Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Doriti un al doilea sezon al ficului?
Da.
100.00%
32 100.00%
Nu.
0%
0 0%
Total 32 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Angel without soul - sez.1

#31
Mersi pentru comentarii hug Nu m-am gandit niciodata ca Inaru o sa fie un asa personaj cu multe fane 15 Eu, sincera sa fiu, ma gandeam ca cel ce va avea o gramada de fane va fi Kiru. So? Sa fac un sondaj? 21 In fine, am venit cu noul capitol so.. lectura placuta ( si sper ca nu am intarizat prea mult... )



~Capitolul 9 Culori incolore~


Trecusera atatea zile si totul decurgea la fel : varul meu era plecat la servici iar eu stateam cincisprezece ore singur din douazeci si patru. Era un adevarat chin in ultima vreme pentru ca nu exista saptamana in care Kiru sa nu ma viziteze, bineinteles pe ascuns. Nu stiam cat voi mai rezista asa, pentru ca deja devenise nebunesc nu numai pentru mine ci si pentru mintea mea. Totul se invartea numai in jurul meu iar eu nu stiam cui ar trebui sa ii tin secret si ce. Eram oboist de-adreptul si nu era in regula caci peste doua ore avea sa inceapa din nou scoala, un nou an scolar obositor si toate cele. Macar asa mai puteam scapa de vizitele neanuntate ale tipului ce se presupunea a fi fratele meu mai mare.
Nu trecu mult timp si deja m-am vazut alaturi de colegii mei si de Mizuki ce crescuse atat de mult in aceasta vacanta. Era o tipa superba, parul ei blond si-l vopsise, sau mai bine spus isi facuse cateva suvite mai rebele, ceva mult mai inchise decat culoarea ei naturala. Nu vreau sa fiu nesimtit, insa se dezvoltase destul de bine in vara asta si chiar era o companie placuta. Nu ma puteam plictisi niciodata alaturi de ea pentru ca mereu gaseam ceva de discutat. Mi-am revazut prietenii si colegii, insa si profesorii. Nu stiam cum va decurge noul an scolar , insa imi parea mai greu ca oricand, mai ales ca tineam cont si de greutatile de acasa.
Orele trecura repede si ma aflam in fata liceului cu blonda si inca doi tipi care aveau propria lor discutie.
-Mi-a fost dor de tine, Matsu, imi zice aceasta cu chipul ei bland, facandu-mi obrajii sa devieze putin de la culoarea lor normala, facandu-se rozalii.
Am decis sa mai ramanem dupa ore pe afara. Chiar daca era toamna timpul ne permitea iar vremea era cat de cat placuta. Fara ploi in ultima vreme! Am mers la o cofetarie, ceva mai departe de scoala asa ca imediat ce am ajuns acolo, osteniti dupa acel drum, ne-am comandat fiecare cate o prajitura si un suc.
-Suntem prieteni, nu? ma intrebat aceasta cu un zambet strengar pe fata.
Nu stiam ce ar putea urma dupa intrebarea asta pentru ca nu o mai folosise niciodata. Am aprobat din cap cu o miscare simpla, ducand paiul la gura si tragand din el lichidul cu acid din sticla.
-In excursie, atunci cand am fost cu parintii, am intalnit un tip. M-am inteles bine cu el acele zile si tocmai cand trebuia sa plecam am aflat ca e din oras cu noi. Uite, stiu ca eram cu parintii atunci, dar am avut grija sa nu afle ca am facut-o cu el de vreo doua ori.
Brusc incepu sa rada in hohote, privindu-ma printre genele ei mari si negre, ranjind parca victorioasa. Era cat pe ce sa ma inec cu sucul cand am auzit ce a spus. Ea era Mizuki? Fata de care ma indragostisem acum mult timp? Mi-am mutat privirea undeva prin incaperea imensa sa vad daca nu cumva atrasesem privire altor oameni asupra noastra, insa momentan nicio reactie din partea lor. Ma simteam penibil sa vorbesc despre asta cu Mizuki, ce parea ca se schimbase enorm in acea excursie.
