Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI]

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma lui.


[center]Capitolul 1[/center]


Stateam dupa magazinul de Dango, uitandu-ma atent la cei care intrau si ieseau, asteptand-o pe Tsunade sa apara. Unde este? Nu intelege ca ma expun unui risc foarte mare, daca ma intalnesc cu ea tocmai in afara satului, dar si in interior era destul de riscant. Aud niste voci si ma afund si mai tare in umbra, ajutat si de prostia aia de pelerina, ce eram nevoit sa o port.
- E aici doamna Hokage! Striga un glas si ma uit in sus, ramand masca.
Pe acoperisul magazinului statea un tanar ce nu parea sa aibe mai mult de nouasprezece ani, dar si pe aia multi. Parul il avea blond sau o culoare deschisa, ce ii atingea umeri si in fata avea o suvita foarte subtire impletita si prinsa cu niste bilute speciale. Pe frunte avea bandana cu insemnul frunzei, iar intr-o ureche puteam vedea casca de la comunicator. Sari de pe acoperis aterizand in fata mea, foarte usor si silentios, incat ma facu sa cred ca am surzit pe moment. Il studiez din cap pana in picioare si raman suprins ca era imbracat tot in negru, ca avea doar teaca de Shuriken la el si ca hainele erau fixate pe el, cu catarame, ce aveau mici compartimente. Prea mici, pentru a intra acolo pergamente subtiri sau ceva de genu. Acum am vazut ca avea parul alb, ce ii atingea usor umeri si cativa tepi in spate, semn ca parul il avea taiat in trepte si arata taiat cu kunai-ul sau cutitul si nu cu foarfeca.
- Deci tu esti vestitul Itachi Uchiha, spuse el, punandu-si mainile in sold si cercetandu-ma foarte atent.
Atunci am observat ca la mana stanga, avea manusa pana sus, acoperindu-i intreaga mana si apoi mi-am dat seama ca manusa era mica si ce ii acoperea intregul brat era maneca. Mana dreapta o avea acoperita doar pana la cot si pe manusa avea acelasi catarame si curele cu mici compartimente. Daca ma uit mai bine, intreaga lui tinuta era alcatuita pentru un singur scop: viteza. De ce spun asta, fiindca purta sandalele Ninja de vara si in picioare avea niste protectoare foarte ciudate. Aceste protectoare acopereau fluierul piciorului si laba, lasand la iveala degetele si calcaiul.
Tanarul veni foarte aproape de mine si ma privi in ochi - care acum ii aveam negri - si acum puteam vedea strani ochi ce ii avea. Un albastru pe langa pupila si spre margine, dadeau spre violet, incat iti dadea impresia ca vedea prin tine. In timp ce il priveam, mi s-a activat Sharingan-ul singur si am rosit usor in obraji, ca el era prea aproape de mine, incat lumea ar crede ca ne sarutam, cea ce nu era adevarat. Baiatul se indeparta de mine multumit si isi duse doua degete la gat si ce am crezut initial ca e o curea, era comunicatorul.
- El este, spuse pe un ton plin de sine. I-am vazut Sharingan-ul si este singur asa cum ati stabilit Godaime, mai spuse si apoi astepta cateva minute, ascultand instructiunile. Daca vrei sa vorbesti cu Godaime urmeaza-ma dar inainte de asta, da-ti jos prostia aia de pelerina, ca arati ca un clov cu ea, mi se adresa pe un ton mai putin copilaros, decat cu cel care raporta, gasirea mea.
- Sa inteleg ca tu esti cel care ma va duce la Hokage, dar unde este ea? Il intreb pe putin, dupa ce i-am dat pelerina lui. Cine esti tu? Il mai intreb, cand am pornit amandoi spre padure.
Ma privi o data ganditor, tuguindu-si buzele si apoi imi spuse ca el este Geninul din aceasta misiune, alaturi de alti doi, au rolul de a ma escorta la Godaime si de a o proteja pe femeie. Genin? Tsunade a venit protejata de trei Genini? A innebunit de tot? Ridic din umeri si incepu sa il studiez mai bine pe albicios. In afara ca avea corpul subtire si cu muschi puternici, dar se vedeau discret prin haine, as putea spune un singur lucru despre el. Corpul sau este facut in asa fel incat sa poata sa prinda viteza mare, sa se strecoare prin spati aparent imposibile pentru restul si mai are forta fizica destul de mare. Ma uit la picioarele sale si acum imi dau seama ca acele aparatori, erau un fel de incaltari, menite pentru a mari viteza, fiindca peste gamba erau trei benzi negre, ce faceau parte din aparatoare.
Oftez si il intreb pe baiat, pe cine are sensei. El a raspuns simplu si la obiect: pe nimeni. Cum vine asta? Un Genin trebuie sa aibe un Jonnin ce sa ii poarte de grija si sa il invete jutsuri noi. Poate ca Lady Tsunade ii este sensei si tanarul nu vrea sa se mandreasca cu asta.
- Au, aud glasul sau si atunci mi-am dat seama ca am intrat in el, fiindca eram prins in ganduri. Am ajuns si numai visa, imi spuse si privesc peste umarul sau.
Pe terasa cabanei de patrula a shinobilor din Satul Frunza, statea Tsunade, imbracata normal si citea ceva, in timp ce un porcusor cu o vesta pe el, era urmarit de un caine mare. Cand ma vazu, blonda imi zambi binevoitor si imi indica sa ma asez in fata ei. Cand trec pe langa pusti, acesta ma prinde de incheietura maini si imi spuse sa stau nemiscat. Raman asa, dar imi era putin greu, sa stau in echilibru cu un picior in aer. Simt cum imi desprinse teaca Shuriken de pe picior si imi lua gentuta de la spate. Imi mai dadu un ocol si imi spuse ca sunt liber sa ma duc la locul indicat de femeie. Ma asez in fata ei si imi plec putin capul respectos. Chiar daca eram un fugar, totusi merita respectul meu foarte mult, pentru tot ce a realizat pana acum.
Tsunade ii sopti albiciosului ceva si el ma privi putin ganditor, apoi pleca de pe terasa, punandu-mi pelerina pe balustrada. M-am uitat la el si am constatat ca la spate avea doar gentuta mea cu provizi si sub ea atarna teaca mea Shuriken. El striga pe altcineva din clanul Inuzuka si apoi ala isi lua cainele si au plecat de acolo.
