Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love and other drugs

#3
In cazu' astuia a fost bine ca nu m-am asteptat la prea multe, probabil din cauza titlului, dar ceva recomandari m-au facut totusi sa ma uit. Ok, boredom too.
Doua din ideile explorate sunt interesante, si probabil ca tratate separat ar fi avut un altfel de impact; desigur, ma refer la ideile de early on-set parkinson si modalitatile de promovare a medicamentelor la vremea aia. Pana la urma, titlul e singura legatura intre ele [nu ma asteptam ca 'drugs' sa fie si in sensul literal].
Cat despre ceea ce ramane, da, e vesnicul cliseu. Chiar s-a amintit mai sus, si sunt de acord, ca aduce foarte mult a 'No Strings Attached', si in fapt, fara parkinson si medicamente, e leit filmul ala. Acum, cliseul ala vesnic promovat e clar un caz ideal. Faptul ca la asta mai adauga si ideea ca el stie de boala ei, stie ce il asteapta peste ani, si tot ramane cu ea, e sincer cam exagerat, si foarte putin probabil sa se intample in viata reala.
El e the average american playboy, si pana la urma isi joaca ok rolul, cam in sfera aia se invarte in general, dar cursul plotului e prea putin credibil. Hathaway joaca admirabil totusi, partea cu boala face rolul destul de dificil.
Overall e suportabil, dar raman la idee, unele aspecte nu au legatura.



Răspunsuri în acest subiect
Love and other drugs - de Teh - 22-06-2011, 10:09 PM
RE: Love and other drugs - de Chlo - 22-06-2011, 11:04 PM
RE: Love and other drugs - de Tox - 29-06-2011, 06:27 PM
RE: Love and other drugs - de Crazy~Tenshi - 04-07-2011, 11:04 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)