Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce personaj principal din fic va place?
Mihai
0%
0 0%
Dan
25.00%
1 25.00%
Miki
0%
0 0%
Andy
0%
0 0%
Mircea
0%
0 0%
Yune
0%
0 0%
Piko
0%
0 0%
EMO ROACKERA
75.00%
3 75.00%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Iubire inecata in...transpiratie!?

#7
Multumesc May si Alex pentru commenturi si sa stiti ca sunteti bine venite tot timpul pe aici. Dupa cum am promis iata nextul.


Capitolul 4 - "Diabolic de dragut..."

Uite ca o fac! Mi-am luat inima in dinti si i-am spus lui Piko despre ce cred eu despre Dan si Mihai, iar tot ce a putut ea sa spuna a fost : "Cine sunt Dan si Mihai?,, Am si uitat in momentul ala ca eu eram singura nebuna ce mai era la bancute in skate si a decis sa urmareasca doi tipi care si asa nu pareau interesati decat de role. I-am adus aminte prietenei mele ca pe rampe se dadeau doi tipi si curand s-a luminat si ea, iar acum avea o alta expresie pe fata.
- Lasa, cred ca mi-am dat si eu seama ce urma sa-mi spui Yune.
- Serios? Intreb cu o oarecare mirare, caci Piko nu prea se pricepea sa observe lucruri asa de bine sau cel putin nu avea intuitia mea.
- Normal, cand e vorba de yaoi imi dau seama. Spunea ea cu un zambet siret pe fata.
Am inceput sa-i istorisesc tot ce vazusem, parca eram la interogatoriu mai exact. Bine ca vinerea ce a trecut a fost ultima zi de liceu a acelui an, in sfarsit nu mai eram boboci. Insa acum ma fierbe curiozitatea ca macar sa aflu ce s-a intamplat incontinuare cu Dan si Mihai. Incercam din rasputeri sa-mi spun doar ca a fost o intamplare ca brunetul s-a purtat asa cu Mihai cand eu ma indreptam spre casa.
Acum tot ce puteam sa fac era sa-mi iau gandul pentru trei luni de la liceu, dar cu atatea desene primite tema de la profesorul nostru de specialitate cum ai putea sa te relaxezi? Am luat-o pe Piko si am decis sa ne plimbam, iar apoi ne-am amintit cat de bine ne simtisem week-end-ul trecut in compania lui Miki si a gastii lui incat am decis sa-i sunam si pe ei. Obisnuitul loc de intalnire, dupa cum ati anticipat de altfel, bancutele de langa skate - locul nostru preferat de intalnire. Ajunse la locul stabilit ii vazusem pe Miki care manca inghetata cu o fata trista, pe Cherry, Fill, Andy si Frank. Am salutat tot grupul si am incercat sa-l tragem de limba toti mai bine de jumatate de ora pe Miki sa ne explice misteriosul motiv pentru care avea o fata de parca "i se inecasera corabiilie".
- Cum asa te-ai despartit deja de Irina? Erati impreuna abia de cinci zile. Spunea Cherry socata pentru ca ea a stat mai tot timpul cu Irina si nu credea ca o sa-i faca una ca asta celui mai bun prieten al ei, Miki.
Frank parea nelinistit pe banca si-si freca palmele.
- Ce s-a intamplat Frank...L-a luat prin surprindere Piko cu aceasta intrebare soptita ce parea ca-i era adresata doar lui. Te framanta ceva si pe tine sau ai ceva sa ne spui tuturor? Baieti, Frank are sa ne zica ceva!! A nu i se lua in nume de rau, Piko chiar trebuia sa faca asta pentru ca am aflat din gura lui ca...el era pana la urma motivul despartirii lui Miki de Irina. Ea era acum iubita lui. Miki era putin dezamagit de cuvintele auzite de la cel mai bun prieten al sau, dar acum ca nu mai era cu Irina parca i se luase o greutate de pe inima. La scurt timp a inceput sa devina cel mai vesel dintre toti si chiar a inceput sa vorbeasca toate prostiile de pe Pamant si sa rada din orice, la un moment dat chiar credeam ca o data ce s-a despartit de Irina avea sa inebuneasca, la figurat vorbind. De fapt abia atunci l-am cunoscut pe Miki cum era el in realitate. La liceu incerca sa fie tipul calm, care nu rade foarte mult, dar pana la urma el se bucura si redea de orice nimic.
