Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own

#5
Imi cer scuze, daca unele poze nu vor merge de acum in colo.

[center]Capitolul 2[/center]

P.O.V.Kanji: Stateam si ma uitam cu ochi critic la noua mea camera din casuta - adica vila - in care m-am mutat si am echipat-o cu mobila acum o luna, alegandu-ma si cu menajera si cu bucatar. Camera toata zugravita in albastru, cu exceptia tavanului fals. Aveam mobila de culoarea lemnului ud, iardulapul cu haine era imediat langa pat, ce se afla sub fereasta, fiindca camera mea, era mansarda. Trag aer in piept si ma trantesc pe pat, descaltandu-ma de adidasi si privesc cartierul linistit printre jaluzele de la geam. Era o casa micuta, cu trei camere de locuit - fara sa spun sufrageria, bucataria si cele doua bai - facuta din piatra, cu piscina, curte mare, iar in spatele gradinii se afla casa unde locuiau cei doi soti, ce erau si angajati aici. Aud un ciocanit in usa acoperita de o tinta de dars, apoi in camera intra o femeie de vreo treizeci ani, dar arata de vreo nouasprezece ani. Parul saten lung pana la fund, era prins intr-o coada impletita. Ochii caprui, ma priveau bucurosi ca are pe cineva tanar sa ingrijeasca si nu pe cineva batran, plin de bale si sa faca in pat.
- Ce s-a intamplat Mya? O intreb pe femeie, ridicandu-ma in fund, privind-o atent.
- E o domnisoara ce insista sa vorbeasca cu dumneavoastra la telefon, spuse femeia si imi intinse telefonul fara fir.
Oftez si il iau, apoi ii fac semn sa se retraga.
- Alo? Intreb, incepand sa ma plimb prin camera, luand sagetile de pe dulapiorul.
- Kanji ca sa te iert ca te-ai mutat fara sa ma trezesti pentru a-mi lua la revedere, ma scoti diseara la cazino, imi spuse Ayne, facandu-ma sa ma incrunt, cand am aruncat o sageata la tinta.
- Sa nu zic un cuvant pentru tine domnisoara. Vin diseara sa mergem undeva, dar nu la cazino, ca nu ai voie. Ne vedem la opt. Sa dea dracu sa te imbraci ca o vampa ca ii spun mamei sa te retraga din moda, imi amenint sora, iar aceasta ma injura de toti draci.
Inchei convorbirea, apoi sun la Pearl of ocean, facand o rezervare, apoi ii dau Myei inapoi mobilul, rugand-o sa ii spuna lui Kayle sa pregateasca pranzul, iar la cina sunt liber. Satena aproba din cap si pleca din camera, iar eu am inceput sa caut o tinuta acceptabila pentru diseara.

Imi faceam parul tepi in varful capului, in timp ce Kayle - un barbat de vreo treizeci si doi de ani, cu parul albastru, taiat scurt si ochii violeti, dar o tenta mai deschisa - imi complimenta tinuta. Purtam ocamasa alba, deschisa la primi trei nasturi, un sacou negru si o pereche de pantaloni de stofa tot negri si in picioare niste pantofi negri. Dupa ce mi-am dat cu parfum, am iesit pe usa de la casa, ducandu-ma la un Lamborghini Gallardo, de culoare portocaiu spre rosu, foarte fain. Ma urc in el si pornesc spre casa parintilor mei, pentru a-mi pescui sora. Dupa vreo douazeci de minute petrecut in traficul infernal, opresc in fata vilei. Opresc masina si cobor din ea, iar in intampinare imi iesi Ayne foarte nervoasa, calcand apasat si in urma ei venea Sakura strigand-o. Deodata fata se intoarse, carpindu-i una peste mana care o apuca de antebrat pe bruneta.
- Nu ma astepta ca numai ma intorc! Marai surioara mea la rozalie, apoi veni la mine, imbratisandu-ma strans. Sa mergem, sopti, iar eu am aprobat din cap.
Ii deschid usa din dreapta soferului, avand ocazia sa o analizez mai indeaproape pe fata. Purta o rochie de culoarea sampaniei, cu o singura bretea pe patreata stanga, dar aia era de la sutien si pe partea dreapta se afla asa-zisa bretea de la rochie, ce ma facut sa ma gandesc la Cleopatra in rochie mai sexy si mini. Parul ondulat si dat foarte discret cu sclipici, lucea in lumina becurilor, ca deja s-a intunecat. Era machiata discret, iar la gat avea un latisor foarte discret in forma de lacrima. In picioare purta niste sandale aurii, cu toc de zece centimetri. Daca nu era sora mea, eram in stare sa ma dau la ea, pana o cuceresc.

