Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Let's Make Some Love

#8
Capitolul IV.

Probabil sunt unul din cei mai ghinionisti oameni care exista sau poate sunt cea mai odioasa fiinta de pe suprafata pamantului iar eu, batuta-n cap ca de obicei nu mi-am dat inca seama. Ori pur si simplu asta mi-e soarta.. caci altfel nu-mi pot explica. Ce-am facut sa merit destinul asta?.. Sunt urata de propria mama, oare exista suferinta mai mare? Ma doare sufletul.. inima imi sta sa explodeze numai cand imi aduc aminte vorbele mamei mele.. Banuiesc ca acesta a fost sfarsitul relatiei noastre, nu cred ca voi mai auzi ceva despre ea mult timp.. Imi pare rau mama, daca te-am dezamagit intr-atat incat sa ma renegi!
Mi-am innabusit capul in perna si m-am pus pe plans. Nici macar nu stiu de ce fac asta.. Oare eu sunt responsabila pentru tot? Dumnezeule, spune-mi tu.. ce-as putea sa fac? Sunt doar o pustoaica de saisprezece ani, cum sa-mi organizez viata astfel incat sa ajung ceva in viitor? Abia acum.. pot spune ca am ramas singura pe lume. Doar prietenii mi-au mai ramas..
Mi-am deschis ochii umflati de plans incercand sa ajung la telefon.
- Alo? Sakura, esti bine? Ce s-a intamplat? Nu mi-ai raspuns deloc la apeluri..
- Hinata, calmeaza-te. Sunt bine, doar nu-mi mai urla in telefon. Ma doare capul asa de tare, incat am impresia ca baba de la doi imi da cu toporul in cap.
- Lasa glumele.. ai nevoie de ceva? Vin la tine imediat.. Toti de la scoala au fost ingrijorati pentru tine. Ai plecat ca o nebuna cand te-au sunat de la spital.. nici macar ghiozdanul sau haina nu ti-ai luat-o.. Iar despre.. aa.. ma..
- Ea este bine. A hotarat ca are nevoie de o vacanta in afara tarii, asa ca nu o vom mai vedea ceva vreme. Chiar nu-mi pasa cine ma crede sau nu..
- Poftim? Si tu ai de gand sa stai singura in apartament?
- Ceva de genu' . Mi-am sters lacrimile cu dosul palmei si mi-am simtit fruntea incretindu-se de nervi. De-acum incolo, Hinata, o voi tine numai in bautura si petreceri. Am de gand sa-mi traiesc viata, iar asta este o ocazie prea buna pentru a o irosi. Totul va fi numai lapte si miere. Iti jur asta.
- Saku.. ma sperii. Ce tot spui? Hinata deja era panicata..
- N-ai de ce sa te sperii. Iti voi arata cat de libera sunt, maine la ora 09:30 in noul club din centru. Sper ca ai chef de ceva distractie.
- Glumesti? N-am mai iesit in lume de cateva luni bune. Dar.. esti sigura? Totul se intampla atat de repede.. Sa nu regreti mai tarziu deciziile astea.
- Relax. Ma simt mai bine ca niciodata. Ne vedem maine la scoala. Am pupacit-o la telefon si am inchis. Deodata chiar ma simt mai bine. La dracu' cu mama. Faca ce-a vrea, nu-mi mai pasa de nimic. Nu mai este
domeniul meu.
M-am bagat in pat si-am dat somn. Maine incepe un nou inceput atat pentru mine, cat si pentru ceilalti. De-abia astept..
...
Dupa treisprezere ore de somn, ma simt ca in rai. Am dormit bustean.. pe o pozitie m-am culcat si pe aceeasi m-am sculat.
Am inceput sa chicotesc singura, dupa care m-am indreptat spre baie. Mi-am facut toaleta de dimineata, m-am imbracat si-am iesit pe usa, indreptandu-ma spre casa Hinatei. Pe drum, cu cine credeti ca m-am
intalnit? Noul gigolo al scolii, frumosul roscat.
- Sakura, buna dimineata. Frumoasa ca de obicei, n-am ce spune. S-a apropiat de mine si m-a pupat pe amandoi obrajii si asa am facut si eu. Astazi.. va vine sau nu sa credeti, pare un om normal.