Miki incepuse sa rada zgomotos si sa strige in gura mare la Dan care se pare ca azi era singur pe rampe.
- Baiatu', esti frumos! Vrei sa fii iubitu' meu? Hai ca sunt singur si disponibil. Ultima replica data de Miki a fost pe un ton dragastos.
Toti i-am spus lui Miki sa inceteze pentru ca mersese prea departe. La un minut distanta de cele intamplate apare Andreea ,binecunoscuta Emo Roackera, iar Miki isi deraia privirea de la Dan. Acum aveam printre noi doua inimi frante, Andreea despartita de Frank si Miki de Irina, poate reuseam cumva sa-i cuplam...Cu niciun chip! Miki nu o suferise inainte pe Andreea nici ca prietena, dar ca pe o iubita era prea de tot! Vorbeam intre noi si nici nu am observat cand au plecat Miki si Frank de langa noi. Poate aveau sa discute ca intre prieteni, dar daca discutia lor s-ar fi transformat intr-o cearta si poate chiar mai rau? I-am spus lui Cherry opinia mea, iar ea ingrijorata a plecat in cautarea celor doi. Doar zece minute a stat fata cu parul cret plecata si a sosit fara cei doi.
- Ei ce s-a intamplat Cherry? I-am soptit fetei.
- Crede-ma e ceva ce nu cred ca ai vrea sa stii. Parea ea nelinistitta.
- Ba da spune-mi, sunt destul de mare sa inteleg. O luasem putin peste picior pe aceasta.
- O sa ti-o spun direct, Miki era singur si dupa aia s-a intalnit cu Andy tipul ala blond de data trecuta care nu e in liceu cu noi, stii. Au vorbit ce au vorbit si dupa ai Andy l-a sarutat. Nu o sa-ti vina sa crezi ca Miki nici nu a ripostat!
- Probabil e confuz ca s-a despartit de Irina si Frank unde a disparut?
- Mi-a dat mesaj si a spus ca se intalneste cu Irina.
- Nu era bun de nimic! Spusese deodata Andreea. ne socase putin reactia ei. Ea a vrut tot timpul sa fie cu cineva cool din liceu, dar totusi fata era prea ciudata...
In acel moment telefonul Andreei imi intrerupse gandurile.
- Alo...da fratioare - Andreea avea un frate de douzeci si unu de ani despre care auzisem fel si fel de povesti ciudate de la ea - bine tu ce faci, sunt in parc...mama tu esti?!?
Nu-mi venea sa cred ce auzisem in acel moment. O credeam ciudata,dar era prea de tot. Sa vorbesti cu mama ta la telefon crezand de fapt ca este fratele tau. Nu e normal!! Pot sa dau o multime de exemple legate de Andreea.
- Andreea iti mai amintesti cand ai fumat maraciuca (marihuana) de la tipa aia pe care abia o cunoscusesi? Spuneam eu straduindu-ma sa nu rad.
- Ah! Ce amintiri, am inceput sa rad ca o nebuna mai bine de doua ore. Mai stii, am cazut si pe jos!
- Foarte frumos Andreea, crezi ca nu imi amintesc?!
Alt motiv pentru care era ciudata era ca ajunsesem chiar in pragul sa fim batute de niste baieti, dar sa incepem cu inceputut. Era vara si foarte cald. In parc era un lac pe care te puteai plimba cu hidrobicicletele. Stateam pe scena in fata anfiteatrului, iar in spatele nostru era un desis de iarba - unde se afla si lacul. Andreea zari multi baieti draguti in slip intr-o hidrobicicleta, nu putea sa se abtina si cum e ea...A spus ceva care ne-a socat.
- Baietii ma luati si pe mine in barca? Pe un ton, asa, de pitiponcita.
- Da sigur, hai! Spuneau baietii pe un ton macho.
- Mai bine lasati, ca imi e frica!
- Nu, hai ca te tinem noi!
- Nu ca faceti alte alea daca ma tine vreunul in brate. Jos textila, baieti!

