Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Invata-ma sa traiesc !

#1
Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari

Tin sa anunt de la inceput ca ficul nu este unul sasusaku...adica acum mai toate ficurile contin aceste cipluri si am vrut sa fie ceva diferit.

Capitolul 1
Micutele si timidele raze ale soarelui, ce trona afara pe cerul senin, au patruns prin perdeaua violet,in camera, pana pe fata mea. Dormeam si paream asa inocenta in aceasta postura, cu ochii inchisi, cu o fata luminoasa, si buzele arcuite intr-un mic zambet. Am visat frumos, dar ca orice vis, acesta s-a terminat, fiind nevoita sa revin cu picioarele pe pamant la cruntul adevar . Astfel incepe o noua zi , o noua fuga , o noua viata … Deschid incet ochii si ma ridic din patul moale si cald. Pasesc cu sfiala pe podeaua rece si ma indrept spre fereastra. Vantul dulce si caldut de primavara scutura petalele albe ale copacilor din spatele ferestrei de sticla, din fata casei mele. Bineinteles daca pot numi casa locul unde stau. Ma numesc Ayame, am saptesprezece ani , sunt inalta, am parul alb si lung iar ochii mei verzi asemeni firelor de iarba scanteiau. Trebuia sa fiu in alerta . Nu am avut niciodata un loc stabil, o casa, o familie, de cand ma stiu sunt mereu pe drumuri, fug la nesfarsit. In fond fuga mea este ceea ce ii tine pe cei din jur in viata. Orochimaru inca ma vrea si ma indoiesc ca va renunta prea usor. Dar nu am de gand sa ii ofer puterea mea pe tava. Chakra mea este puternica dar nu pentru ca mi-am dorit asta. pot spuen ca un vechi ,,prieten'' a facut sa fie asa. Mi-as dori sa lupt cu Orochimaru si sa scap de el pe vecie dar puterea mea este inca incontrolabila. In aceasta zi pasii mei se indreapta spre Konoha,satul ascuns intre frunze, unde am degand sa ma odihnesc ceva timp pentru a putea porni mai apoi din nou la drum. Cam acesta este mersul vietii mele. Am ajuns in sat in trei zile. Satul nu era imens asa ca nu mi-a fost greu sa-l gasesc pe hokage, mai bine zis sa o gasesc pentru ca era o femeie, frumoasa, tanara, cu un par blond si lung si cu o fata ce impunea respect. Am fost primita foarte repede la ea.
- Buna ziua, marite hokage. daca ma lingusesc putin poate scap fara prea multe intrebari.
- Buna. In primul rand spune-mi cu cine am onoarea. La faza asta a fost sarcastica dar urmatoarea intrebare a fost evidenta, ce doream. I-am spus simplu ca am nevie de un apartament pentru cateva zile. A aprobat, m-a intrebat cati ani am si apoi m-a trimis afara sa astept cateva minute. Oau ce chestie am scapat usor.
In timp ce asteptam afara, am vazut intrand in birou un barbat, cu parul albastru, si cu bandana pe ochi. Avea o fata serioasa, ceea ce sincer il facea sa arate ca un tampit cu tot respectul. Parea grabit dar a intrat fara sa mai bata la usa. Cine se crede asta?

***
- Lady Tsunade, am venit imediat ce ati trimis veste. Ce sa intamplat? Parea destul de important. vorbea repede, iar cand s-a oprit a inceput sa gafaie, apoi a privit ingrijorat spre persoana ce se afla in spatele biroului impunator .
- Kakashi...a facut o scurta pauza apoi a reluat convorbirea. Ai vazut-o pe fata de afara? dupa ce a primit raspunsul afirmativ a continuat. Vreau sa afli tot ce poti despre ea. Pentru ca daca este cine cred eu ca este nu va fi prea usor.
- Este un spion ? Ma pot ocupa de el daca doriti. O voi face curat . - Lady Tsunade surase usor, dar surasul acela a fost incarcat cu mai multa tristete decat suportase vreodata. A dat negativ din cap, indreptandu-si privirea catre fereastra.
Intrebarea lui o lovi din plin, dar era nevoita sa raspunda sincer la ea. Ceea ce credea ea...spera sa nu fie adevarat, dar nu putea birui doar cu sperantele. In viata poti spera, dar trecutul te va bantui pana in ultima clipa a vietii tale.Trecutul , caracterizat simplu printr-o încăpere din prezent unde intrăm mai rar. N-avem decât să deschidem o uşă, atât şi suntem în trecut. Uneori doresti ca usa sa raman inchis dar cu oricate lacate am incuia acea usa, la un moment dat aceasta se va deschide. Ca intotdeauna Kakashi se gandea la lupte , deci se gandea ca fata era un spion. dar nu era asa. Era o simpla parte a trecutului, o lampă aşezată la intrarea viitorului, ca să risipească în parte întunericul ce-l acoperă.

Scuzati greselile si va rog comentati, criticati...:)

http://media.photobucket.com/image/anime....jpg?o=159 - Ayame
I'm at war with the world and they
Try to pull me in the dark
I struggle to find my faith
As I'm slippin' from your arms
It's getting harder to stay awake
And my strength is fading fast
You breathe into me at last


[Imagine: 2il21on.jpg] [Imagine: 2e22m11.jpg] [Imagine: 505lxj.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Invata-ma sa traiesc ! - de : : :Theo: : : - 16-01-2011, 07:50 PM
RE: Invata-ma sa traiesc ! - de Biscu' iz back ^^ - 19-01-2011, 10:00 AM
RE: Invata-ma sa traiesc ! - de Rukia JJ - 05-02-2011, 01:01 PM
RE: Invata-ma sa traiesc ! - de : : :Theo: : : - 06-02-2011, 12:01 AM
RE: Invata-ma sa traiesc ! - de Rukia JJ - 06-02-2011, 01:23 AM
RE: Invata-ma sa traiesc ! - de : : :Theo: : : - 20-03-2011, 07:13 PM
RE: Invata-ma sa traiesc ! - de Biscu' iz back ^^ - 20-03-2011, 08:08 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Invat sa traiesc fara tine Akiraaa 1 2.503 26-03-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: -FelixXX-
  Invata-ma sa fiu normal [yaoi +16] Liar 1 2.274 03-09-2011, 10:32 PM
Ultimul răspuns: Liar
  Invata-ma sa iubesc Alexi 34 20.055 12-03-2010, 07:10 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis
  Invata sa joci ! ( parodie Naruto ) Erina Ozaki 0 2.981 11-02-2010, 11:10 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Prietenia ma invata sa traiesc Zyspar 4 3.890 27-09-2009, 06:29 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)