- Te simti mai bine? Am auzit ca ai avut cateva probleme.. Roscatul s-a uitat cumva trist la mine, si-am lasat capul jos.
- Care om nu mai are din cand in cand probleme? Am zambit frumos si m-am scuzat. Trebuie sa ajung pana la Hinata dar ne vedem la scoala nu? l-am intrebat deja departandu-ma..
- Sigur. Ai grija de tine. Mi-a facut cu mana si mi-a trimis cateva bezele, plecand si el.
In cinci minute eram in fata usii.
Am intrat, salutandu-i parintii si am urcat in camera ei.
- Hei, am ajuns ce faci?
Am privit-o pe Hinata care se plimba disperata dintr-o parte in alta a incaperii, cu telefonul in mana.. butonand nervoasa.
- Iepuras.. de ce esti asa pornita? am intrebat-o trantindu-ma in fotoliul din colt.
- Ha Ha Ha.. cred ca voi face stop cardiac in urmatoarele cinci minute.
- De ce? Suspicios..
- Stii cine m-a sunat mai inainte?
- Daca imi vei spune.. o sa stiu, i-am zis rasfoind o revista.
- Naruto m-a sunat si m-a invitat in oras. Iti vine sa crezi? Ce sa fac? Cum ma imbrac? Unde vom merge? Oare ma saruta? Voi muri de rusine..
- Wow.. calmeaza-te papusa. O sa fie bine, nu-ti ia nimeni viata. Tie iti place de el.. probabil si lui de tine deci faceti o combinatie. I-am facut cu ochiul iar ea s-a inrosit ca racul. Of Of.. naspa cu dragostea asta. Ce bine de mine!
Hinata a privit ceasul si s-a imbracat si ea.
- Iti aduc ghiozdanul si geaca imediat iar apoi putem pleca.
Pe drum n-am facut decat sa balmajim intr-una despre nimicuri. Cu siguranta este mult mai simplu asa. Ma simt atat de eliberata.. fara stres, fara griji. Ha ha ha.. asta da viata.
La ore, iar a fost plictiseala. Am fost scoasa la tabla pentru a rezolva o ecuatie la chimie. Cine naiba sta sa invete si acolo?
M-am uitat cinci minute ca mata la branza.. si-am lasat-o balta.
- Chiar n-am idee despre ce e vorba. Va plictisiti si dumneavoastra si imi pierd si eu timpul, am zis scobindu-ma in ureche. Asta va fi o zi memorabila.
- Domnisoara Haruno, va simtiti bine? L-am vazut cum se uita printre lentilele ochelarilor cu ochii cat cepele.
- Ma simt grozav. Ma simt asa de bine ca as pleca de la ora. Poate ar trebui sa faceti si dumneavoastra la fel. M-am apropiat de profesor si l-am batut usor pe umar. Ati mancat o gogoasa domn' profesor? Aveti zahar in coltul gurii.
Proful s-a indepartat vreo doi pasi, scotocind in geanta dupa un servetel. Colegii mei mai aveau putin si dadeau pe afara de ras..
- Aaa.. acum.. aa.. poti pleca la loc. M-am mirat putin dar am fost atat de ascultatoare ca am plecat de tot din clasa. M-am dus la baie. Peste cateva minute m-am intors in clasa, exact cand s-a sunat de pauza.
Am salutat profesorul si m-am dus in banca.
- Ce-i cu schimbarea asta de atitudine? M-am intors pentru a-l vedea pe Sasuke uitandu-se suspicios la mine.
- Iubire, oamenii se schimba. M-am uitat in ochii sai negri si m-am apropiat exagerat de mult de fata lui. Nu s-a clintit deloc.. nici n-a reactionat. Stii? N-am remarcat.. dar ai ochii foarte frumosi. Hmm..
- N-am remarcat nici eu. Dar te-ai schimbat cam mult. M-a patruns cu privirea si am simtit fiori pe sira spinarii. Ahh.. imi vine sa intorc capul. Cum poate fi atat de frumos?
- Schimbarea e buna. M-am departat si mi-am deschis un caiet. Urmatoarea ora e biologia. Imi place materia asta si imi place si profesoara.. Stie sa capteze elevul prin metode inventive si practice si.. Ia' stai putin. L-am privit din nou pe Sasuke.