- E o comoara la casa omului, dar cu punctoalitatea mai are de lucrat, spuse femeia si ofta.
- Cine este el? Cel care m-a adus? Intreb calm si curios, punandu-mi coatele pe masa si impletindu-mi degetele, pentru a arata ca nu am nici o arma ascunsa.
- Anki? Intreba si eu aprob din cap, chiar daca in viata mea nu am auzit de el sau de acest nume. E cineva foarte pretion pentru sat. Am vut sa nu il iau, dar e incapatanat ca si Naruto, poate chiar mai mult. E mai mare cu trei ani decat Uzumaki, imi spuse, confirmand ceva.
Baiatul avea nouasprezece ani, fiindca era cu trei ani mai mic decat mine - aveam douazeci si unu de ani - si Uzumaki era de aceasi varsta ca si fratemiu.
- Chiar e Genin? Adica totusi, sunt un ninja periculos cu un kekkei-genkai foarte letal si..., m-am oprit cand blonda incepu sa rada zgomotos.
- Scuze, scuze, dar Itachi te asigur, ca ai un kekkei-genkai periculos, dar nu la fel de mortal cum il are Anki, imi spuse cu mana la gura, pentru a-si masca zambetul de superioritate, ca eu ramas uimit. Timpul e mereu de partea lui, imi spuse, zambindu-mi intelegatoare.
Ma uit la ea, incercand sa determin daca a innebunit cu adevarat sau vrea doar sa isi bata joc de mine.
- Perimetul e asigurat Godaime! Il aud pe Anki cum spuse din spatele meu.
Ce?! Cum a ajuns acolo si eu nu l-am simtit sau vazut? Imi intorc capul si il vad cum spatea cu antebratele pe balustrada si cu barbia pe ele, privindu-ma amuzat, fiindca eu eram uimit peste limita normalului.
- Enkin? Intreb eu nesigur, pronuntand numele unui clan, de mult apus in Suna, ce se zvonea ca timpul era mereu de partea lor.
Nu era posibil, fiindca tot clanul Enkin a fost distrus de al patrulea Kazekage, cand eram eu mic, de frica ca sa nu se intoarca impotriva lui si sa il ucida. Inghit in sec. Nimanui nu ii placea sa aibe un dusman, ce era foarte bun prieten cu timpul, incat il poate controla cum doreste sau sa apara de nicaieri, te ucide si dispare la fel de repede. Se zvonea ca Madara s-ar fi luptat cu cineva din acest clan si nici cu Sharingan-ul sau, nu a putut tine pasul cu oponentul sau. Care era cu adevarat kekkei-genkai-ul lor?...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 05-02-2011, 10:03 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Verrine - 06-02-2011, 11:54 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 11-02-2011, 03:46 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 11-02-2011, 09:18 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Verrine - 12-02-2011, 06:57 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 18-02-2011, 04:22 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Addeh - 18-02-2011, 05:32 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 19-02-2011, 12:03 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 25-02-2011, 04:46 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Addeh - 25-02-2011, 07:30 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 25-02-2011, 11:40 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de MiraA - 28-02-2011, 05:14 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 08-03-2011, 04:02 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Addeh - 08-03-2011, 08:22 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 09-03-2011, 02:13 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 12-03-2011, 12:56 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 13-03-2011, 01:24 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 16-03-2011, 04:09 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Addeh - 16-03-2011, 07:37 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 18-03-2011, 01:13 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 18-03-2011, 09:23 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 19-03-2011, 01:48 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 23-03-2011, 06:11 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Addeh - 23-03-2011, 08:27 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de MiraA - 28-03-2011, 11:01 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 30-03-2011, 08:20 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 02-04-2011, 01:47 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 06-04-2011, 09:42 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 08-04-2011, 01:40 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 13-04-2011, 08:53 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 15-04-2011, 01:01 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 23-04-2011, 05:53 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Vero - 29-04-2011, 12:03 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 29-04-2011, 05:38 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 07-05-2011, 11:37 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 14-05-2011, 12:38 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 21-05-2011, 09:51 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 30-05-2011, 07:53 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 12-06-2011, 09:32 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 17-06-2011, 09:30 AM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 26-06-2011, 07:53 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 10-07-2011, 12:48 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Nywa - 19-07-2011, 09:00 PM
RE: Sharingan si timpul [+18 YAOI] - de Daria - 17-12-2011, 01:46 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 54 43.775 17-12-2011, 01:50 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.701 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)