-Inainte sa inceapa scoala m-am mai vazut cu el de cateva ori. Tu stii ce bun e?
Am inghitit in sec la acele replici ale ei, simtindu-ma penibil fata de mine, fata de ea si de aceasta situatie. Nu stiu cu ce drept venea sa imi spuna aceste chestii, dar sigur in ultima vreme toti o luasera razna. Nu numai ca aflasem despre Kiru, Inaru se schimbase, la fel si eu si acum si tipa din fata mea de care ma indragostisem?
A inceput sa imi povesteasca tot iar singurele mele reactii erau sa ii evit privirea, pentru ca pur si simplu ma dezgusta. Voiam sa se termine totul mai repede si sa plec acasa, si asta s-a si intamplat. Dupa ce termina de mancat isi lua poseta imi facu cu ochiul, lasandu-ma pe mine sa platesc, apoi iesi din cofetarie si se urca intr-o masina rosie ce se parea ca o astepta de mult acolo. Am oftat, platind bauturile si prajitura apoi am plecat spre casa, avand privirea abatuta si lasata de tot in pamant. Totul luase o intorsatura asa proasta. Tocmai cand prinsesem curaj si aveam de gand sa imi spun sentimentele mele fata de ea, tipa se schimbase, nu in rau, ci in foarte rau. Vorbele ei ma dezgustau, la fel si sentimentele ce le simtisem pentru ea atunci. Nu cred ca ma mai atragea intr-un fel sau altul Mizuki, insa nu aveam ce sa ii fac. Acceptam sa ramanem prieteni atata timp cat nu-mi mai aducea aminte despre cel cu care se distrase in excursie.
M-am oprit in fata casei mele si am realizat ca becurile erau aprinse. Ori Inaru ajunsese mai devreme acasa, ori eu intarziasem. Am deschis usa si mi-am aruncat ghiozdanul pe jos, pe undeva pe langa canapea apoi am urcat treptele spre camera lui. Am deschis usor usa ce fu urmata de un scartait, apoi mi-am strecurat capul inauntru insa nimeni nu era acolo. Becul era insa aprins si-mi aduceam perfect aminte ca nu l-am lasat asa de dimineata. Am mers pe hol pana in dreptul usii de la baie, auzindu-se niste zgomote ce veneau de la dus. Am deschis la fel de discret usa si mi-am strecurat capul inauntru, zarind o silueta bine lucrata prin acei mii de aburi calzi ce pluteam din podea pana la tavanul inalt. Am inghitit in sec atunci cand barbatul ce-si limpezea trupul de spuma ma privi fix in ochi.
-Sc..Scuze, nu am vrut sa te deranjez, am murmurat, asteptandu-ma oarecum la un tipat din partea verisorului meu ce-si relaxa trupul in acea baie fierbinte.
-Adu-mi si mie prosopul, zise el usor chicotind, indicand cu degetul aratator un prosop de pe gresie ce parea a fi fost aruncat acolo intentionat.
Am pasit in baie usor ezitand, fara a vedea mare lucru prin acei aburi. M-am aplecat si am luat prosopul de jos, intinzandu-i-l lui Inaru ce-mi multumi. Trebuia sa ies din baie cat mai repede, dar parca ceva ma tinea acolo. Nu, chiar trebuia sa o fac. Am tras aer in piept si m-am intors cu spatele la el, radicand piciorul pentru a pasi inainte si a iesi din incaperea plina cu aburi. N-am apucat sa il si las jos caci m-am simtit tras de brat cu o atata forta incat m-a facut sa imi pierd echilibrul sis a cad pe spate, in cada. Apa fierbinte imi umezi imediat hainele, insa parul era inca ud. Simteam cum sunt scufundat acolo, privindu-l pe brunetul ce imi ranjea de sus. El m-a tras? Dar… de ce a facut asta? M-am ridicat in genunchi, aruncandu-mi rapid tricoul ud de pe mine. Nu suportam hainele ce-mi stateau lipite de corp pentru ca mi se pareau incommode. Daca eram singur in baie sigur as fi scapat si de materialul ce-mi acoperea pielea de la bust in jos. Barbatul ma prinse de maini si ma ridica cu mare usurinta, tragandu-ma mai aproape de el. Isi lipi pielea calda a abdomenului de spatele meu gol, eu tusind de cateva ori din cauza aburilor ce-mi furau respiratia. Inima incepu sa-mi bata mai tare probabil din doua motive. As fi avut nevoie de mai mult aer sin u numai, as fi preferat ca Inaru sa stea mai departe de mine.