- Sunt prea frumoasa astazi si nu-ti mai poti lua ochii de pe mine? L-am intrebat observand ca inca ma mai priveste intens.
Mi-a zambit strengareste si mi-a oprit respiratia. Aproape m-am innecat. Ce naiba? De cand ma simt asa in preajma lui?
Am deschis gura sa zic ceva, dar mi-am oprit-o cand am vazut profesorul intrand in clasa.. Ora a decurs destul de bine. Am luat un zece pentru un raspuns rapid iar asta mi-am mai imbunatatit putin ziua.
Dupa ore, mi-am luat traista si am plecat spre casa. Aveam sa ma pregatesc pentru iesirea in oras. M-am mai gandit putin la Sasuke, dar am incercat sa alung imaginea lui din minte. Ma deruteaza complet. In ora chiar m-am holbat la el vreo zece minute.. pe ascuns desigur, dar m-a vazut cu siguranta. I-am vazut zambetul superb din nou si mi-am muscat buza.
In fine.. cred ca am primit un mesaj.. de la Hinata. Naruto si inca cativa colegi vor veni cu noi. Grozav, va fi o noapte de neuitat. Ma voi asigura de asta.
[Imagine: Pureloid.jpg][Imagine: db90645.png]



Răspunsuri în acest subiect
Let's Make Some Love - de BlackSpiral - 17-04-2011, 09:38 PM
RE: Let's Make Some Love - de hiimera - 17-04-2011, 10:06 PM
RE: Let's Make Some Love - de BlackSpiral - 19-04-2011, 10:29 PM
RE: Let's Make Some Love - de hiimera - 21-04-2011, 02:54 PM
RE: Let's Make Some Love - de BlackSpiral - 22-04-2011, 05:07 PM
RE: Let's Make Some Love - de hiimera - 22-04-2011, 07:44 PM
RE: Let's Make Some Love - de Biscu' iz back ^^ - 22-04-2011, 08:56 PM
RE: Let's Make Some Love - de BlackSpiral - 28-04-2011, 10:12 PM
RE: Let's Make Some Love - de hiimera - 29-04-2011, 10:11 AM
RE: Let's Make Some Love - de Twisty Emerald - 29-04-2011, 03:02 PM
RE: Let's Make Some Love - de Zummy - 30-04-2011, 03:44 PM
RE: Let's Make Some Love - de BlackSpiral - 01-05-2011, 12:26 AM
RE: Let's Make Some Love - de hiimera - 01-05-2011, 10:52 AM
RE: Let's Make Some Love - de Sho-Yo - 02-05-2011, 10:25 PM
RE: Let's Make Some Love - de Rose ^^ - 02-05-2011, 11:01 PM
RE: Let's Make Some Love - de Biscu' iz back ^^ - 03-05-2011, 09:52 AM
RE: Let's Make Some Love - de BlackSpiral - 05-05-2011, 10:15 PM
RE: Let's Make Some Love - de hiimera - 07-05-2011, 04:42 PM
RE: Let's Make Some Love - de Too Many Dreams. - 08-05-2011, 12:47 AM
RE: Let's Make Some Love - de Rose ^^ - 08-05-2011, 04:16 PM
RE: Let's Make Some Love - de Biscu' iz back ^^ - 09-05-2011, 09:30 AM
RE: Let's Make Some Love - de BlackSpiral - 13-05-2011, 10:06 PM
RE: Let's Make Some Love - de hiimera - 13-05-2011, 11:14 PM
RE: Let's Make Some Love - de Zummy - 13-05-2011, 11:33 PM
RE: Let's Make Some Love - de Too Many Dreams. - 15-05-2011, 12:13 AM
RE: Let's Make Some Love - de BlackSpiral - 25-05-2011, 12:03 PM
RE: Let's Make Some Love - de Zummy - 25-05-2011, 04:35 PM
RE: Let's Make Some Love - de hiimera - 25-05-2011, 08:54 PM
RE: Let's Make Some Love - de Fifilina - 26-05-2011, 09:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire knight - A small intruder +18 [make by Ella, Manu's sister] Nywa 16 11.577 28-07-2011, 01:31 AM
Ultimul răspuns: Kimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)