La auzul acestor cuvinte unul dintre ei s-a dat jos din hidrobicicleta. Ne-am ascuns in spatele anfiteatrului, iar tipul dupa noi. Am inceput sa o cert pe Andreea si sa-i spun ca era vina ei. Baiatul a venit spre noi si ne-a intrebat daca nu era cumva vreo fata care a strigat : "Jos textila!" I-am spus o mica minciuna care se pare ca a fost salvarea noastra. De atunci am decis sa nu o mai las pe Andreea sa vorbeasca ceva ce sigur va regreta.
Mie nu mi se parea ca fratele Andreei era asa cum spunea ea. In fond il vazusem de mai multe ori la liceu. Era in echipa de rugby a orasului, dar mi se parea un tip de treaba.
Cand ne amuzam noi cel mai tare reaparuse Miki. De aceasta data insotit de Andy si-l tinea de mana. Asa pe fata! Blondul incerca sa ne spuna ca e doar caterinca si ca Miki l-a provocat sa-l tina de mana si sa se comporte ca un gay - da, da! Cine credea asta dupa ce ne-a spus Cherry ca a vazut cu ochii ei era un mare dobitoc! Cherry i-a spus lui Andy ca daca vrea sa se prefaca asa trebuie sa para foarte real. Miki s-a pus in bratele lui Andy pe banca si s-a agatat cu ambele maini de gatul sau.
- Ah, Miki cred ca-l exciti pe Andy pana la lacrimi in momentul asta! Daduse Andreea iar cu bata in balta, dar totusi era amuzant ceea ce spusese.
Fara sa se gandesca prea mult Andy isi puse si el de asemenea bratele in jurul gatului lui Miki si il saruta pe acesta pe buze - din nou, dar de aceasta data in fata noastra. Miki parea prea incantat ca sa se prefaca si blondul la fel. Dar Andreea strica din nou momentul cu obisnuitele ei replici acide.
- Hey skate-ul asta e din ala de rasuciti?
- Termina Roackero nu vezi ca incerc sa-l excit pe Miki? Spunea Andy cu aceasi privire perversa.
- Hai ca nu se mai poate asa. Izbucneste Cherry. V-am vazut dupa tufis cand va giugiuleati de mama focului fara sa fie o provocare. Voi v-ati cazut cu tronc unul altuia si v-ati pus cred de acord sa ne spuneti ca e o provocare ca sa va puteti manifesta dragostea si in public.
- Si daca e asa ce vei face cu asta? Spunea arogant Andy.
- Oooo, scandal, ma bag si eu, chiar daca nu am nicio treaba. Zicea Andreea.
- Da m-am indragostit de Andy. Aveti ceva impotriva? Fill, omule spune si tu ceva esti barbat nu e asa si mai esti si bisexual pe deasupra!
- Ce? Doar atat am putut spune in acel moment. Am descoperit stupefiata ca toti baietii din grup erau bisexuali sau gay cu exceptia lui Frank. Mai aveam sa aflu ca si fetele erau lesbi si asta punea capac la tot. Mi-am spus chiar de ce sa nu intreb. Cherry mi-a infirmat intrebarea, iar atunci am rasuflat putin mai usurata, dar chiar si daca ar fi fost adevarat as fi ramas prietena cu toti incontinuare, chiar daca ei aveau alta orientare.

Dan este acasa si dupa ce a venit transpirat din parc si-a aruncat ghiozdanul cu rolele cat colo, apoi trantindu-se in pat si-a luat - afurisitul de jurnal care il facea mereu sa realizeze unde a gresit si a inceput nervos sa umple urmatoarea pagina.

