Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Apartamentul dragostei [Yuri +18]

#13
Aparamentul dragostei

Capitolul patru.

,,Semnal oprit. “


Eu mereu exagerez, dar sinceră să fiu de data asta simt cum corpul mi se încinge. Nu de alta, dar Amanda se freacă atât de… excitant de mine încât dacă aş fi băiat mai mult ca sigur că mă strângeau pantaloni. Fata asta chiar ştie să se mişte, şi este al dracului de frumoasă. Plăcerea este una imensă, dar din păcate în corpul meu se duce o luptă crâncenă între conştinţă şi inimă, fiecare încercând să facă ce vrea ea. Inima îmi bubuie cu putere, simt cum are să fugă din micuţa mea cutie toracică, capul îmi explodează la câte semnale de alarme îmi trimite. Nu este bine ce fac, nu este normal. Nu trebuie să mă comport aşa cu o fată, să mă simt aşa, dar ducă-se dracului toată conştinţa mea, îmi place mult prea mult.
Fără să conştientizez ce fac, îmi trec mâinile peste abdomenul ei, descoperind fiecare parte. Încep să îmi mişc baziunul făcând mici cerculeţe. Este aşa de plăcut, chiar dacă nu e bine. De ce nu e bine ? Pentru că tu, nu trebuie să fi aşa cu o fată, doar cu un băiat şi acela este Leon. Leon ! De când stau cu Amanda uit de tot ce mă înconjoară, de Leon. Nu, nu am voie să uit de el, doar îl iubesc, nu ? El este cel pe care il am în minte, cel cu care vreau să fiu. Este aşa de dulce, dar am auzit bârfe cum el nu este cea ce pare. Ci doar un profitor, se culcă cu o fată după care o lasă baltă, dar nu tot ce se vorbeşte este adevărat. Nu accept acest lucru, mai ales din partea lui.
Amanda observă că sunt puţin aeriană şi se întoarce 180 de grade, privindu-mă oarecum nervoasă că nu mă mai jucam cu ea. Nu ştiu ce să îi spun, sunt deja prinsă în culoare ochilor ei. Aşa de verzi, de gustoşi, atrăgători, senzuali. Gata ! Trebuie să mă opresc din a gandi aşa despre Amanda, este colega mea de cameră. Doar nu o să urmez să mă sărut cu ea sau cine ştie altceva. O să fiu tratată ca o ciudată, plus ca la liceu numeni nu e bisexual, gay sau lesbi. Toti uram asta, dar daca nu sunt singura cu alte inclinati ? Dar de ce sa am ale inclinati ? Nu, sunt pur si simplu normala. Nu cred ca daca ma distrez putin cu Amanda, inseamna ca sunt lesbiana. Dar trebuie să pun stop acum, cănd nu este prea târziu.
- Amanda uite ce este, spun eu trăgând aer puternic simţind lipsa lui, adevărul este că sunt cam încurcată. Această îşi lasă uşor capul într-o parte, privindu-mă cu acei ochii verzi, o privire copilăroasă, ca şi cum am acuzat-o de ceva ce nu a făcut. Îmi înghit cuvintele simţindu-i mâna ei pe talia mea. Simt mii de fiori trecând pe şira spinări, cum palmele îmi transpiră. E total anormal. Nu e biologic, cum pot să mă comport aşa când mă atinge.
- Ce este, Chels ? întreabă ea cu o voce ce pentru mine pare sfântă, o voce senzuală. Tac, nici nu mai ştiu ce vreau să spun. Aceasta priveşte în stânga şi dreapta, după care mă înpinge în perete privindu-mă…pervers, da exact aşa. Are o privire ce cere mult mai mult decât un simplu dans. Înghit în sec, ce urmează ? Fetele noastre se aproprie tot mai mult, iar exact când credeam că o să mă sărute sunt strigată de Tim, cel mai bun prieten al lui Leon. Amanda se dă instictiv mai departe de mine făcându-mi cu ochiul. Ei bine asta chiar este foarte ciudat. Ce se intampla daca nu ma striga Tim ? Urma să mă sărut cu Amanda ? La gândul ăsta corpul îmi tremură şi simt cum inima bubuie. Pare o idee nebunească dar chiar vreau să mă sarut cu ea, iar acum îl urăsc pe Tim ca s-a băgat între noi tocmai acum.
