Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Spiral] Spiral

#1
Spiral (sau Spirala ; Suiri No Kizuna (in engleza Bonds Of Reasoning):este un manga gen thriller transformat in anime de TV Tokio.
Totul incepe cand Kiotaka Narumi dispare fara urma dupa ce isi apelase fratele Ayumu spunandu-i ca in legatura cu misterul Blade Children(copii spintecatori)el va disparea pana cand afla "misterul nevazut din mainile lui" si ca sa-i transmita cumnatei lui,Madoka acelasi lucru.La sfarsit Ayumu intr-un fel se da batut.

Personaje
Ayumu Narumi : este protagonistul,ii place sa lucreze singur,este calculat,inteligent dar in acelasi timp ii lipseste increderea in sine.El insusi crede ca este doar "o copie" a fratelui sau si ca poate doar sal imite si nu va putea fi niciodata mai bun ca el.Este si un bun bucatar-acesta gateste mereu pentru cumnata lui;Hiyono este inebunita dupa mancarea lui.Prea multe detailii despre el nu sunt date , primul episod incepe cu primul lui caz.

Eyes Rutherford : este unul dintre copii spintecatori,si un foarte bun pianist.Este tacut si rece.Crede ca copii spintecatori numai au nicio sansa si ca asta a fost soarta lor.

Hiyono Yuizaki : este un fel de "mana dreapta" a lui Ayumu.Este ziarista scolii.Poarta mereu o agenda roz cu ea in care noteaza informatii despre elevii scolii.

Kousuke Asazuki : alt copil spintecator,ii plac jocurile periculoase...este unul dintre cei care il pun la proba pe Ayumu.

Rio Takeuchi : este cea mai periculoasa si cea mai mica dintre copii spintecatori.Este specialista in explozivi.Pare o fata naiva si draguta,dar in interior este cu totul diferita.

Kanone Hilbert : alt copil spintecator cu dubla personalitate.Crede ca copii spintecatori numai au nici o speranta.De asemenea ii explica acest lucru lui Ayumu in ultimul episod si ii spune cum ca inteligenta si puterea de a crede in sine pot fi spulberate cu violenta iar la sfarsit Ayumu ii inchide gura cu faptul ca el poate face doar atat.

Ryoko Takamachi : este o sportiva foarte buna. Ea nu dorea sa ia parte la lupta copiilor spintecatori, cu toate ca facea parte dintre ei, pentru ca nu dorea sa omoare pe nimeni, dar este obligata de Eyes Rutherford care o invinge la un simplu joc fereste-te de minge. A avut o legatura cu Kousuke, care s-a rupt cand acesta a omorat pentru prima oara.

Madoka Narumi : este sotia lui Kiotaka.Este inspectoare in politia locala a orasului.Se crede o buna detectiva si crede ca Ayumu ar trebui "sa stea in banca lui",dar intr-un sfarsit isi da seama ca Ayumu este singurul care ar putea stii ceva de Kiotaka si intr-un fel se bazeaza pe pistele lui.

Suemaru Wataya : este parterul de serviciu de Madoka.Da impresia unui pampalau si ii place sa faca pe politistul dur...dar defapt este un om sensibil si bun la inima.

Sayoko Shiranagatani : este unul din copii spintecatori cu creierul "spalat".Habar nu are idee de cine sunt copii spintecatori si nici cine este.Traieste cu bunicul ei.Ayumu rezolvase un caz in care in casa fetei respective cineva asesinase bibliotecara casei.

Kanzaka : este comisarul circai de politie in care lucreaza Madoka.Acesta insista ca cautarea informatiilor despre Kiotaka este inutila.In cele din urma acesta moare fara sa apuce sa spuna ce stia despre copii spintecatori.Se presupune ca de asemenea el este cel care a parolat dosarul lui Kiotaka din calculatoarele politiei.
[Imagine: Anime-signature-redone.jpg]
[Imagine: 43272185_764421.gif]



Răspunsuri în acest subiect
Spiral - de Hanna2300 - 19-12-2010, 12:11 PM
RE: Spiral - de Kuro Kitsune - 02-10-2011, 08:17 PM
RE: Spiral - de Julliette . - 03-10-2011, 04:31 PM
RE: Spiral - de Irukandji - 18-10-2011, 06:19 PM
RE: Spiral - de Ingénue - 10-01-2012, 06:15 PM
RE: Spiral - de Lia - 25-01-2012, 09:45 AM
RE: Spiral - de Addeh - 06-05-2012, 11:18 AM
RE: Spiral - de y2k - 21-06-2012, 01:35 PM
RE: Spiral - de *lilith - 08-07-2012, 11:52 AM
RE: Spiral - de Michee - 02-12-2012, 01:47 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)