Din jurnalul lui Dan

Azi am fost la skate si am exersat o tona de scheme ca sa-mi descarc dracii! Niciuna din ele nu mi-a iesit. Ma gandesc intr-una la ziua de vineri cand dupa ce ca am fugit ca un bou lasandu-l pe Mihai ai baie singur prada tuturor gay-lor obsedati din liceu (deja ii vad salivand si spunandu-i ceva de genul : "Hai micutule, hai la noi!", nici nu vreau sa ma gandesc), nici nu am mai vorbit restul zilei cu el. Desi a incercat sa faca tot posibilul sa-mi atraga atentia nu am facut decat sa il evit si sa nu ma uit la el. Regret ce am facut! - Nu-mi vine sa cred ca am spus asta. Dar simt ca am nevoie sa vorbesc cu el pentru ca acum numai el ma mai intelege, dar si DE EL am nevoia cea mai mare. Au trecut abia doua zile de cand n-am mai stat langa el, de cand nu l-a mai atins pe umar cum fac de obicei, de cand nu l-am mai privit in ochii albastrii frustrati cand nu reuseste ceva. Ar mai fi o tona de motive pentru care sa-mi vad blondul langa mine, dar chiar si asa tot nu-mi gasesc curajul sa-l sun dupa cele intamplate. Nici nu stiu daca ...
Mama lui Dan intra cu o fata ingrijorata in camera acestuia spunandu-i:
- Danut, draga...Nici nu a lasat-o pe saraca sa mama sa termine discutia si o intrerupse.
- Mama, am sa-ti spun un singur lucru, nu-mi mai spune "Danut" ca nu mai am trei ani stii doar ca trebuie sa-mi spui Dan. Continua acum...
- Danu...Dan, am venit sa-ti spun ca te porti cam ciudat in ultima vreme. Nu ai mai venit sa vorbesti cu mine, ce sa mai vorbim de tatal tau. Iesi din casa doar ca sa te duci la liceu, daca te duci si doar in nenorocitul ala de parc cu rolele. De acolo probabil te-ai inhaitat cu toti derbedeii!
- Mama, taci, nu e adevarat! In primul rand am saptespreceze ani sunt destul de mare sa-mi port singur de grija si nu ma mai lua la rost tu cu intrebari de genul "ce faci", "unde te duci", "cu cine te duci" si alte de alea si daca vreau YO ma duca cu toti cocalarii si ma COCALARESC si eu ca ei si sa vezi atunci ce balciu' dracului, Danutz Cocalaru' o sa se faca
baiatu'!!
- Dragule cum poti sa spui asta! Sunt mama ta si am dreptul sa stiu. Eu cred ca de cand te-am lasat sa-ti pui cercelul ala in gura ti-ai luat-o in cap.
- Nu ai dreptul sa stii nimic, si acum iesi te rog afara din camera mea! Si in primul rand se zice pirceing, dar nu ai de unde sa stii pentru ca nu cunosti moda la adolescenti.
Mama sa paraseste camera dezamagita de discutia avuta cu fiul pe care l-a nascut, crescut, iar acum acel copil calca in picioare increderea pe care a avut-o ea pentru el pana in acel moment. Fara nicio remuscare Dan se intoarce sa scrie in jurnal.

Asa unde era. Era proasta de mama! Ma intrerupe ea cand am si eu ceva important de facut. Daca ar afla ea ca sunt un gay nenorocit probabil m-ar dezmostenii. Cum ar fi sa afle ca am si facut SEX in baia liceului , cu CEL mai bun prieten al meu, Mihai, pe care ea il cunoaste de la gradi', si care in timpul scolii venea la mine si ma ajuta la mate ca sa nu raman dracului de rasul liceului sa i-au media patru. Am luat si eu un amarat de cinci ca sa trec. Nu mai am nicun chef sa mai scriu pe aici acum dupa ce m-a intrerupt hoasca aia! Nu imi vine sa cred ca vreau sa spun asta, dar acum imi doresc sa vad un film de ala de ala, pornache cu gay. M-am simtit cu Mihai incrediibil, dar oare e reciproc? Au trecut deja doua zile, dar inca simt cum chestia mea este in el.

Ca sa fac caterinca de mama acum ma semnez, Danutz Cocalaru'.



