Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Paradiso Girls

#1
So... Asta e un fic in colaborare cu Ella (Elly meah :X)
Si da, da, dear ELLA nu am uitat deloc DESCLIMER-UL!

Disclimer: NU imi insusesc niciun drept de pe urma acestor personaje, inafara de cele create de mine sau Ella si nu profit de pe urma acestora. Toate drepturile rezervate pentru MASASHI KISHIMOTO. Ideile sunt originale, Copyright 2011 Miky & Ella. Care ne acuza de plagiat ar fi bine sa nu, daca tine la viata lui :zuppy08: Glum. So, primu' cap:

-Saku! Ce faci? Hai in oras! Am inteles ca s-a deschis un club nou!
Ca de obicei, sora mea mai mica, Hinata, s-a dus in "inspectie" generala. Mereu afla cate ceva nou. La fel si de data asta, m-a sunat sa imi spuna noutatile. Tot ce mai aveam acum de facut era sa stabilesc o ora si persoanele care trebuiesc invitate. Doar nu era sa imi invite numai ea colege din clasa sa se dezlantuie, nu?
-Facem ca data trecuta. Ne facem aparitia la 23:30. La miezul noptii toata lumea se dezlantuie, si noi nu vrem sa pierdem asta. Pe cine aduci?
-Ca de obicei, pe TenTen. Tu pe cine vrei sa aduci?
-Ino si Temari. Ne intalnim acum, in fata la mall, toate. Avem nevoie de haine misto pentru asa eveniment.
I-am inchis brunetei , dupa care am inceput sa imi dau jos pijamalele. Stiu, ce fata de 20 ani ar sta in pijamale pana la 4 P.M? Probabil ca niciuna. Mi-am tras rapid pe mine un maiou alb, cu pete maronii, cu o centura neagra sub sani. Mi-am scos din dulap o fusta mini neagra, lucitoare, apoi am luat-o pe mine. Desi stau cam mult in pijamale, nu sunt stilul "modest" atunci cand vine vorba de o iesire. Mi-am indesat telefonul si carul de credit intr-o gentuta argintie, apoi m-am incaltat cu o pereche de cizme, tot negre. Pur si simplu luceam toata sub luminitele soarelui. Am pasit peste pragul usii, incuind usa.
Bineinteles ca as fi incuiat-o. Mai exact, nu as fi riscat sa mai intre cineva nu? Singurele care locuiau aici erau Sakua si Hinata. Imediat ce sora mea mai mica, doar cu un an, a facut majoratul, parintii au decis ca e mai bine sa ne mutam impreuna, intr-un orasel mai mare si mai aglomerat, unde sa ne simtim mai responsabile. Locuiam in Los Angeles.
Mi-am continuat linistita drumul spre mall, ocolind stradutele lungi cu blocaje in trafic. Am luat-o pe cele pustii, dar bine amenajate. Locuri unde oricand te puteai relaxa. Am grabit pasul, dorind sa ajung mai repede la mall. Desigur, nu era nicio graba, insa imi amintisem ca am uitat sa le anunt si pe Temari si Ino sa vina. Cele doua nu stateau prea departe. Ba chiar langa mall. Ar fi ajuns mai repede decat mine si iar m-ar fi tachinat cu "mica intarziata".
Si, era exact cum ma asteptam sa fie. Toate fetele erau in fata mallului, stand la taclale, asteptandu-ma sa vin.
-Ce ti-a luat atata? ma asalteaza sora mea.
-Scuza-ma, Hinata. Dar eu nu eram prin oras ca sa ajung mai repede, ca tine si TenTen, si nici nu stau la un bloc de langa mall.
Sor-mea ma apuca de mana si ma tarase dupa ea inauntru. Hei, vroia sa-mi inchida gura? EA? Las' ca vede Hina acasa ce pateste. L-eam luat urma fetelor, proband si testand tot felul de haine. Trebuia sa aratam de milioane. Trebuia sa aratam sexy. Doar de aia e club, nu-i asa?
Ne-am plimbat de la un capat la altul, de la un etaj la altul. Aveam atatea pungi de cumparaturi ca nu le mai puteam tine pe brate. Off, ce mi-as fi dorit sa fi venit cu masina! Nu cred ca mai rezistam mult. Si nici ca puteam sa rog pe cineva sa ne ajute, pentru ca niciuna nu avea mainile libere. Dar nu ne pasa. Cumparaturile era pentru noi ceva obisnuit.
