Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pierduta in cuvinte...

#8
M...am sa pun un nou oneshot. As vrea sa va anunt ca acesta are limita de varsta (+16, as spune). E primul de genul acesta pe care il scriu:blushing: Sper sa va placa si astept parerile voastre:D
Rămâi cu bine, Claire

Să cazi. Este un sentiment atât de înspăimântător. Să fi pierdut, să simţi că nimic din ceea ce faci nu ar putea vreodată să oprească această cădere liberă spre nebunie, spre pierzanie. Aş vrea să lupt, să pot face ceva, orice, pentru ca lucrurile să fie asa cum au fost inainte dar totodată, imi dau seama că ar insemna să te las să-mi distrugi viata in continuare.

Asta este ceea ce ai facut de la-nceput, nu-i aşa? Mi-a luat aşa de mult timp să-mi dau seama de faputul că nu eşti cu nimic mai bun decât toţi ceilalţi, am suferit atat de mult pe drum. Aproape că nu-mi vine să cred, după ataţia ani, că eşti aşa şi că aşa ai fost tot timpul. Tu m-ai minţit incă din prima clipă iar eu am fost destul de proastă incât să te şi cred. Îmi amintesc că nimic din ceea ce făceam nu te mulţumea, niciodată nu pareai satisfacut de mine...de multe ori nici măcar nu te interesam. Cat de mult am plâns întrebăndu-mă unde gresesc.

Şi acum două zile am aflat. Tu nu ai facut decât să-ţi baţi joc. Am inţeles, deşi mult prea târziu, că pentru tine nu contez, că am fost doar o distracţie. Erai cu ea, cu prietena mea cea mai bună, în patul nostru. Când v-am văzut am simtit cum cerul cade peste mine şi am crezut că nimic nu mă va mai putea face să zâmbesc din nou, să trăiesc din nou. Totuşi, acum incerc să cred că nu-mi mai pasă.

Mă mint singură, ştiu asta, dar nu contează. Poate că la un moment dat voi inceta să mă intreb de ce mi-ai facut asta si voi ajunge să nu mai fac nopţi albe pentru tine. Nu meriţi.
Aş fi facut totul pentru tine şi ăsta este probabil şi motivul pentru care nu te-ai descotorosit de mine tu însuti. Ai crezut că-ţi va fi uşor să mă manipulezi şi astfel să obţii ceea ce vrei, totul fara prea mult efort.

Chiar şi acum, după ce te-am prins, indrăzneşti să vii la mine şi să-mi spui că nu a fost nimic mai mult decât o intamplare nefericită, o greşală. Şi să ştii, eu te cred. Chiar a fost o greşală...ca ai uitat sa laşi chieia in uşa ca eu să nu o pot folosi pe a mea. Ai greşit si din cauza asta ai fost prins.

Chiar nu-nţelegi că eu m-am săturat? Că plec? Tot ce iţi cer e să mă laşi in pace, e chiar atât de greu după tot ceea ce ai facut?

-Dar ce-am facut? intrebi de parca eu aş fi nebună si te-aş acuza pe tine, cand defapt nu ai nicio vină. Doar pleacă, te implor! Doar pleacă! Dar tu nu mă asculţi, nu ai facut-o niciodată, de ce Doamne as mai crede ca vei începe acum? Şi vii spre mine, miscandu-te incet, seducător şi incerci să mă săruţi. Eu ma retrag. Nu vreau! Nu intelegi ca nu te pot ierta? De ce insişti?

Şi mă săruţi. Încerc să mă zbat dar este in zadar...şi orcât de pornită impotriva ta as fi, totul se pierde in mreajele acelui sărut. Mă ghidezi spre patul ce se afla in spatele meu si mă laşi să alunec usor. Imi eliberezi buzele pentru a respira dar cobori încet, pe gât, ştiind ca asta mă va excita. Incă incerc să scap, ştiind că dacă vom face asta îţi voi cădea din nou în plasă si voi face din nou doar ceea ce vrei tu, trecând totul cu vederea şi iertandu-te pentru orice. Nu am nicio şansă totuşi, iar tu o ştii. Profiţi de asta şi îmi dai bluza negra jos dintr-o mişcare. Scapi şi de restul hainelor într-un timp imposibil de scurt şi fară ca măcar sa-mi dau seama m-am alaturat ţie. Încerc să mă lupt cu gemetele ce vin in urma săruturilor tale ce coboară incet in jos pe abdomenul meu. Mâna ta isi face loc în acea zona intimă si iar eu aproape ţip de placere. Sunt deja excitată si toate gândurile mele sunt de-acum departe de acel moment in care tot ceea ce voiam era sa-i pun capăt.

-Doa…! nu reusesc sa termin acel cuvânt căci tu ai intrat in mine iar orice mai rămăsese lucid din mintea mea e déjà departe de-acum. Te simt inauntrul meu, te mişti din ce in ce mai repede si din când in câbd mai scapi câte un geamăt.

Ne eliberam amândoi aproape in acelaşi timp iar tu te laşi să cazi langă mine. Respir sacadat, incerc să ma calmez şi să-mi recapăt suflul iar când in sfârşit mă simt in stare să vorbesc iţi spun ca te iert dacă imi promiţi că nu o vei mai face din nou.

Tu te ridici din pat şi incepi să te imbraci ceea ce mi se pare ciudat. Niciodată nu te ridici să te imbraci după ce facem sex. Ridic o spranceană la tine in timp ce văd că te apleci si iţi iei adidaşii.
-Da, nu se va mai intâmpla, imi spui zâmbind senin, pentru ca de azi înainte nu voi mai avea cum să te inşel, din moment ce nu vom mai fi impreună.
Te apropii şi mă săruţi pe obraz in timp ce eu te privesc perplexă.
-Rămâi cu bine, Claire.

Åži pleci.
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."



Răspunsuri în acest subiect
Pierduta in cuvinte... - de Obsession. - 07-01-2011, 01:44 PM
RE: Pierduta in cuvinte... - de Obsession. - 20-01-2011, 08:22 PM
RE: Pierduta in cuvinte... - de Addeh - 20-01-2011, 08:34 PM
RE: Pierduta in cuvinte... - de Obsession. - 22-02-2011, 09:31 PM
RE: Pierduta in cuvinte... - de Lust. - 23-02-2011, 05:31 PM
RE: Pierduta in cuvinte... - de Abbeh. - 23-02-2011, 06:00 PM
RE: Pierduta in cuvinte... - de Obsession. - 13-03-2011, 03:46 PM
RE: Pierduta in cuvinte... - de Obsession. - 27-05-2011, 12:26 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Speranta Pierduta Ai_4ever 13 7.922 11-08-2013, 02:41 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Pierduta prin vise Miss Serenity 26 17.285 24-06-2011, 07:21 PM
Ultimul răspuns: Paty.Paty
  Pierdută printre amintiri Nya. 5 2.615 16-06-2010, 10:23 PM
Ultimul răspuns: Dydo1234
  Tinerete pierduta,dragoste mai presus de tot Secret Past 6 3.907 28-12-2009, 10:01 PM
Ultimul răspuns: Kayura


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)