Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Overload with darkness [yaoi]

#1
Nume: Overload with darkness
Autor: Verrine
Gen: drama, actiune, shounen-ai/yaoi, fantasy
Warning: O sa anunt eu cand va fi nevoie ^^
Disclaimer: I do not own Naruto. ( not yet at least:>)

Let's see. Mi'a venit ideea in cap dupa ce am vazut episoadele 200, 201 din Naruto Shipuuden. Pentru cei care n-au vazut:
Cei 5 kage se aduna frumos, fac o conferinta legata de Akatsuki si o posibila alianta. Vine Sasuke impreuna cu echipa lui cu gandul de al ucide pe Danzou [ el e hokage acum]. Ma rog, raikage isi iese din fire, il ataca [ stiti voi, Sasuke l'a omorat pe fratesu lui raikage o.O]. Chestii... @-). Si de aici am pornit eu totul.
Enjoy!
Oh da, stiu ca am promis sa incep un nou sezon de la ficu ala... My overcast abyss is gone. Inca lucrez la asta:-?.

Training One:


- Kage Bunshin no Jutsu !
Toti isi indreptasera atentia catre cele cateva sute de clone ale lui Naruto, inclusiv cei doi Kage care erau de fata.
-Sasuke! De data asta esti al meu!
Brunetul avea o fata stoica, nu se misca din loc. Din orbita ochiului stang se scurgea sangele, prelingandu-i-se pe tot obrazul. Chackra lui nu era nimic din ceea ce intalnise Naruto pana acum. Nu era albastra ca a tuturor, nici rosie ca a lui, avea acel gen de negru bine impregnat. Susanoo, ultimul nivel al Sharinganului isi facea falnic aparitia, chackra lui Sasuke marindu-se infiorator de rapid.
Naruto intrase in modul Sage, era pregatit de lupta, insa nu parea atat de usor. Nu era doar el si Sasuke, nu, Raikage-sama ardea ca sa-l vada pe Sasuke mort in mainile sale si nici privirile lui Gaara nu pareau a fi undeva aproape de vreo pace.
Blondul zambise. Se indrepta impreuna cu sutele de clone catre Sasuke; la prima vedere pareau o adevarata amenintare, insa toate au avut aceasi soarta- distruse inainte ca macar sa atace. In timp ce clonele atacau din fata, in partea opusa aparause Naruto cu Rasenganul. Sasuke isi intoarse capul incet si neglijent, privirea sa inghetandu-l pe Naruto. Simtea, simtea acea ura ce il devora pe dinauntru pe brunet. Rasenganul sau a fost insa usor barat de catre chackra ce-i inconjura corpul lui Sasuke.
-Atacurile tale au ramas la fel de proaste.
Naruto se ridica. In adancul lui era infiorat de ceea ce vedea, simtea, Sasuke il infiora pana in punctul in care corpul sau tremura pe dinauntru. Se pregati de un atac direct de data asta.
-Naruto, nu te apropia de corpul lui! strigase capitanul Yamato in timp ce se apropia de campul de lupta.
-De ce nu?
-Flacarile acelea negre, a zis, privindu-l pe Sasuke cu nesiguranta... daca te ating poti sa-ti iei adio de la tot ce ai facut pana acum.
Naruto ofta.
-Asta complica situatia.
Lupta continua. Naruto incercase mai multe atacuri indirecte, cateva fiind chiar combinatii de moment, insa nu pareau ca unul sa fi ajuns la Sasuke. Lucrul care ii facea pe toti sa ramana pe pozitii, fara a interveni, era faptul ca Sasuke nu-l atacase nici macar o singura data. Pana si Raikage-sama, care avea un temperament incontrolabil, statea pe loc. Susanoo, ultima etapa a Sharinganului, era unul dintre motivele pentru care nu atacau. Din lupta celor doi nu reiesea decat ca orice atac indirect ai folosi, era pierdut undeva in van, iar daca incercai sa te apropii fizic de Sasuke, erai prins in Amaterasu. Lupta era acum doar o chestiune de timp- cine isi pierdea primul chackra, murea.
Naruto ingenunche pe unul dintre picioare. Sudoarea i se prelingea pe fata amestecandu-se cu firele rosiatice – ii dadea un aspect neplacut.
-Asta-i tot ce ai? intreba Sasuke, pe un ton serios, lipsit de orice sarcasm sau ironie.
Naruto nu raspunse.
-In cazul asta, banuiesc ca-i randul meu.
Toti ceilalti clipisera pentru prima data de cand incepuse lupta, de parca acum s-ar fi dat o pauza. Chiar si asa, cand redeschisera din nou ochii, Sasuke se afla in fata lui Naruto, gata sa-l loveasca. Viteza lui era incredibila in momentul de fata.
Blondul se feri, insa miscarea i-a fost vazuta cu cateva secunde inainte ca el sa o faca, asa ca in timpul in care Naruto se misca din fata atacului, Sasuke isi scoase deja katana, fiind gata sa-l strapunga. Blondul a incercat sa se fereasca si de data asta, insa nu-i prea iesise, de fapt a fost un esec pe jumatate reusit. Sasuke il ranise destul de garv in zona claviculei. Brunetul isi impinse sabia mai mult, insa Naruto a dat sa se indeparteze. In timpul asta, Raikage se apropie de Sasuke, gata sa-l strapunga cu un fulger. Brunetul s-a indepartat de Naruto. Katana lui cazuse jos, incepand sa arda sub flacarile negre. Naruto clipi des. Asta ii dadea o idee.
