Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Comoara lui Barba Neagra - Carpe diem.

#1
ooc : M-am bucurat tare mult cand am vazut ca s-au inscris utilizatori la noul role play postat de mine. Drept consecinta, deschid acest topic pentru a incepe povestea. Sa dam curs aventurii ! 4

PS. Sper sa mai vin si cu alte rpg-uri interesante si sper ca voi sa ma primiti ! 5

bic :



Imbracata intr-un deux-piece elegant, Julietta se indrepta spre biroul unui notar pentru a primi ceva pretios. Aflata in limuzina bunicului ei, condusa de Thomas, Julietta se gandea ce-ar fi putut primi ea intr-atat de important, incat sa fie chemata la un notar.
Cand Thomas o anunta ca au ajuns la destinatie ea cobori din limuzina si intra in cladirea unde-si avea biroul respectivul notar.

Notarul, un barbat trecut de 50 de ani, cu barba lunga alba si ochelari de vedere pe care-i lasa intotdeauna pe varful nasului o privi pe Julietta si fara sa spuna prea multe cuvinte rosti :
"Acesta este biletul pe care bunicul vi l-a lasat. E timpul sa cititi continutul.”

Aleasa educatie pe care ea o primise de-a lungul anilor, o impiedica pe Julietta sa se enerveze sau sa raspunda rastit. Lua biletul respectiv si intreba daca poate pleca. Notarul îi facu semn ca da, iar ea iesi din cladire urcandu-se in aceeasi limuzina ce-o adusese acolo.

Pe drumul spre casa, Julietta deschise biletul citind :
"Du-te spre Insulele Cayman si gaseste o grota ace are o gaura prin care razele soarelui se strecoara la ora 5 seara. Vezi unde pica raza si sapa acolo. Foloseste cu intelepciune ceea ce gasesti acolo.”

Nu mai era nimic altceva. Niciun detaliu suplimentar, nicio explicatie in plus. Nimic.
Decisa sa plece intr-o aventura, Julietta porni spre insulele cu pricina cu avionul personal al bunicului ei si cand ajunse acolo se caza la un hotel, urmand ca mai apoi sa plece in cautarea grotei specificate in bilet.

'Sper sa nu dau peste pirati !’ gandi ea, in timp ce somnul o fura. A doua zi, pregatita si echipata cu tot ceea ce-i trebuia porni spre insula misterioasa…

ooc : Cine doreste.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Comoara lui Barba Neagra - Carpe diem. - de Aveqetura - 07-05-2011, 08:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Comoara lui Barba Neagra Aveqetura 3 3.918 04-05-2011, 06:41 PM
Ultimul răspuns: Kenky.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)