Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#10
Multumim pentru comentarii hug


Capitolul 6


Am ajuns sa implor sa fiu ucis si totusi nici macar asta nu mi se mai daruia. Am vrut sa mai spun ceva, insa tanarul ma opri, spunandu-mi ca nu primeste ordine de la mine. Grozav!
S-a dus spre sifonier si a scos niste haine din el, aruncandu-mile si poruncindu-mi sa le imbrac, insa eu m-am repezit spre usa, dorind sa o tai dracului din casa lui, insa am simtit un impuls din partea muschilor, ceea ce m-a facut sa cad pe jos. S-a apropiat de mine si m-a prins de par, tragandu-ma in sus. Mi-a descries mai apoi ce imi va face, dandu-mi fiori de groaza pe sira spinarii. Imi era teama de el acum, trebuia sa recunosc.
M-a tarat pana pe pat si mi-a ordonat din nou sa ma imbrac. De data asta nu m-am mai impotrivit, ci m-am imbracat in hainele sale si am mers dupa el. Se uita la stirilede seara. Grozav, tare grozav! Eram dat disparut si mama plangea dupa mine. M-am uitat atent la Yu, iar el s-a ridicat, indreptandu-se probabil spre bucatarie. Am ramas uitandu-ma atent la televizor.
In momentul cand i-am auzit vocea lui Shin l-am implorat sa ma ajute, insa Yu si-a infipt mana in parul meu, apo imi dadu o palma de a inceput sa imi curga sange din nas si de la buza. Am cazut pe jos, la picioarele sale, si am inceput sa ma smiorcai.
Dupa ce Shin disparu, brunetul mi-a cerut sa ma ridic si sa nu mai bocesc. M-am ridicat de pe jos si m-am carat in camera lui, asezandu-ma pe pat. Am gasit un servetel si am inceput sa imi sterg sangele de pe fata. Yu a venit in camera cu doua farfurii de cartori prajiti cu ketchup. Aratau foarte bine, insa ma temeam sa nu care cumva sa aiba cine stie ce otravuri prin ele.
Brunetul ma asigura ca pot manca. Manca si el. Pai foarte bine, daca el poate inseamna ca e bine, asa ca am inceput sa infulec si eu mancarea din farfurie. Statea acolo pe pat si se uita atent la un album cu poze.
- De unde il sti pe Shin? Am intrebat, insa am regretat mai apoi, fiindca se oprise din mancat.
- Nu ai vrea sa sti, crede-ma, l-am auzit spunand cu regret in voce.
Am tacut din gura. Se parea ca nu are de gand sa imi spuna, deci nu avea rost sa ma rog de el. M-am apropiat usor de el si am privit peste umarul lui la fotografii. Se afla intr-una din poze el cu un tip blond pe care il pupa pe obraz, el razand in hohote. Era simpatic.
- Asta e Kiro? Am intrebat incet.
A aprobat din cap, dupa care a inchis albumul si l-a bagat intr-un rucsac apoi spuse:
- Dormi, maine vom pleca, dupa care mi-a stins lumina si s-a pus pe pervars.
Misto, si eu sce faceam, stateam pe intuneric?!
M-am asezat pe pat si mi-am inchis ochii, iar in cateva minute am adormit. Imi era si somn, eram obosit.

