Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

City Hunter

#1
[Imagine: 16.gif]

City Hunter
Personajul principal, Lee Yun-Seong este un tânăr care a fost antrenat de la o vârstă timpurie să ucidă pentru a putea răzbuna moartea tatălui său. Toate acestea se întâmplă din cauza tatălui vitreg care a privit cum prietenul său cel mai bun a fost omorât în fața sa. La vârsta de 28 de ani se întoarce în Coreea de Sud pentru a răzbuna moartea tatălui său, iar ordinul tatălui vitreg de a nu se îndrăgosti pare destul de logic. Atunci când intervin sentimente, cei dragi pot sfârși într-un mod nu tocmai plăcut. Astfel, acesta se angajează la Casa Albastră ca expert în IT pentru a-și putea pune în aplicare planurile.
Kim Na Na(personajul feminine principal) este aceeași fată comună, însă datorită abilităților sale în ceea ce privește luptele judo, este angajată ca agent secret la Casa Albastră. Pe parcursul episoadelor, Lee Yun-Seong isi va da seama de sentimentele pe care i le poarta acestei fete…

Mi-e una mi-a placut extrem de mult. L-am urmarit, datorita lui Lee Min Ho, care la momentul actual este actorul meu coreean preferat. Ceea ce m-a impresionat a fost faptul ca acesta a jucat si in scenele de lupta si cascadorii. Dupa parerea mea, este un actor genial, din toate punctele de vedere.
So, cum spuneam, mi-a placut enorm de mult aceasta drama. Nu cred ca am mai urmarit o astfel de kdrama, in care scenele romantice si comedia se imbina atat de bine cu actiunea. Pacat ca a dominat in mare parte actiunea, caci voiam sa vad mai multe scene romantice intre cei doi protagonisti, insa nu spun ca nu a fost bine.
Actorii au fost alesi bine, fiecare si-a jucat rolul asa cum trebuie. Protagonistii…I love them ! Tocmai am aflat ca cei doi admit relatia lor si in viata reala. E atat de cute. Eu una cred ca se potrivesc de minune. Am observat cu mare atentia chimia dintre cei doi pe tot parcursul dramei. Chiar daca jucau…eu tot ziceam ca este mai mult decat actorie : )). Mi-a placut mult si rolul Harei, din trupa Kara. She’s so cute, damn it ! Chiar daca rolul ei nu era unul prea…dragut, sa zic asa. Era destul de enervanta si fitoasa, insa mie tot mi-a placut de ea xD Mi-a placut mai ales la final...cand se mai maturizase, intr-un fel. Nu am mai vazut-o jucand pana acum si chiar cred ca este o actrita buna.
Au fost o groaza de faze tari. Mi-a placut primul sarut dintre Kim Na na si Lee Yun Seung. Aw, si cand am aflat ca era primul sarut al fetei : )) A fost atat de kawaai scena Xd. Desi era cam ciudat...ea avea vreo 27 de ani si nu mai fusese sarutata pana atunci o.o Si modul in care Yun Seung o tachina pe tema asta >.< Si parca in al doilea episod, cand trebuia Kim Na Na sa-l duca cu masina pe el si pe tipa aia la hotel si oprise masina, spunand ca demisioneaza, din cauza ca aia se giugiuleau pe bancheta din spate = )). I really loved her. Si scena cu ei doi si copii aia orfani, jucandu-se in fantana aia, stropitori, sau ce erau , acolo in parc xD Pareau o adevarata familie :3 Ma enerva la culmea atunci cand acesta se purta urat cu ea .__. Cateodata intrecea limita. Sau sarutul acela de pe bloc : > Sau cand se prefacea ca doarme si si-a lasat capul pe umarul ei : > Oh, atatea faze tari : ))
Wow, au fost o groaza de scene tari, si multe faze lacrimogene. Am plans mult la aceasta drama, mai ales la final ._. Si procurorul…cine nu-l indragea pe procuror? : )) He was so hot.
Pe langa asta...mi-au placut la nebunie scenele cu batai. Foarte bine gandite si realizate. Iar muzica bine aleasa. Wow, de cand n-am mai indragit cam toate melodiile dintr-o drama : )) Of, as povesti la nesfarsit, despre fiecare episod. Nu stiu ce as mai putea spune, va las pe voi sa va dati cu parerea.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !




Răspunsuri în acest subiect
City Hunter - de βεκi - 02-09-2011, 01:45 AM
RE: City Hunter - de Zuza. - 04-09-2011, 06:33 PM
RE: City Hunter - de Juliette - 13-11-2011, 03:34 PM
RE: City Hunter - de bebelusa003 - 29-07-2012, 12:37 AM
RE: City Hunter - de andreeazuzuu - 03-04-2013, 06:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)