Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Betia Sentimentelor [+18]

#1
Incep prin a spune ca semnul nu e pus de vrajeala...chiar e 18+ ...

" Printre placerile trupesti se afla si sexul atat de important pentru adolescenti si mai ales atat de important pentru oameni dar oare chiar iti poti trai viata intr-o continua placere ? "

[center] Capitolul I - Pierduti in Vise[/center]

" Unde sunt? " Un glas usor pitigaiat strabatu repede coridorul ingust al casei incercand parca sa deranjeze placerea ce se afla in una dintre camere . " Tom? " se auzi din nou parca soptit fiind mai apoi acompaniat de pasii repezi ai fetei . Se opri brusc in fata unei usii , clanta ruginita iti putea da usor fiori iar zgomotele ce se auzeau te duceau repede cu gandul la o " noapte pasionala " . Fata afisa un zambet dupa care nedumerita intreba din nou " Tom? " apasa pe clanta lasand usa sa se
deschida cu un scartait . " Tom! " repeta fata incercand sa-si stapaneasca lacrimile ce deja ii inundara obraji . " Tom.... " incerca sa strige dar cuvintele parca nu vroiau sa-i iasa din gura , " Tom! " si se prabusi in genunchi cand privi cu cata placere baiatul ii saruta corpul fetei , timp in care incearca sa mimeze actul sexual . Cuvintele nu-i mai ieseau din gura cand privi cum verisorul ei isi introduce penisul in vaginul " partenerei " iar aceasta , scotand un tipat ascutit , ii arata cat de mult ii place ! " Tom! " si glasul ei incet se stinge...


Un sunet enervant incepu sa strabata cosmarul fetei , primise un mesaj . Isi trecu repede mana prin parul ravasit dupa care cu un glas usor ironic isi sopti " inca un vis " desi stia foarte bine ca nu putea sa fie numit vis!Se ridica in picioare ignorand telefonul ce inca anunta primirea mesajului .

" Cateodata adolescentele pot fi atat de nepasatoare " se gandi ea zambind si impingand cu piciorul usa de la baie pasi pe gresia atat de rece . Cativa fiori ii strabatura rapid sira spinarii dar nu o deranjau deloc , ii placea sentimentul . Se privise cateva minute in oglinda , parca vrand sa-si aminteasca lacrimile din visul ei .

[center] cateodata ignoranta te poate aduce la disperare...[/center]

[center]***[/center]

Telefonul anunta trezirea si in partea cealalta a tarii , avand acelas tic ca al fetei , tanarul isi ravasi parul castaniu cascand nepoliticos.Se tranti apoi din nou in pat " deranjand " lenjeria ce ii fusese " martora " la atatea placeri . Stranse apoi in mana aparatul ce inca nu inceta sa sune si cu un zambet sarcastic privi ecranul pe care era scris " Medelyne " . Apasa butonul verde incercand sa nu rada dupa care , cu un glas usor ironic sopti:
-Alo?
La celalalt capat al firului un accent frantuzesc il intampina cum se cuvine !
-Tom ! Mi-a placut noaptea ce am petrecut-o impreuna !
Fata se arata foarte incantata de momentele in care pierdut in betia baiatul o duse direct in pat sarutandu-i sani si intreg corpul , in schimb , Tom incerca sa-si aminteasca cu cine vorbeste .
unii se maturizeaza mult prea repede si intr-un mod tragic altii nu o fac niciodata
-Da si mie !
Fata inchise ochii incercand sa-si aminteasca cum buzele dulci ale baiatului ii atingeau pielea , cum buzele lor se intalnira si el parca vrand sa cunoasca interiorul gurii sale isi misca limba muscandu-i buza superioara.Isi aminti cum printre cuvinte dulci el ii sopti ca e virgin si ca e cea mai frumoasa fata , apoi , dandu-i jos sutienul trecu cu limba in jurul sfarcurilor excitand-o !
-Mai esti acolo?Intreba baiatul incercand sa se asigure ca nu vorbeste singur!
-Da sunt! Se grabi ea sa raspunda nevrand sa intrerupa discutia si asa demult intrerupta!
Ma gandeam la noi....la acea noapte...si vroiam sa-ti spun ca si eu am fost virgina la fel ca tine! Ii raspunse cu atat inocenta incat baiatul nu se mai putu abtine sa nu rada.
-Da si a fost o noapte atat de speciala ....
Baiatul nu dadea nici o importanta entuziasmului de care fata dadea dovada , era inca o " tarfa " ce i se daruise din prima noapte , inca o pustoaica ce sa pierdut in bratele lui dupa doua pahare pe jumatate goale de whisky ! trist , tragic !

[center]***[/center]

Jetul de apa anunta " trezirea " si in cealalta parte a tarii , tanara lasa apa sa-i spele cosmarul ce il avuse , doar ideea ca verisorul ei putea sa isi piarda o noapte in lenjeria altei fete o inebunea chiar daca , cum toata lumea stie , cei doi nu se pot suferi !

[center]
Atat de ciudata si distrata e iubirea....
[/center]

[center]Va Urma...[/center]



Răspunsuri în acest subiect
Betia Sentimentelor [+18] - de Keicy - 19-09-2008, 09:41 PM
RE: Betia Sentimentelor [18+] - de Keicy - 20-09-2008, 01:59 PM
RE: Betia Sentimentelor [18+] - de Serenity - 20-09-2008, 02:10 PM
RE: Betia Sentimentelor [18+] - de Keicy - 22-09-2008, 09:08 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)