Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Legendele palatului: Kim Suro, regele de fier

#2


Buna,

Si eu am urmatir si inca urmaresc filme coreene, de la inceput cu Giuvaerul Palatului, pana in prezent, Negutatorul Lim Sang Ok. Dar, fara suparare, Madalovenar, imi place ce ai spus despre serialul Kim Suro regerel de fier dar am cateva nelamuriri. De ce ai spus ca Tal- Hee se casatoreste cu Ah-Hyo cand in serial ea moare iar Kim Suro a iubit-o. Tal-Hee se casatoreste cu sora lui Ah-Hyo, Ahni(parca) care este jucata de Ah-Hyo(actrita care o joaca pe Ah-Hyo). Si prima data el nu visa sa ajunga sa conduca o tara, el visa ce a visat si tatal lui, sa faca un fier care sa nu rugineasca, sa nu se rupa si sa nu se indoaie. Poate ar mai fi ceva de spus( nu stiu sigur) dar ma opresc aici.
Inca odata in cer scuze, nu vreau as te supar dar am urmarit serialul si ce ai spus tu mai sus nu pot spune ca era in serial.
Acest comentariu a fost scris de unica Sho-Yo ^&#!
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara





Răspunsuri în acest subiect
RE: Legendele palatului: Kim Suro, regele de fier - de Sho-Yo - 13-08-2011, 09:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Legendele palatului printul Jumong Wanna 5 12.109 04-05-2011, 09:42 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Legendele palatului : doctorul Hur Jun Wanna 1 5.650 16-10-2010, 05:36 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Giuvaierul Palatului Maria 2 4.922 01-09-2010, 02:52 PM
Ultimul răspuns: Kazuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)