Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Unlimited Pleasure

#36
Multumim pe comm-uri fetelor :*:*...si acum :-" yaoi :D

Capitolul 16


Castigasem...dupa mai bine de 6 luni de cand m-am retras...castigasen o cursa. Chiar destul de usor as putea spune. Cand l-am zarit pe Mike asteptandu-ma dupa ce am trecut linia de sosire am avut ciudata impresie ca e mult mai bucuros ca mine, poate chiar si mandru de asa zisa mea performanta. Trebuia sa recunosc ca imi cam iesisem din mana in ultimele luni, dar tipul ma subestimase, nefiind foarte atent la cursa. Eram in extaz...si am raams in extaz si jumatate de ora mai tarziu cand am ajuns acasa la Mike. Ma simteam al naibii de bine...adrenalina inca imi curgea in vene si inima imi batea cu aceeasi intesitate ca atunci cand am concurat. Euforic m-am prins de gatul lui Mike si mi-am apasat buzele de ale sale, uitand pentru un moment de rusine si timiditate. El m-a luat in brate si m-a asezat pe spatarul canapelei din living, dar nu aveam de gand sa-l las sa castige. L-am impins si m-am urcat peste el, incolacindu-mi bratele in jurul gatului sau, tragandu-l mai aproape. Am zambit cand i-am vazut primirea uimita si usor nesigura, dar nu aveam de gand sa incetez...vroiam sa sarbatoresc. Mi-am sprijinit fruntea de a lui, privindu-l inca in ochi, apoi mi-am unit buzele cu alea sale intr-un sarut lacom, aproape carnal. Mi-am plimbat limba peste buza sa inferioara, muscand usor de ea, pana ce l-am auzit gemand, dar nici el nu se lasa mai prejos. Limba lui ma intampina doritoare la jumateatea drumului instigandu-ma si ajutandu-ma sa-i intru in joc...si pana sa-mi dau seama el prelua conducerea. Am suspinat usor, lasand tot aerul care se acumulase in plamani sa iasa, facandu-ma sa ma simt extrem de gol...Privirea lui era ca lava incinsa, iar mangaierile care nu contenira sa apara ma scoteau din minti, facandu-ma sa ma lepad si de ultima farama de bun simt. Limba sa imi penetra cavitatea bucala, violand-o intr-un mod atat de dulce, dar pervers incat am crezut ca voi ceda pe loc placerii ce crestea in intensitate. Devenise mult prea cald in incapere...sau poate ma incalzisem numai eu. Mi-am trecut mainile prin parul sau de culoare carbunelui, tragand de firele rebele pe masura ce ma lasam purtat de pasiune.
-Esti atat de dulce...vocea sa era dura si joasa cand imi sopti la ureche. Mi-am simtit tot sangele urcandu-se in obraji s am incercat sa-mi ascund fata, dar nu ma lasa. Ma prinse cu un din maini de par si trase usor, facandu-ma sa-mi las capul pe spate. Isi trecu degetele celeilalte maine pe pielea gatului intr-o mangaiere fina, dar pe care am simtit-o pana in maduva oaselor, apoi buzele urmara traseul lor, lasandu-mi pielea infiorata si urland de placere. Gemetele mele se faceau auzite in intreaga incapere, dar incercam sa le opresc. Ma simteam mult prea bine...liber sa fac ceea ce doream cu cine vroiam.
I-am dat jos tricoul si l-am aruncat undeva pe podea, dorind sa-i simt si eu pielea si sa i-o dezmierd. Mainile mele au inceput sa se plimbe pe torsul sau, desenand linii imaginare pe muschii ce se incordau la cea mai mica atingere a mea. M-am apropiat capul de pieptul lui si am trasat o dara umeda cu limba d ela baza gatului pana in dreptul nurilor ce erau intariti. Imi aduceam vag aminte ce-mi facuse el in acea seara si senzatiile ce mi le daruise. Vroiam sa fac acelasi lucru.
-Iti place? l-am intrebat, trecandu-mi limba peste sfarcurile dure, tragand un pic de el cu dintii. Suspinele sale imi inundara urechile, care nu se mai saturau de acele sunete masculine, excitante.
Mi-a ridicat capul si mi-a prins buzele intr-un sarut devorator, obligandu-ma sa le intredeschid si sa-i cedez. In acelasi moment ma ridica un pic, doar ca sa ma intinda pe suprafata canapelei, dupa care se uraca peste mine. Intr-o fractiune de secunda tricoul meu ajunsese undeva langa a lui, iar el ma mangaia pe tot corpul, facandu-ma sa tremur incontrolabil. M-am agatat de umerii lui puternici, caci senzatiile erau mult prea puternice ca sa le rezist. Il simteam peste tot, sarutand, muscand si lingand, facandu-ma sa trec dincolo de propria mea limita si sa ma scufund intr-un ocean de senzatii noi. Apoi i-am simtit mana desfacandu-mi slitul pantalonilor, dar nici acum nu l-am oprit, ci l-am ajutat sa-i dea jos impreuna cu boxeri negrii. A inceput sa-mi atinga barbatia, intai lent, apoi din ce in ce mai tare pana cand tot corpul meu era ca un arc intins, iar plamanii nu pareau a avea capacitatea necesara pentru a inmagazina aerul. Ma arcuiam la fiecare atingere, cerand parca mai mult. Mintea mea era confuza, trupul preuland comanda. Vag mi-am dat seama de momentul in care si pantalonii lui am ajuns langa ai mei, apoi i-am simtit caldura si marimea apasand-o pe mea si am gemut in extaz.
-Doamne, esti atat de sexy...ma faci sa-mi pierd mintile, zise inainte sa ie ambele organe in mana sa pentru a le masa usor. Mici fiori ma strabatura ina cel moment, pornind din locul intim unde ne atingeam, propagandu-se in sus spre membre, apoi din nou in jos pana ce au ajuns in dreptul stomacului meu si s-au transformat intr-un ghem de emotii ce devenea din ce in ce mai mare.
-Mike...e prea mult...nu mai rezist, i-am si printre suspine, agatandu-mi mainile in materialul canapelei.
-Inca un pic...
I-am simtit degetul in dreptul orificiului meu si un fior de teama ma trecu, facandu-ma sa ma retrag un pic. Va fi bine, imi zisese...nu te va durea la fel ca data trecuta. Nu stiu de ce, dar l-am crezut. M-a patruns incet, incepand sa largeasca locul. Nu ma durea, dar nici bine nu era...totusi nu am zis nimic. Miscare pe care o facea era circulara...lenta, iar soldurile mele au inceput sa se miste de la sine.
Apoi a atins ceva si un val violent de caldua lichida mi-a strabatut corpul, iar eu am scapat un geamat lung...
-Mike...ce-mi faci?
-Iti place?
Nu am fost in stare sa-i raspund...dar da imi place. Nu mai cunoscusem o asemenea placere pana atunci...Corpul meu implora sa nu inceteze, iar el imi satisfacu dorinta...Cand isi indeparta degetul, inlocuindu-l cu ceva mult mai mare am scancit si m-am incordat, pregatindu-ma pentru durere ce stiam ca va venii. mi-am inclestat maxilarul in momentul in care s-a avantat cu putere in mine in incercare de a nu urla. Lacrimile mi-au invadat ochii si s-au revarsat pe obrajii meu incinsi, dar nici acum nu l-am rugat sa inceteze. Nu ma mai puteam oprii...si staim ca nici el nu poate. Mi-am incolacit picioarele in jurul taliei sale si m-am ridicat atat cat sa-l iau in brate. Imediat i-am simtit saruturile usoare pe obraji culegandu-mi lacrimile...si vorbele dulci pe care mi le soptea la ureche.
A inceput sa se miste in mine, lent, dar adanc..atat de adanc incat credeam ca ma va rupe in doua.
-Mike...Mike...te rog..dar nu stiam ce il rog..sa se opreasca sau sa continue? Durerea era atat de mare incat credeam ca acolo voi murii, dar nici placere nu era mai prejos. Trupul sau era transpirat de la efort, incins si atat de tare...m-am agatat de el infingandu-mi unghile in spatele sau, pe masura ce il simteam penetrandu-ma si mai adanc. In momentul in care atinsese din nou acel punct am urlat, pentru prima oara placera fiind mult superioara durerii.
Apogeul era aproape...atat pentru el cat si pentru mine...si-a intetit miscarile, gemand in urechile mele de fiecare data cand eu ma incordam...
-Taki...!imi prinse buzele intr-un sarut si se elibera in interiorul meu, facandu-ma si pe mine sa cedez cand i-am simtit zvacnirile fierbinti...
Am cazut pe spate, iar el peste mine, amandoi respirand greu. Ii auzeam bataile repezi ale inimii, semn ca era la fel de afectat ca mine...am zambit incolacindu-mi bratele dupa spatele sau si am inchis ochii...