-Kazekage-sama, nu intervi!
-Er?! Tu imi dai mie ordine?!
Barbatul si-a intors fata serioasa catre el. Nu avea de gand sa dea inapoi. Nu acum, cand Sasuke era chiar in fata lui.
Gaara facu cativa pasi, insa ramasese la o distanta considerabila de campul de lupta. Naruto nu putea spera decat ca avea sa-l ajute, sau cel putin asta spuneau privirile care i le arunca roscatului.
-Kazekage-sama, e destul de rara ocazia ca toti Kage sa se intalneasca si sa discute despre o posibila alianta. Iti inteleg ura pentru Uchiha, insa modul in care actionezi si te arunci in lupta nu te face cu nimic mai special decat el.
-Deajuns cu vorbaraia.
Vocea lui Sasuke rasunase in incapere odata cu sunetul dat de Chidori. Naruto actiona repede. Luase doua dintre sabiile samurailor omorati cu ceva timp in urma, apucandu-le de lama, nu de maner. Sasuke in secunda urmatoare se afla in fata lui, Naruto asezase manerele sabiilor pe umerii lui, impingandu-l. Toti ramasesera uimiti.
-Si vrei sa-l las pe pustiu asta sa se lupte cu Uchiha?! Uita-te la el, nici macar nu e in stare sa-l strapunga cu o sabie!
-Lama sabiei e facuta dintr-un metal ce conduce electricitatea, daca l-ar fi strapuns atunci ar fi mort. Manerul in schimb, este din plastic. Sasuke n-are cum sa-si trimita fulgerul in corpul lui Naruto.
Mainile lui Naruto sangerau din cauza lamei ascutite, insa lucrul important era acela ca Chiodri nu putea sa ajunga la el. Sasuke afisa un zabet mic in coltul gurii.
-Idiot.
Brunetul isi controla chackra, astfel incat fulgerul sarise peste manerul sabiei, ajungand la lama si apoi imediat in corpul lui Naruto. Blondul se indepartase, insa nu la timp. O parte din chackra lui Sasuke, impreuna cu acea scanteie elctrica, ajunsese la el. Daca chackra lui Sasuke il infiora numai simtind-o din exterior, faptul ca acum o avea in interior il facea sa se simta ca un intrus al propriului sau corp.
Blondul statea intins pe jos, incercand sa-si gaseasca puterile. Toti austeptau un raspuns din partea lui.
S-a auzit un raset in durere.
-Sasuke, se auzise incet vocea blondului, care-si ridica capul, ochii lui albastri intalnindu-i pe cei rosii, asta a durut. Aproape ca m-ai omorat, zise, ridicandu-se in picioare. Insa...
Se afla in urmatoarea secunda in interiorul acelei chackre imense, a lui Susanoo. Pe fata tuturor se gasea groaza gandului ca ar putea fi ars in orice moment de Amaterasu. Pana si Sasuke clipi de uimire cand il vazuse pe blond atat de aproape de el. Insa nici o groaza nu a fost ca aceea a momentului in care blondul l-a imbratisat liber si deschis pe brunet.
-Te iert.
Si amandoi disparusera de pe campul de lupta.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*




Răspunsuri în acest subiect
Overload with darkness [yaoi] - de Verrine - 20-03-2011, 04:55 PM
RE: Overload with darkness - de angel cat - 20-03-2011, 05:53 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 27-03-2011, 10:56 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 03-04-2011, 02:53 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 20-04-2011, 12:35 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 15-05-2011, 06:59 PM
RE: Overload with darkness - de Claribel - 16-05-2011, 09:19 PM
RE: Overload with darkness - de A'Svear - 16-05-2011, 09:59 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 22-05-2011, 06:33 PM
RE: Overload with darkness - de Sasha. - 10-06-2011, 10:30 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 20-06-2011, 03:57 PM
RE: Overload with darkness - de wilma eelskin - 20-06-2011, 04:35 PM
RE: Overload with darkness - de Sasha. - 20-06-2011, 11:45 PM
RE: Overload with darkness - de Verrine - 27-06-2011, 10:14 AM
RE: Overload with darkness - de βεκi - 30-10-2011, 06:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Darkness Land Topaz 24 13.288 01-08-2009, 02:01 PM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*
  The fallen angel raises from darkness metin 0 2.439 17-01-2008, 07:33 AM
Ultimul răspuns: metin


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)