Jurnalul lui Mihai

M-am simtit oribil restul zilei vineri. Dan nici nu s-a uitat la mine. Ma simt nasol fara el! Probabil nu i-a placut sa o faca cu mine si dupa aia cand a realizat abia ce a facut a fugit. Acum nu ma suport nici eu in momentul asta. Nu stiu ce este sentimentul pe care il simt pentru Dan, dar probabil este iubire si nu ca pentru un frate, ci ca pentru un iubit. Nu ar mai trebui sa-i aduc aminte lui Dan niciodata de ce s-a intamplat in baie. Nu as suporta sa ma respinga! Nu as fi crezut niciodata ca prima oara cand o sa o fac o voi face cu un baiat, care pe de asupra mai este si cel mai bun prieten al meu. Mai devreme chiar m-am uitat pe net pe un site gay porno la un film si fata de alta data cand m-as fi rusinat de indata ce unul dintre actorii principali s-ar fi dezbracat total acum eram curios sa vad ce se mai intampla. Am incuiat usa camerei ca sa fiu sigur ca nu o sa ma vada nimeni, chiar daca mama si tata sunt la lucru, dar ca sa fiu eu precaut. Am avut erectie cand stateam pe scaun la laptop si fara sa realizez deja imi descheiasem pantalonii, mi-i lasasem in jos la fel si perechea aia incomoda de boxeri care mi se parea mai stramta secunda cu secunda si am inceput sa-mi masez cu o mana penisul gandindu-ma ca Dan facea asta in locul meu. Am inceput sa fac miscari lente de sus in jos care ma faceau sa respir sacadat, iar pe masura ce faceam miscari din ce in ce mai rapide am inceput sa gem fara sa ma mai pot controla. Mi-am lins degetul mijlociu si pe cel inelar si m-am asezat pe pat cu bazinul ridicat. Cu o mana ma sprijineam de pat, iar celelalte degete umede de la mana dreapta mi le-am introdus in gaura inainte si inapoi cum facuse Dan cu chestia lui vineri. Peste nici doua minute ma eliberasem de lichidul alb din ea si zaceam intins pe pat inca respirand greu. In clipa aia am auzit cum jos a venit mama de la lucru. Mi-am luat rapid hainele pe mine dupa ce am sters cu un servetel "dezastrul" pe care-l facusem pe podea. Am mers la baie sa ma spal pe fata pentru ca stiam si eu ca aratam oribil si m-am asezat la laptop ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat uitandu-ma pe un forum legat de...matematica. Auzeam scarile si pasii mamei si m-am indreptat grabit sa descui usa pentru ca altfel i-as fi dat de banuit. De obicei lunea vine de la lucru impreuna cu tata pe la ora zece, insa azi era abia cinci si ea sosise deja.
- Mihai, eu sunt!
Asta nu-i vocea mamei. Isi spuse blondul.
- Sunt eu, Dan!
Mihai iese pe hol si ii sare de gat fara ezitare brunetului.
- Dan, credeam ca nu mai vrei sa mai vorbesti cu mine si ca nu sunt bun de nimic! Spunea acesta cu lacrimi in ochi.
- Nu-i adevarat. Chiar mi-a placut vineri si ca raspuns pentru ziua aia sunt aici. Hai mai bine, in camera si incuie si usa.
- De ce?
- Cum adica de ce? Nu se vede ca deja am pantalonii stramti pe mine? Vreau sa facem sex.
- Cum adica sex Dan, eu credeam ca vrei sa faci dragoste cu mine.
- Bine...bine, cum spui tu, dar hai sa-i dam drumul o data.
- Nu Dan, daca e nu e vorba de iubire nu pot sa fac asta. Spunea micutul, dar vizibil excitat de propunerea brunetului.
Dan il smuci si-l tranti pe pat sarutandu-i tot gatul. Mihai totusi ripostase.
- Dan nu pot!
- E nu poti...

Cam atat a fost capitolul 4. Astept acum conentarii dar de asemenea acum ca i-ati cunoscut mai bine si pe ceilalti astept comentarii si despre personaje si cel preferat^^
~YuneSugihara~

P.S Din jurnalul Andreei
Draga jurnalule azi am fost in skate cu tot grupul. A fost super! Pa.
:))
~end off comment~
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in...transpiratie!?[Yaoi +18] - de YuneSugihara - 19-08-2011, 10:34 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)