-Scuze, i-am spus usor iritat, dorind sa plec exact in acel moment din bratele lui, asa ca mi-am smult trupul din stransoarea lui puternica.
Imi inconjura talia cu mana, tragandu-ma iarasi spre el. Niciodata nu as putea scapa din stransorile lui datorita muschilor ce ii erau foarte dezvoltati si mari. Am inghitit in sec, de data asta intorcandu-mi capul spre chipul sau. Ochii lui negri de abia mai sclipeau printre acei aburi, iar buzele si obrajii lui mi se pareau ca sunt atat de palizi. Parul ravasit si ud ii statea in toate directiile, mai putin bretonul ce ii era lipit de frunte.
Imi prinse umerii intre palmele sale calde si ma impinse, obligandu-ma sa-mi lipesc trupul caldut de suprafata rece a faiantei. Am scos un sunet din cauza temperaturii ce o avea faianta, ceea ce se parea ca il excita pe Inaru. Dupa ce-si mai musca buza de cateva ori, isi lasa mainile in jos, pana la sfarcurile mele, incepand sa ciupa usor mugurii intariti. Cred ca-mi simtea si bataile inimii si tot. Mi-am lasat capul spre slitul de la pantaloni atunci cand i-am vazut mainile ce-mi dadeau cureaua jos si-mi desfaceau fermuarul. Acum nu stiam ce e in capul meu, dar de abia asteptam sa intre in mine. Parca tanjeam dupa acea senzatie ! Spre surprinderea lui l-am ajutat sa elimin hainele in plus, bineinteles si boxerii, acum stand in fata lui gol. L-am privit cateva secunde in ochi, asta pana cand imi prinse buzele intr-un sarut salbatic, cautandu-mi limba in acel lacas umed. Imediat ce o prinse, mi-a scos-o afara dinca vitatea bucala si a inceput sa o suga cu pofta. Palmele sale imi treceau printre suvitele de par, impingandu-ma sub apa fierbinte ce isi dadea drumul din dus. Imediat trupul meu se uda in totalitate, la fel si parul saten.
Mainile lui fierbinti imi alunecau pe trup o data cu apa, fara a opri sarutul. Limbile noastre se jucau inafara lacasului cald, asta pana cand Inaru ajunse cu mana dreapta spre zona mea sensibila, strangand-o usor. Am facut un pas inapoi, oprind sarutul ce devenise prea dinamic. Cobori usor cu limba spre gatul meu, unde-mi musca pielea fina, in timp ce mana sa se plimba de o parte si de alta a organului meu ce incepu sa se intareasca. Dupa ce lasa darele de saliva pe pielea gatului, imi apuca talia si ma intoarce brusc cu spatele la el, eu indoindu-a. Palmele le tineam intinse inainte lipite de faianta, iar capul aplecat pentru a nu-mi intra apa in ochi. Nici nu mi-am dat seama ce avea de gand sa faca ca imediat ma penetra, facandu-ma sa-mi ridic capul brusc inainte si sa scot un sunet de durere, pentru ca intrase prea mult. Am inghitit greu, deschizandu-mi gura si mai mult. Cand incepu sa se miste inauntrul meu, il simteam atat de adanc iar orice urma de placere disparuse. Mi-am dus o mana spre abdomen, simtind cum o durere incepu sa-si faca aparitia in acel loc.