Tim, este portarul echipei de footbal, cel mai popular din liceu ( impreună cu Leon ), şi cel mai râvnit. Are un aer copilăros, dar în momente de panică devine cel mai serios. Are o faţă de copilaş, părul blond ciufulit şi ochii de culoare verde îl fac un băiat foarte atrăgător. Cea ce este foarte ciudat, şi pentru el şi pentru restul fetelor, este că eu sunt singura care nu simte pentru el o dragoste mai mare decât cea frăţească, poate pentru că inima mea a fost ştampilată cu numele lui Leon, şi nu mai poate fi şters.
- Chelsa Ainston în persoană ? spune el zâmbindu-mi în timp ce îşi dădea jos jacheta de piele, fiind acoperită de picături de ploaie. Avea pe el doar o pereche de pantaloni destul de mulaţi ( ce ii puneau funduleţul in evidenţă ) şi un tricou mulat cu mânecă scurtă. Trece destul de des pe la sala, şi se vede după muşchii lui.
- Nu Timy ( porecla pe care mereu o spun ca să-l tachinez) este Baba Dochia, spun eu râzănd. Nu-mi spune ca plouă ?
- Din păcate draga Dochia plouă, dar dacă vrei te duc eu acasă şi poate vin cu tine în apartament ca să văd dacă merge caloriferul…
- La ce îţi stă mintea, spun râzănd îmbrăţişându-l. Eşti un nebun şi jumătate.
- Dar sa ştiţi că nu mi-ar displăcea, arătaţi belea doamna Dochia, continuă el gluma mea. Hmm, şi cine este domnişoara din spatele tău ? Noua ucenică ? spune râzănd privind-o pe Amanda din cap până în picioare.
- Lasă fetiţa, nu-i de tine, spun eu apărându-mi prada. Stai. Ce pradă ? Amanda nu este prada mea, nici nu o vreau. Sau da ? Ahh, firar ea să fie de situaţie. Am să mă gândesc diseară la cele întâmplate.
- Chles, nu ne prezinţi ? întreabă colega mea de camera, văzându-mă pusă pe gânduri.
-Desigur, Tim aceasta este Amanda, noua colega de camera. Amanda el este Tim prietenul cel mai bun a lui Leon ÅŸi portarul echipei de footbal.
- Incantat, domnişoara, spune el sărutându-i mâna uşor.
O privesc rapid pe Amanda, vrând să-i văd reactţa. Nu a fost una destul de aşteptată de mine, ochii îi sclipiră iar pe buzele ei îşi făcu loc un zâmbet cu tente perverse. Ce dracu ? Nu-mi spune că s-a îndrăgostit aşa de repede. De Tim ? Bine, e de aşteptat doar toate piţipoancele din liceu au făcut-o cu el, dar cred ( şi sunt mai mult ca sigură ) că Amanda nu este ca ele. Totuşi corpul îmi reacţionează ciudat la acest zâmbet, nu-mi place ca îi adresează un astfel de zambet. Sunt geloasă ? Haide Chels, pentru ce să fi geloasă ? Amanda nu e proprietetatea ta.
Trebuie să nu mă mai gândesc la Amanda, este o fată ! Nu pot gândi aşa. Este mult prea ciudat pentru mine. Trebuie să pun punct la tot ce se întâmplă, până nu se agreavează.
[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]



Răspunsuri în acest subiect
Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de .: Em :. - 14-07-2011, 05:19 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Addeh - 15-07-2011, 11:39 AM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Rain - 15-07-2011, 12:47 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Rain - 15-07-2011, 04:06 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Rain - 19-07-2011, 07:16 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de North - 19-07-2011, 08:29 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de .: Em :. - 23-08-2011, 04:25 PM
RE: Apartamentul dragostei [Yuri +18] - de Daria - 15-12-2011, 09:47 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)