Cand am iesit din mall, m-am uitat la celelalte fete, si ele la mine. Parca ma intrebau din priviri "Saku, unde e masina?". Asta pana cand Temari a oftat adanc.
-Luam masina mea. E destul de spatioasa, dar inca nu am luat carnetul de conducere, si cam asta e problema. Deci... Sakura...?
-Sigur! am spus.
Dupa ce am dat coltul, am dat de masina lui Temari. Era exact aceasi marca, la fel ca masina mea. Eram obisnuita si cred ca nu as fi putut conduce o altfel de masina. Era un lambourghini argintiu. Am urcat in el, dupa ce am introdus bagajele in portbagaj. Temari mi-a at chile. Le-am introdus in contact. Le-am rasucit.
-Si unde mergem? am intrebat.
-La mine la vila, raspunse TenTen. Acolo e destul loc ca sa ne alegem rochiile. Mai ales ca o sa fie o nebunie adevarata cu pregatirile.
Nu era o idee rea. Am pornit cu masina, fiind atenta la drum. Trebuie sa recunosc, discutiile nu au fost lipsite. Si nu orice fel de discutii. Deja incepusem pregatirile cu "Cum sa nu ajungem sa facem sex cu baieti necunoscuti la club?"
Era important, totusi. Eu cel putin, vroiam sa ma pastrez virgina pentru baiatul care il iubesc cu adevarat, nu pentru orice betivan cu care stau in club doar de dragul distractiei, si sunt absolut sigura ca si ele gandeau la fel. M-as fi dezlantuit, dansuri lascive, si restul, dar in niciun caz nu as fi ajuns in acelasi pat cu un boschetar.
Odata ce am ajuns la vila, am parcat si am scos cheile din contact. Am iesit afara din masina si i-am aruncat cheile lui Temari. Aceasta le prinse cu o mana, apoi se indrepta spre portbagaj. Am luat de acolo toate pungile cu haine. Am patruns in vila, in timp ce discutam alte chesti despre ce ar trebui sa facem si ce nu la club.
Am inceput sa probam fiecare rochie, sub ochiii unui juriu "de elita". Pana la urma, fiecare si-a ales rochia. Eu imi alesesem una alba, mini, cu un decolteu bogat. Sora mea una rosie super scurta, cu decolteul debarasat pana la buric. Temari isi alesese una mini, cu bustul acoperit de paiete sclipitoare. Tenten isi luase un ceva mai sexy, mai animalica. Isi alesese una cu tematica unui leopard neimblanzit. Am facut chiar si cateva glume pe tema asta. Iar Ino, bietele de noi cat ne-am chinuit pana am nimerit rochia perfecta pentru ea, si-a ales pana la urma o rochita mini, neagra, care ii scotea in evidenta corpul finut si in acelasi timp bine lucrat, bine ajustat.
Am fost surprinsa sa vad, in momentul in care m-am uitat la ceas, ca era ora 23:00. Mai aveam doar jumatate de ora? Chiar atat ne luasera pregatirile? Adevarul este ca am avut multe haine de probat si o gramada de dansuri de exersat. Plus ca la glumele extraordinar de bune ale lui Ino am ras destul de mult timp. Ei bine, cand te distrezi, timpul trece repede.
Le-am anunta pe fete despre ora tarzie.
-Clubul este departe de aici? le-am intrebat eu pe Hinata si TenTen.
-La doua strazi distanta.
-Deci nu o sa avem nevoie de masina, nu-i asa?
Fetele au dat din cap dezaprobator.
-Nu ar arata mai bine ca niste papusele ca noi sa iasa dintr-o masina pe masura? ma intreaba, ironic, Ino.
Am aprobat-o, dupa care am iesit din casa. Am intrat toate in masina, dupa care am posnit-o. Urma sa petrecem o seara minunata la club!

Muzica suna in boxele uriase. Dansatoarele din public faceau miscari lascive, alaturi de dansatoarele angajate. Toti baietii priveau insetati scenele, si se alaturau dansului. Eu eram obosita dupa o partida serioasa de dans cu vreo trei tipi, si cu Temari. M-am asezat putin pe canapea, ca sa-mi trag sufletul. Simteam cum energia pulseaza in mine, dar abea mai puteam respira, asa ca am decis ca o mica pauza ar fi buna acum.
-Hei, baby, esti chiar buna la asa ceva, spune ultimul baiat cu care am dansat.
-Mersi, tigrule. Mai vrei odata? Spun, apucandu-l de cravata.
Ce e drept, tot ce avea pe el erau pantalonii, si aceasta cravata, bustul bine facut stand la iveala.
