Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#3
Multumim pentru comenturi si iata nextul, cadou de Revelion. La multi ani!

Capitolul 3

Stateam pe acoperisul unui bloc si priveau cum Luminor il trage pe brunet dupa el. Scot o coala ministeriala si pe ea aparea brunetul caruia i-am dat inapoi portofelul. Avea parul negru, de ii atingea umeri si varfurile puteam sa spun ca erau taiate cu sticla. In poza care am scos-o la imprimanta si am vazut ca tanarul avea ochii albastri, nu suri sau mai stiu eu ce, doar albastri. Impatur hartia si o bag inapoi in buzunarul de la blugi si apoi ma introc, indreptandu-ma spre scara de incendiu.
As fi putut sa il atac pe Luminor - multumita mucosului aluia - dar nu puteam sa fac asta in vazul lumii. Totusi cine era brunetul ala, ca sa isi miste personal hiotul ala luminat dupa el? Cred ca e important pentru ametitul ala viu. Shin ar putea sa stie, mai ales ca e mai batran decat toti vampiri la un loc. Ma indrept cu pasi mari spre clubul de noapte Death Angel, care era teritoriu neutru. Aici veneau oameni, vampiri si eu si nu aveam voie sa ne macelarim, ca ne mai macelarea asta o data. Dupa cincisprezece minute, ajung in fata clubului si intru in el. Cand ma vazura lumea - mereu palpaiau becurile, cand intram aici, atentionandu-i cine a intrat - cativa vampiri s-au ridicat de la mese si au trecut pe langa mine, aratandu-si colti, vrand sa ma provoace, dar le-am spus ca exista strazi. Dupa acest mic incident, m-am dus la bar, am dat peste cap doua soturi de tequila si apoi m-am indreptat spre o scara cu accesul interzis, pazita de un doberman si un om. Ii spun omului cine sunt si ce treaba am cu seful sau, iar acesta ii dadu comanda cainelui sa imi arate drumul. Mereu blondului ii placusera caini, mai ales ca acestia erau mesageri diavolului.
- Buna Yu, ce vrei? Ma intreba demonul, cum am intrat pe usa.
- Am nevoie de informati, spun, zambind prietenos.
- Sti bine ca nu iti voi da informati unde sa ii gasesti pe ucigasi iubitului tau...
- Nu de asta am venit. Vreau sa imi spui de ce este tipul asta atat de special - ii dau coala cu poza si ochii verzi-cenusi ai blondului se uitara peste poza - incat sa vina Luminor dupa el, ii spun, asezandu-ma pe un fotoliu in fata biroului negru.
- Este protejat de toata familia, dar de ce nu stiu. Anubis nu il lasa sa iasa din vila, fara garda de corp, iar Isis il iubeste ca pe ochii din cap, facandu-i toti draci. Acum doua saptamani s-a luat la bataie aici. Am vrut sa il torturez, dar s-a oferit un vampir in schimb ce imi era dator pana in gat, asa l-am ucis pe ala. De ce intrebi? Ma intreba, mijind ochii, parand amenintator.
Ridic din umeri si ii spun ca din pura curiozitate. Cand vru sa imi mai spuna ceva, ii spun ca doi s-au luat la bataie in club. Rapid iesi din birou, facandu-ma sa rad usor, apoi am pornit si eu pe urmele lui, iesind din club, facandu-le vampirului si muritor adio din mana, fiindca blondul ii tinea pe amandoi de gat. Deja imi parea rau - mintind desigur - pentru cei doi batuti de soarta, care au indraznit sa se ia la bataie in clubul lui. Shin le va lua sufletele pe gura si apoi le va manca inimile. Ciudat.
Restul noptii, am cautat locul unde s-ar putea gasi brunetul. Cand am vrut sa renunt, l-am vazut pe Romeo cum trecu pe langa mine - la rasaritul soarelui - intrand intr-un bloc de garsoniere. Multumesc doamne, esti cel mai barosan. Ma duc la scara si ma uit la interfon.
- Romeo Nightingale, apartamentul treisprezece, citesc in soapta, facandu-ma sa ranjesc.
Trebuia sa il rapesc acum sau nu voi mai avea sansa. Formez un numar si imi raspunse o batranica. O rog frumos sa ma lase sa intru, ca mi-am uitat cheile si ca mama trebuie sa plece. Dupa ce am intrat in bloc, am urcat la etajul trei si m-am dus la usa. Am batut usor in ea. Il aud pe brunet cum injura pe Luminor de toti sfinti si dinti sai. Cand deschise usa, incremeni in prag. Buzele mele formara un zambet, iar ochii imi sclipira sadic. Il lovesc cu doua degete in gat, iar tipul lesina. Il prind in brate, il bat in garsoniera. Il leg la maini si picioare, apoi ii rup lantisorul din aur de la gat, in forma de Yin-Yang. Il desfac si vad in el o poza cu un baietel ce samana cu tanarul, tinut in brate de Anubis si Isis, care radeau la aparat. Vreau sa le spun ca il am pe Romeo, dar voi face cum au facut ei cu mine. Ii voi lasa sa fiarba in suc propriu, in timp ce ii elimin pe rand.
Il iau pe brunet in carca si ies pe usa. Ma urc pe acoperis si apoi sar jos, in strada. Ma duc la o masina care nu era a mea. Dezactivez usor alarma, il bag pe baiat in porbagaj, ma urc la volan si pornesc spre apartamentul meu. Vampirii nu stiau unde sa ma gaseasca, fiindca mereu ma intorceam acasa dimineata si in plus nu eram idiot sa imi pun numele la scara. Am folosit unul fals, ca sa nu fiu urmarit. Acum vor intelege si ei, cum este sa cauti ca disperatul pe iubitul tau si sa primesti telefoane pe mobil, sa ii auzi vocea si sa nu poti sa il ajuti. O sa-l torturez putin pe acest mic printisor. Dupa douazeci de minute, am ajuns in fata blocului meu. Era amurgul, asta insemna sa ma misc repede. Am intrat in bloc si l-am dus pe Romeo in camera mea. L-am pus pe pat si i-am legat la spate mainile si picioarele cu catuse facute special pe masura puterilor fizice vampirilor.
Ma asez pe un scaun si incep sa imi curat katana dubla, asteptand ca el sa se trezeasca. Acum putea sa imi vada chipul, sa se mire ca am ochii si par. Il aud cum plescani si apoi se ridica in fund speriat, incercand sa isi elibereze mainile.
- Nu te obosi. Sunt mai puternice ca tine, spun calm, in timp ce tamponam cu pudra speciala pentru a da luciu lamei katanei.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Darkness vs. light [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 31-12-2010, 02:20 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Sharingan si timpul [+18 YAOI] Nywa 55 43.110 17-12-2011, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat]] Time has stopped for us [+18 yaoi facut de gabytsswh&manu] Nywa 84 59.787 17-12-2011, 01:34 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Just us... +18 [facut de manu&gabytsswh] Nywa 89 73.349 17-12-2011, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)