-In..Inaru ! am strigat, incercand sa nu cad, cu toate ca ma tinea strans ca nu cumva sa ma vada pe jos.
Se apleca dspre urechea mea si-mi saruta lobul impreuna cu cateva suvite ude de par.
-O sa fie bine, imi spuse calm, muscandu-mi usor urechea.



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Angel without soul - sez.1 - de Rain - 09-03-2011, 06:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 09-03-2011, 08:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-03-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-03-2011, 07:53 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 10-03-2011, 10:38 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-03-2011, 11:32 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 12-03-2011, 04:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 12-03-2011, 04:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 12:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 13-03-2011, 09:53 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-03-2011, 12:19 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 13-03-2011, 12:27 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 13-03-2011, 04:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-03-2011, 06:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 14-03-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Sasha. - 14-03-2011, 05:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de wonderCaT - 16-03-2011, 01:39 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 16-03-2011, 05:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 16-03-2011, 07:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 16-03-2011, 10:34 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-03-2011, 11:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-03-2011, 08:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 18-03-2011, 09:11 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 18-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-03-2011, 09:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 21-03-2011, 11:28 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 22-03-2011, 03:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 22-03-2011, 09:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 25-03-2011, 08:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 26-03-2011, 12:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-03-2011, 10:16 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 28-03-2011, 07:30 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 28-03-2011, 08:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 28-03-2011, 10:05 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 29-03-2011, 07:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 01-04-2011, 02:44 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 02-04-2011, 10:05 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 02-04-2011, 12:18 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-04-2011, 01:02 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 02-04-2011, 02:33 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-04-2011, 04:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 03-04-2011, 09:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 04-04-2011, 10:14 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 05-04-2011, 05:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 05-04-2011, 06:22 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-04-2011, 07:35 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 05-04-2011, 09:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 07-04-2011, 09:57 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 08-04-2011, 09:16 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 08-04-2011, 10:47 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 08-04-2011, 04:06 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 08-04-2011, 09:07 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 10-04-2011, 09:25 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 10-04-2011, 11:02 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 10-04-2011, 11:48 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-04-2011, 12:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 11-04-2011, 05:23 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-04-2011, 07:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 12-04-2011, 08:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 13-04-2011, 10:24 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Yaku-chin - 13-04-2011, 11:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 14-04-2011, 10:51 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 15-04-2011, 03:36 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 15-04-2011, 03:59 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 15-04-2011, 04:29 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 15-04-2011, 09:14 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Ellys - 15-04-2011, 10:37 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 16-04-2011, 05:26 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 18-04-2011, 10:33 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-04-2011, 12:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 21-04-2011, 02:09 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 23-04-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 24-04-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 26-04-2011, 02:46 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Blue Sky - 26-04-2011, 03:45 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 27-04-2011, 10:22 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 27-04-2011, 05:52 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 28-04-2011, 12:40 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 30-04-2011, 09:26 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 02-05-2011, 03:32 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 03-05-2011, 11:56 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 03-05-2011, 10:10 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 04-05-2011, 10:34 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Tiusca - 04-05-2011, 04:15 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 05-05-2011, 09:03 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 06-05-2011, 11:57 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Erion. - 06-05-2011, 01:12 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 06-05-2011, 03:48 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 06-05-2011, 05:03 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 09-05-2011, 08:17 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Kara - 09-05-2011, 09:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 10-05-2011, 07:08 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 12-05-2011, 06:20 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 12-05-2011, 06:58 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 13-05-2011, 10:42 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Rain - 17-05-2011, 10:00 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de .Dudiii - 17-05-2011, 11:13 PM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Addeh - 18-05-2011, 09:49 AM
RE: Angel without soul (yaoi,+18) - de Aiwendil - 18-05-2011, 07:57 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Rain - 19-05-2011, 05:16 PM
RE: Angel without soul (+18) FINISHED. - de Ellys - 19-05-2011, 06:58 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)