Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Personal Taste

#4
Super tare! Cat ma bucur ca-i un topic deschis. L-am vazut in septembrie, dar l-as mai revedea macar o data. Merita vizionat, mai ales pentru ca au gasit actorii potriviti pentru personaje.
Pe Lee Min-Ho l-am vazut prima data in Boys Over Flowers, varianta coreeana si mi-a placut si mai mult de actor cand am vazut City Hunter. M-am indragostit de el :X joaca superb si are un zambet... Mrrr!!
Park Gae-In, extrem de aeriana, foarte sensibila (emotionant a fost episodul cand si-a adus aminte cum a murit mama ei, chiar atunci cand a venit tatal acasa; groaznic, am plans si eu o data cu Gae-In), dar dornica sa daruiasca iubire si sa primeasca in acelasi timp. Jeon Jin-Ho, foarte sexy, destept si a avut muuulta rabdare cu Gae-In, mai ales cat a trebuit sa suporte de cand l-a facut ea gay 21 Genial, dar cele mai frumoase episoade au fost: cel cand i-a spus el "Game Over" (genial, genial!!!) si a sarutat-o; apoi, cel cand si-a adus ea aminte de accidentul mamei (emotionant, foarte trist, dar reusit) si ultimul. Insa, fiecare scena romantica dintre cei doi mi-a placut mult. A meritat sa-mi pierd timpul.
[Imagine: mboi6o.png]



Răspunsuri în acest subiect
Personal Taste - de βεκi - 06-08-2011, 04:15 PM
RE: Personal Taste - de Jessica. - 06-08-2011, 05:54 PM
RE: Personal Taste - de Zuza. - 14-09-2011, 03:53 PM
RE: Personal Taste - de Juliette - 13-11-2011, 03:25 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)