Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Thousand Foot Krutch

#1
Vorbind despre veterani ai genului, trupa canadiana Thousand Foot Krutch, este o emblema pe scena rock-ului crestin. Trupa a suferit mari schimbari de-a lungul timpului, vocalistul trupei, Trevor McNevan, ramanand singurul membru fondator inca activ. Trupa a fost, inca de la infintarea ei, foarte respectata pentru versurile lor oneste, pe fata. Cu un istoric grandios, stacheta a fost ridicata si astfel a aparut "Welcome To The Masquerade".

"The Invitation" serveste ca intro, urmata apoi de "Welcome To The Masquerade” care prin intensitatea ei este un inceput perfect. Pentru un fan al acestei trupe, "Welcome To The Masquerade” este intr-adevar una din cele mai bine lucrate si bine puse la punct piese. In timp ce sunetul este mult mai slefuit, semnatura trupei este pastrata. Urmeaza "Fire It Up" cu un "riff monstru" de chitara. Versurile nu sunt deosebit de profunde dar, pentru genul abordat, ele se potrivesc ca o manusa. "Bring Me To Life" este o piesa epica, o adevarata epopee. "E For Extinction", "The Part That Hurts the Most (Is Me)", si "Scream” toate sunt la fel de semnificative si pe acelasi gen hard-rock ca si melodiile anterioare.

TFK incetineste ritmul in cateva locuri, cum ar fi piesa "Watching Over Me", care recunoaste prezenta lui Dumnezeu si preocuparea Lui pentru bunastarea noastra in mijlocul adversitati, la fel ca si "Look Away". "Forward Motion" are ceea mai mare incaracatura inspirationala de pe disc, care spune foarte mult, luand in considerare conceptul optimist de pe intreg albumul. Este o piesa unica, cu sunet de chitara "murdar", amestecat cu unele arome de pop. Prin asta se poate observa cat de versati sunt cei de la TFK, ei reusind sa produca un sunet “pop” cu dexteritate. In timp ce piesele "Outta Control" si "Smack Down" isi diminueaza din intesitate, piesa "Deja Home" inchide albumul.

Liric, acest album este dedicat celor care au nevoie de incurajare. Tema e de a ne descoperi rusinea si frica interioara, iar albumul si titlul se coreleaza impecabil. Welcome To The Masquerade este opera de arta a celor de la TFK.

Azi am descoperit-o şi azi m-am îndrăgostit de ea O.O Piesa care m-a fermecat a fost ``Step To Me ,,. E genială după părerea mea. O ascult de juma' de oră şi nici nu mă las de ea. Mi se pare o trupă ... cul ca să zic aşa. Melodii prefereate : `` Move ,, ``Step To Me ,, `` Phenomenon ,, `` Puppet ,, etc.

Voi ce părere aveţi de ea? Melodii preferate? Membri preferaţi?
[Imagine: Hm757.png]







Răspunsuri în acest subiect
Thousand Foot Krutch - de KarinaD - 15-02-2011, 12:36 AM
RE: Thousand Foot Krutch - de Liar - 20-02-2011, 09:46 PM
RE: Thousand Foot Krutch - de Flash - 28-02-2011, 12:00 PM
RE: Thousand Foot Krutch - de `Shadow. - 09-04-2011, 04:54 PM
RE: Thousand Foot Krutch - de Berry. - 11-04-2011, 02:34 PM
RE: Thousand Foot Krutch - de SnowFlake. - 15-05-2011, 09:39 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)