Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Black Cat] Black Cat

#1
as putea sa fac un copy paste thing de la wikipedia
dar nu fac si va zic cu vorbele mele:

Black Cat este un serial manga cat si anime creat de Kentaro Yabuki. Seria are 20 de volume in Japonia, din care 9 volume sunt deja traduse in engleza, cam atat despre manga...acum anime. A fost televizat, continand 24 de episoade.
Atentia povestii este centrata asupra unui tanar numit Train Heartnet care s-a retras dintr-un grup de assasin de elita numit Toki no Bannin, sau Chrono Numbers, spre a deveni Sweeper(cu alte cuvinte vanator de recompense).
In lumea lui Train, exista o organizatie secrete, Chronos, care domina o treime din lumea Underground si controleaza aproape orice tip de afacere. Spre a mentine echilibrul lumii, este nevoie de un personal ce sa ii protejeze pe acesti Chronos. Pe langa toti mercenarii obijnuiti(scuze de termen, nu am gasit altu mai bun; altfel zisi Erasers) exista asasini de elita special cu arme de tip Orihalcum, numiti Chrono Numbers. "Numerele cronologice" au propriul numar gravat(tatuat adica) pe corpul lor si pe arma lor. In total sunt 12 "Numere Cronologice", dar cand Train Heartnet, un pistolar de neintrecut, s-a alaturat "Cronologilor" pentru cauza lor, a fost gasit Numarul al XIII. Nimeni care a fost tintit de Train, asa zisul Kuro Neko(Black Cat,...cu alte cuvinte Pisica Neagra), prin aducerea de "bad luck" (ghinion), si prin miscarile sale incredibil de rapide, nu a supravietuit. Numele de Black Cat a fost cel mai temut dintre toti asasinii.
Obiectivul sau a fost "sa dea tot ce e mai bun". In una din misiunile sale, el a avut de omorat o tinta, dar copilul tineti era present la scena. Amintinndu-si de trauma sa din copilarie, Train nu a putut ucide tinta in fata copilului sau.
In cele din urma, el s-a intalnit cu Saya Minatsuki, care era la randul ei un Sweepe. Prin contactul sau cu Saya, Train s-a schimbat drastic, schimbarea culminandus-e cu plecarea de la Cronologi. Totusi, un om care il admira intr-un mod obsesive pe Train, Creed Diskenth, nu a acceptat ca un asasin de elita a fost schimbat atat de mult. Creed a plecat apoi sa o omoare pe Saya, cand Train nu era in preajma ei. Train a ajuns la scena prea tarziu si a incercat sa se luopte cu Creed, dar acesta a scapat.
Sase luni mai tarziu, Train este Sweeper, calatorind alaturi de partenerii lui Sven Vollfied si Eve (aidca Eva, asa mai poreclita de Train ca "Himechii"). Vietiile lor ca vanatori de recompense este pe cale sa fie schimbata cand presentul este invadat de trecut: Creed Diskenth, dupa 2 de absenta, el se intoarce. Acesta se intoarce din dorinta de a-l reintarni pe Train, cu propunerea de a-l face partenerul sau, alaturi de organizatia sa "The Apostles of Stars" (Apostolii Stelelor, practicanti de tehnici interzise, rpecum TAO ...si utilizatori de Nanotehnologie, e asemenea interzisa)

Personajele principale sunt Train Heartnet, Sven Vollfied, Eve si Rinslet Walker(o hoata de rang mondial acre frecvent se intalneste cu cei 3 de mai sus in timpul activitatilor ei)


bla bla bla..... multa vorbarie nu?

ma rog...e un serial action/adventure ce zic ca merita vizionat
mie imi palce la nebunie:w00t:
[Imagine: sd5setsunasekaisig1-icy2.gif]
"uhm... thanks for the help"
"don't mention it... to nobody!"
[Imagine: chibi_81.gif]
aia mica



Răspunsuri în acest subiect
Black Cat - de anne_demonangel - 06-08-2007, 11:43 PM
RE: Black Cat - de Heratcher.21q - 23-11-2008, 11:14 AM
RE: Black Cat - de misaki - 01-12-2008, 07:14 PM
RE: Black Cat - de ♣ TheBlackCat ♠ - 26-06-2010, 03:54 PM
RE: Black Cat - de Chlo - 21-05-2011, 11:50 PM
RE: Black Cat - de CyBeR - 31-07-2012, 12:56 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)