P.O.V.Ayne: - Wow, Kanji esti nebun, murmur cand vad ca opreste in fata restaurantului Pearl of ocean.
Fratemiu imi facu cu ochiul, apoi un angajat veni si imi deschise usa, ajutandu-ma sa ies din masina. Dupa ce brunetul primeste numarul angajatului, eu il iau de brat si intram in restaurant. Raman uimita cand ma duce pe terasa, unde stiam ca era foarte scump sa stai, mai ales seara. De fapt intregul restaurant era unul select, iar tati cu mami au fost o singura data aici - cand am implinit eu cu Daisuke saispe ani si Kanji a fost plecat atunci - si de atunci, tata nu si-a mai scos consoarta in oras. Ne asezam la masa de doua persoane si eu privesc micutul golf unde era asezat restaurantul. Marea Japoniei arata atat de linistita si... magica. Imi vad fratele cum scoate o bricheta si aprinde lumanarea dintre noi, aratand ca suntem la o cina romantica, pacat ca unele tresaturi ne dadeau de gol. Forma ochilor, culoarea ciudata a parului cu tente de albastru la lumina, acelasi contur al buzelor, dar ale lui erau usor carnoase, aratand ca este pe jumatate elen si nu tot nipon...
- Ayne, comanda-ti tot ce vrei, ma trezi vocea sa din visare si am rosit usor in obraji, apoi mi-am comandat tortelini cu carne si legume si limonada cu gheata.
Brunetul din fata mea lua cotlet de porc, cu cartof pai, salta si cola. Pana ne veni comanda am incepu sa vorbim despre nimicuri, mai mult eu am vorbit, fiindca Kanji statea si asculta atent, punandu-mi cate o intrebare. Cand farfuriile de mancare ne-au fost asezate in fata, eu mi-am amintit ceva ce am auzit-o pe mama cand i-a spus Lillyanei si Dominicei despre fratele meu cel mare.
- Kanji, incep eu si imi musc buza, nestiind cum se continui, atragandu-i automat atentia. Tu te vei casatori incurand cu Hanabi? Il intreb, facandu-l sa mijeasca ochii, bagandu-ma usor in sperieti.
- Cine dracu a mai zis tampenia asta? Intreba maraind, iar eu am inceput sa ma balbai, dandu-ma de gol cine a spus-o. Spune-i lu' mata cu gura mare sa isi vada dracului de tata si de fardurile ei, ca poate va avea de suferit mult, daca mai ma provoaca mult! Marai, facandu-ma sa inghit in sec.
Imi plec ochii si murmur niste scuze penibile, apoi incep sa mananc cu incetinitorul, parca inecandu-ma la fiecare imbucatura. Acum chiar am facut-o de oaie, stricand o seara minunata.
- Nu sunt suparat pe tine, surioara, dar intrebarea m-a enervat, ma trezi din visare vocea sa, facandu-ma sa rasuflu usurata.
Deodata il vad cum se ridica de la loc vine la mine, se apleaca in fata cu o mana la spate si intinde cealalta mana.
- Imi acordati acest dans? Ma intreba, iar eu am acceptat, apucandu-l de mana.
Mergem pe ring si imi dau seama ca era un vals foarte minunat. Imi pun mana dreapta pe umarul sau stang si mana stanga o indrept in lateral, asezand palma in palma sa stanga. Mana lui dreapta se afla pe spatele meu, mai exact pe coloana. Am inceput pasi in fata si in spate si am inceput sa ne rotim in sensul acelor de ceasornic pe loc, apoi am inceput sa facem cerc, iar oameni s-au dat la o parte uitandu-se la noi. Pentru mine nu conta nimic in jur, ci doar chipul lui Kanji, care imi zambea, iar ochii sai erau plini de dragoste pentru mine. Cu el cand dansam acest gen de dansuri, simteam ca zbor, fiindca era elegant, atent si educat. Intr-un cuvant: tot ce si-ar dori o fata de la el. Cand se sfarsi dansul, asupra noastra se abatu o furtuna de aplauze, dar nu conta acest lucru pentru mine, fiindca eram pierduta in ochii de ametis ai lui. Ma ridic pe varfuri si il pup usor pe obaz, dar acel sarut nu era unul fratesc din partea mea, ci mult mai mult, cea ce il lasa uimit pentru o clipa, apoi se inrosi usor, ca si cand o fata l-ar fi sarutat pe obraz pentru prima data. Imi dau seama ce am facut si ma rusinez toata, plecandu-mi privirea, dar il aud cum chicoteste usor, semn ca nu s-a suparat. Ce bine. Restul serii am stat pe terasa sau ne-am plimbat pe faleza restaurantului, sub clar de luna ca doi indragostiti, dar pacat ca eram frate si sora...

Noua camera a lui Kanji
Vila lui Kanji
Mya, menajera
Kayle bucatarul
Costumul lui Kanji
Lambotghini Gallardo
Rochia Aynei
Sandalele din picioare
Terasa restaurantului
Valsul pe care au dansat - Valsul primaverii
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Yakuza' boss in love II - On my own +18 - de Nywa - 17-06-2011, 09:36 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Show me love Nywa 52 38.002 11-03-2012, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  [Terminat] Teach me to love Nywa 51 38.749 11-03-2012, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Nywa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)