-Sigur ca da, baby, dar intai, nu ai vrea sa lucrezi aici? Poti face asta in fiecare noapte. Si mai esti si platita in timp ce te distrezi...
-DA!
Nici nu am mai stat pe ganduri. Era cea mai buna ocazie sa ma distrez si sa fac bani in acelasi timp. De ce as fi refuzat? L-am urmat pana afara. Imi promisese ca o sa ma duca la patronul acestui club. Spusese ca are multe pile si o sa reuseasca sa ma bage printre dansatoare cu siguranta.
Avea o masina neagra, cu geamuri fumuri, prin care nu puteai vedea nimic. Imediata ce mi-a deschis usa, m-a impins prictic inauntru. Ma speriasem. Mi-am intors privirea si le-am vazut pe prietelenele mele legate, cu calus la gura. Aproape ca am tipat. Si as fi tipat daca in secunda urmatoare nu mi-ar fi lipit si mie un calus. In secundele urmatoare m-am trezit legata fedeles fara nici o urma de scapare...

~~~ va urma ~~~


Poze:

Tinuta Sakurei cand merge la mall: http://images7.yandy.com/Products/Giraff...ress-3.jpg

Tinutele de seara:

Temari: http://images04.olx.ro/ui/8/27/66/128118...184050.jpg

Saku: http://www.rochiidemireasa.biz/wp-conten...e-club.jpg

Hina: http://images11.yandy.com/Products/Plung...6293-2.jpg

Tenten: http://images7.yandy.com/Products/Leopar...ress-3.jpg

Ino: http://69.174.246.169/Products/Halter-Sl...ooch-2.jpg
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone



Răspunsuri în acest subiect
Paradiso Girls - de Miky sweetie :3 - 05-05-2011, 06:07 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 05-05-2011, 08:49 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 06-05-2011, 10:28 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 11-05-2011, 09:07 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 14-05-2011, 09:13 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 15-05-2011, 07:45 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 15-05-2011, 08:39 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 16-05-2011, 08:19 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 21-05-2011, 01:54 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 22-05-2011, 08:08 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 22-05-2011, 08:26 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 23-05-2011, 09:04 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Flash - 24-05-2011, 07:42 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 25-05-2011, 05:37 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 26-05-2011, 10:57 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 02-06-2011, 08:53 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Nywa - 02-07-2011, 01:07 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 02-06-2011, 09:18 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 03-06-2011, 06:40 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Capsunica - 04-06-2011, 04:29 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 04-06-2011, 06:28 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Daria - 12-06-2011, 12:22 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 12-06-2011, 12:27 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 12-06-2011, 02:18 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 24-06-2011, 07:04 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Daria - 24-06-2011, 07:28 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 27-06-2011, 10:06 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 28-06-2011, 11:30 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Capsunica - 30-06-2011, 12:39 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 22-07-2011, 09:20 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 22-07-2011, 10:04 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 22-07-2011, 03:26 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 23-07-2011, 12:03 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 08-09-2011, 10:50 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 08-09-2011, 12:58 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 09-09-2011, 09:52 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 28-09-2011, 10:10 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 29-09-2011, 03:08 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Daria - 04-10-2011, 12:19 AM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 19-11-2011, 03:35 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Rose ^^ - 20-11-2011, 03:49 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Miranda. - 18-12-2011, 11:58 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Sho-Yo - 19-12-2011, 10:24 PM
RE: Paradiso Girls [SasuSaku +18] - de Piersicuta - 30-12-2011, 02:23 PM
RE: Paradiso Girls - de ^Ciresica^ - 19-01-2013, 08:28 PM
RE: Paradiso Girls - de Ayumi Michaelis - 20-01-2013, 12:58 AM
RE: Paradiso Girls - de blurose - 02-02-2013, 05:58 PM
RE: Paradiso Girls - de Maria - 09-03-2013, 08:57 AM
RE: Paradiso Girls - de Miky sweetie :3 - 12-03-2013, 11:57 PM
RE: Paradiso Girls - de dany - 14-03-2013, 09:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Paradiso Girls [SasuSaku +18] Rose ^^ 7 4.291 14-08-2011, 07:52 PM
Ultimul răspuns: Pคnđค.
  [split] Paradiso Girls [SasuSaku +18] Sho-Yo 4 2.870 27-06-2011, 01:55 PM
Ultimul răspuns: Roses.on.fire
  Paradiso Girl's +18 Mishelle 9 10.303 27-05-2010, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Sin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)