenul sau fix in ochii frumosi, care il fermecasera.
Frankie se indeparta rapid in momentul in care realizase ca baiatul vrea sa-l sarute, si se alarmase destul incat sa se fereasca.
- Dulceata, stai cuminte, ca nu sunt de-ala care se fute in cur, eu fut in cur daca e nevoie. Prefer insa fetele... Deocamdata, spuse cu subinteles, incercand sa para ca nu l-a deranjat ceea ce zisese Tommy, insa il cam speriase, ce-i drept. Putin speriat de comportarea liderului gastii lor, satenul incerca sa scape, sa nu faca nimic in parc, in vederea tuturor.
Tommy se uita uimit la Frankie, apoi isi umezi intr-un mod pervers buzele cu limba, apropiindu-se tot mai tare.
- Sa-nteleg ca ai mai facut-o cu vreun baiat? intreba incet. Vreau detalii, Frankie, vreau sa nu te ascunzi de mine. Esti bisexual, asa e?
Frankie incepu sa rada, incercand din nou sa para ca nu e asa cum spusese Tommy. Nu putea insa sa nege un adevar demonstrat cu putin timp in urma, cand se culcase pentru intaia oara cu un barbat. Fusese placut, insa era beat si drogat pe deasupra, nestiind daca va repeta vreodata actiunea.
- Tommy, se auzi vocea prietenei acestuia si imediat ea se apropie, sarutandu-l lung pe iubitul ei. Profitand de ocazie, satenul isi lua placa si pleca de-acolo, cu Tommy pe urmele sale insa, singur de aceasta data.
"Nu mai scap..."

"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)