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui



Răspunsuri în acest subiect
Unlimited Pleasure - de Beatrix LaVey - 28-02-2011, 01:29 AM
RE: Unlimited Pleasure (Yaoi by MiraA&Gabytsswh) - de MiraA - 03-05-2011, 10:25 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Beatrix LaVey - 10-01-2012, 08:12 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Kimera - 10-01-2012, 09:15 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Beatrix LaVey - 23-02-2012, 02:00 AM
RE: Unlimited Pleasure - de Kimera - 23-02-2012, 08:31 PM
RE: Unlimited Pleasure - de PervyTeoYaoi_Shinee - 24-02-2012, 04:12 PM
RE: Unlimited Pleasure - de DiZ - 10-06-2012, 10:30 AM
RE: Unlimited Pleasure - de MiraA - 10-06-2012, 09:36 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Lexxu - 16-06-2012, 02:50 PM
RE: Unlimited Pleasure - de kame. - 17-06-2012, 06:54 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:41 PM
RE: Unlimited Pleasure - de Kimera - 15-07-2012, 04:31 PM
RE: Unlimited Pleasure - de MiraA - 23-07-2012, 12:10 AM
RE: Unlimited Pleasure - de Marina. - 30-07-2012, 01:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery DeDal N. 71 38.045 03-09-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)