Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Betia Sentimentelor [+18]

#4
[center]<< sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi >>[/center]


[center]Capitolul III - Soapte[/center]


Aeroportuul era plin de fani infocati.Afisele cu frumoasa Mary incantau privirile perverstilor.Tom afisa din cand in cand un zambet si la prima vedere parea chiar enervant de calm dar emotile ii rodeau sufletul lasand impactul reintalniri mult mai aprins decat era.

Printre glasurile asurzitoare ale fanilor avionul ateriza si odata cu el Mary cobora elegant scarile.Afisa cateva zambete usor timide dupa care isi continua drumul catre masina.
-Cherry!
Vocea calda a baiatului faca fata sa tresara , dar nu se intoarse desi ar fi dat orice ca macar pentru o clipa sa-i revada ochii stralucitori , sa poata sa-i sarute obraji in semn de simpatie sau totusi , sa greasca <<accidental>> locul si sa se piarda in sarutari fierbinti!
-Cherry ce bine-mi pare sa te vad!
Desi niciunul nu crdea cuvintele chiar fusesera spuse din inima , inima ce parea sa bata mai tare ca oricand.

-Spune repede verisoare!Ce vrei?
Tonul rautacios al fetei facu zambetul perversului sa se evapore.
-Cherry...
Repeta el pe un ton lingusitor apucand-o instinctiv de mana. << Are mana rece >> se gandi baiatul zambind , amintindu-si ca inca din copilarie scumpa lui Mary avea circulatia sangelui proasta si mereu mainile reci.

Fata isi trase mana repede , nu suporta fiori ce-i dadeau tarcoale cand el o atingea chiar si pentru o secunda.
-cherry te rog!
Repeta tanarul pe acelas ton lingusitor.
Fata se uita la el apoi zambind ii raspunse:
-Te-au exmatriculat din nou ,nu?
Baiatul facut din cap in semn ca da evitand privirile nervoase ale fetei.
-Bine ! Vorbesc cu unchiul pentru tine , dar e ultima oara !
Tom zambi satisfacut caci inca odata talentul sau de actor dadu roade.Mary isi scoase telefonul apasand repede numarul de telefon al unchiului sau timp in care , Tom , isi privi urmatoarea victima.Avea in jur de 17 ani , pare putin egocentrica dar atata timp cat il putea satisface nu-i pasa de caracterul ei.Fugi repede dupa ea ajungand-o din urma.Privi cu satisfactie decolteul ei generos apoi cu un zambet seducator ii sopti:
-Singurica?
Fata zambi plimbandu-si ochii pe corpul lui bine lucrat apoi isi musca buza superioara.
-Da! Raspunse scurt atingandu-i cu limba obrazul fin.
-Diseara ora 10 , hotelul Celesta camera 42 .
Spuse baiatul apropriindu-se de ea.Tanara zambi incercand sa-l sarute dar el se trase fugind inapoi la fel de repede precum venise doar ca lasase in urma dorinta unei nopti de vis.

-Plecam?
Spuse Mary neauzind discutia ce o avusese tanarul cu viitoarea partenere de sex.
Baiatul incuviinta afisand din nou acelas zambet fals.

Ziua trecuse repede , cativa fiori pe aici , pe acolo cand Tom o privea , cateva zambete false cand telefonul baiatului inceapa sa sune si aceiasi aroganta din partea celor doi verisori <<incanta>> atmosfera.

O bataie puternica in usa deranja tanara <<tolanita>> pe pat.Imbracata doar cu o camasa si boxeri fata astepta cu nerabdare prima ei partida de sex.
-Intra
Spuse calm , seducator aproape soptit.Tom intra si se rezema de perete inchizand usa cu un zgomot lin.Se aseza apoi in pat sarutand-o pe fata in coltul guri.
-Si .... dulceata ... cum te cheama?
Nu o lasa sa-i raspunda!

O prinse intr-un sarut explorandu-i cu limba interiorul gurii timp in care cu mainile ii desfacea camasa subtire.<<Mary>> gandea baiatul trecand cu limba peste sanii fetei , <<Mary>> mai isi sopti odata timp in care isi <<indesa>> degetul in vaginul partenerei.Un scancet de placere incepu sa se zbata intre cei 4 pereti ai camerei aratandu-i baiatul cat de mult ii place.Acesta se desfacu repede la pantaloni repetand <<Exercitiul>> cu penisul , fata scoase un geamat usor lasand fiori sa o cuprinda.

Cateva picaturi de sange acoperisera albul impecabil al lenjeriei <<e virgina>> realiza intr-un final Tom savurand momentul si mai mult <<sau era>> se corecta singur afisand un zambet .
Incepu sa o sarute in jurul <<zonei interzise>> excitand-o apoi o indemna sa faca acelas lucru.

O prinse puternic de parul lung aproprind-o cat mai mul de penis iar fata cu un sarut ii incepu baiatului placerea orala.Trecu cu limba in jurul testiculelor facand tanarul sa scoata un scancet . Ii saruta din nou penisul incepand , apoi , sa-l mangaie.
-cherry!
Striga tare Tom fiind in culmea placerii! <<Cherry>> sopti inca odata fortand-o pe fata sa ii continue placerea orala.
Din pacate nu era micuta lui <<Cherry>> era doar o alta tipa ce I se daruiese din nou din prima seara.
-Cherry!
Striga din nou cand fata incepu sa se joace cu limba in jurul penisului sau , atingand <<timid>> testiculele , atingerile fugitive sunt excitante si cer mai mult atat de mult incat baiatul incepu sa o forteze sa ii sarute din nou <<bijuteria>>!!!

[center]Greselile nu pot fi sterse , ele nu se pot uita , chiar daca tu poti trece peste constiinta si memoria nu vor putea![/center]


[center]Va urma . . .[/center]



Răspunsuri în acest subiect
Betia Sentimentelor [+18] - de Keicy - 19-09-2008, 09:41 PM
RE: Betia Sentimentelor [18+] - de Keicy - 20-09-2008, 01:59 PM
RE: Betia Sentimentelor [18+] - de Serenity - 20-09-2008, 02:10 PM
RE: Betia Sentimentelor [18+] - de Keicy - 22-09-2008, 09:08 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)