- Hei, trezeste-te! Am auzit o voce destul de blanda. Probabil s-a rugat vreo cinci minute incontinuu de mine, iar eu tot mormaiam un ‘’ nuu ‘’ lung si morocanos, insa m-am trezit cu o frumoasa sticla de apa rece in cap. Am sarit din pat, injurand tot ce imi statea in fata ochilor.
- Yu, ce dracului te-a apucat?! Am urlat prost dispus.
- Hai ca plecam!
M-a luat pe sus, m-a imbracat probabil in niste haine de-ale sale, apoi am iesit impreuna din apartamentul sau si m-a bagat intr-un BMW de toata frumusetea. A calcat-o la maxim.
Ne-am oprit dupa ceva timp. Eram acum in Munchen. Yu s-a dat jos din masina si, spre uimirea mea, nu m-a incuiat acolo, ci a lasat usa deschisa, insa nu am incercat sa fug. Imi era prea somn. Plus ca brunetul imi demonstrase ca ma poate prinde oricand.
S-a intors in masina, punandu-mi in fata mancare de la Fast Food, dupa care am pornit din nou la drum. A ciugulit si el putin din ceea ce imi luase, apoi il vad ca opreste in fata unui telefon public. Ne-am dat amandoi jos din masina si a format numarul mamei.
Am vorbit la telefon si Yu m-a facut sa ma smiorcai putin, pentru a-i arata mamei mele ca poate face ce vrea din mine. Mi-a luat mai apoi cateva suvite din par si a scris o scrisoare:
‘’ Il veti gasi pe bucati! ‘’.
Oare chiar asta avea sa fie soarta mea?!
Ne-am urcat inapoi in masina si a pornit mai departe pe drum, oprindu-se probabil dupa cateva zeci de minute la un motel pe autostrada dintre Germania si Iugoslavia. Am intrat si am ramas uimit: avea un singur pat.
In fine, nu mai dormisem niciodata cu un baiat in pat. Exceptand, de sigur, cand eram mic. M-am urcat in varful acestuia si am inceput sa sar pe arcuri, insa Yu m-a oprit, spunandu-mi ca nu sunt copil.
Am inceput sa vorbim, de una, de alta, nimicuri cotidiene. Am reusit sa trag concluzia ca nu e chiar atat de rau pe cat pare. Sau poate chiar e?!
Veni noaptea curand. Brunetul se dezbraca in boxeri si se baga in pat. Era o caldura sufocanta, asa ca am facut acelasi lucru si eu, apoi m-am pus langa el si am inceput sa ma foiesc, sa ma gandesc la multe. Am adormit intr-un sfarsit, insa nu stiu cum m-am rasucit spre Yu exact cand se rasuci si el, si buzele noastre s-au unit. Am ramas uimit de asta. Vroiam sa ma intorc, insa curiozitatea a invins, asa ca l-am sarutat asa, de curiozitate.
Nu mai sarutasem niciodata un baiat. Avea buzele chiar dulci brunetul asta.
Spre uimirea mea, si-a intredeschis buzele si si-a trecut limba peste buzele mele. Am rosit puternic, tot sangele parca urcand in obrajii mei. M-am intors cu spatele la el, rupand sarutul si inchizandu-mi ochii. Vroiam ca Yu sa nu fi realizat ceea ce facuse, insa el isi puse man ape talia mea, trecandu-si degetele usor peste trupul meu. M-a tras mai apoi mai aproape de el, lipindu-ma de pieptul si abdomenul sau. I-am putut simti umflatura dintre picioare, facandu-ma sa tresar.
A mormait ceva imperceptibil, apoi am adormit si eu.
M-am trezit si m-am uitat in jur. Locul de langa mine era rece acum. M-am ridicat si m-am uitat pierdut in jur. unde era Yu?
Insa a iesit gol pusca de la dus, cu trupul ud tot de apa. M-am uitat la parul sau, apoi la ochi si am coborat usor la buzle care ma sarutasera in urma cu o noapte, apoi mai jos, vazandu-i gatul, apoi pieptul tatuat si frumos lucrat, abdomenul ala numai patratele, apoi… O nu! Nu se poate!
M-am intors rusinat din cap pana in picioare. Era… Era… Gol. In fata mea. M-am aruncat pe pat, cu fata in perne, sperand ca doar imi imaginasem, insa i-am vazut zambetul de pe buze, care spunea multe.
- Sper ca nu dormeai! Am spus speriat la sarutul dintre noi. Eu nu eram homo! Nu se putea sa ma fi sarutat cu un baiat!
Si totusi fusese placut…
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 22-01-2011, 01:36 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.077 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.739 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.138 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)