Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#61
Tnkz for comm pupic
Nxt:


Capitolul 22

Ma plictiseau atatea vizite. Eu vroiam sa fiu doar cu Erik, nu cu toata lumea, toti prostii, idiotii si cretinii. Drace! I-am tratat pe toti cu indiferenta, pana ce, pe seara, au incetat. M-am pus in pat si am inceput sa vorbesc despre tot ce imi trecea prin cap cu iubitul meu.

M-am sculat destul de devreme, din cauza ca rana incepuse sa pulseze, si trebuia sa mi se administreze un calmant. Mama balmajea in creierii mei, iar eu, ca sa imi ocup timpul, citeam un ziar. Cand se trezi, Erik spuse ca se duce sa ia ceva de mancare.
Eu si mama incepuram sa ne certam pe tema iubitului meu. Ce dracului are ea treaba cu cine sunt eu?! Nu stia ca sunt bisexual, dar daca se tot uita urat la el aveam sa ii spun!
Dupa vreo zece minute intra in salon Monica, o tanara fata ce o cunosteam din copilarie. Ce dracului tanara fata? o tarfa care si-o punea pe la fiecare colt de strada sa puna mana pe bani .
A inceput sa se motaie prin camera mea pana ce intra Erik. O priveam cu ura si pe ea si pe mama, neintelegand ce cauta stramba asta aici. In momentul in care iubitul meu a intrat, Monica intreba, venind langa mine si luandu-ma in brate:
- Iubi, cine e vagabondul asta?
Imi venea sa ii fut o palma peste botul ala plin de colagen sau mai stiu eu cacat o fi avand ea acolo.
- Nu sunt iubitul tau si Erik e cineva mai important decat tine! am spus maraind, pe un ton amenintator.
- Chris nu ti-e rusine?! Monica e logodnica ta si ea e mult mai importanta decat... ciudatenea...
Asta glumea?! Logodnica?! Eu nu eram logodit!
- Eu sunt Monica McGregor, logodnica lui Chris, spuse tarfa apropiindu-se de Erik.
Pe ma-sa! Eu nu sunt logodit! Nu cu tarfe!
- Erik, ii raspunse scurt si pe un ton de gheata. Eu te astept la apartament si Monica... esti o curva falsa, mai spus si ies pe usa salonului.
M-am ridicat cu greu si am pornit, invingand durerea din picior. Erik se indeparta acum, mult mai repede decat o puteam face eu. Lacrimile au inceput sa curga siroaie pe chipul meu.
- ERIK! am strigat dupa el si tanarul s-a intors cu fata la mine, uimit! S-a apropiat repede, fiindca observase ca abia ma puteam tine in picioare. Tarfa aia de Monica venea in urma mea, alaturi de mama, discutand despre ce dracu` or fi vrand ele.
- De ce mergi?! ma intreba Erik suparat. Trebuie sa iti revii, nu sa te chinui sa mergi, imi spuse rece, ajutandu-ma sa merg inapoi in salonul meu. Femeile vrusera sa il ajute, insa am marait draceste la ele si au ramas pe langa.
A deschis usa cu piciorul si m-a dus in patul meu, privindu-ma cu lacrimi in ochi. Monica si mama intrara dupa el.
- Inchide usa! am marait nervos. Erik a dat sa plece, insa l-am prins de mana, impiedicandu-l. M-am ridicat in fund, sagetand cele doua femei cu privirea.
- Mama, as vrea sa mi se explice si mie de cand dracului sunt logodit cu tarfa asta ordinara!
Monica sari in sus, jignita. Mama ma apostrofa ca nu trebuie sa vorbesc asa cu o domnisoara, insa eu am continuat:
- Ma doare fix in... p***! raspund dandu-mi ochii peste cap. Nici sa ejaculez nu imi vine cand o vad pe stramba asta in fata mea! Monica, mai ai operatii grele ca sa fii femeie, i-am aruncat in fata vorbele, fara sa imi pese.
Tipa incepu sa planga, ranita de ceea ce spusesem. Oof, de parca mi-ar pasa!
- Te-am logodit cu ea la inceputul anului, a spus mama privindu-ma cu superioritate. Am considerat ca ea e potrivita pentru tine! Si se va muta cu tine in apartament!
- Nu tu hotarasti pentru mine! urlu la ea nervos, si Monica veni sa se aseze langa mine, sa se aseze intre mine si Erik, insa l-am tinut aproape pe baiat, obligand-o sa se aseze unde dracului vrea!
Tanara se uita atenta la mine si intreba:
- Ce relatie e intre voi doi?
- Iubiti! am raspuns scurt, dandu-mi ochii peste cap si intinzandu-ma pentru a lua un calmant, fiindca ma durea ingrozitor coapsa.
- Vai, ce glumet esti! spuse roscata incepand sa rada cu pofta. Mama se aseza in fata nostra, pe un scaun, si ma privi atent. Era palida la fata. Ea intotdeauna ma cunoscuse cand glumeam sau cand spuneam adevarul.
- Vai, draga, dar nu sunt deloc glumet! spun zambind draceste, apoi l-am tras ep Erik spre mine si mi-am lipit buzele de ale sale, despartindu-i-le cu limba si cautandu-i-o pe a sa. Nu mi s-a impotrivit, ba chiar i-a raspuns cu intensitate sarutului.
Mi-am dus mana intre picioarele sale, incepand sa mangai locul intim, insa mama s-a ridicat in picioare, palida toata.
- Blasfemie! Nu se poate! Nu se poate! Te rog sa incetezi in acest moment! imi spuse cu lacrimi in ochi, insa am continuat sa il sarut, intinzandu-l pe pat, insa tanarul si-a pus o mana pe pieptul meu, incercand sa ma impinga.
Am mormait un '' nu '' printre saruturi, nedandu-i drumul, fara sa imi pese de ce se intampla in jur. M-am oprit la un moment dat, avand nevoie de aer.
- Sunt bisexual, am spus dupa ce mi-am tras rasuflarea. Si il iubesc! Si chair daca nu ar fi asa, mama, eu si tarfa asta nu ne-am casatori in veci. E impotriva vontei mele! Nu o fac!
Mama m-a privit atent. Nu glumeam si ea stia asta. Incepu sa planga.
- Eu nu te-am crescut asa! imi reprosa mama plangand.
- Nu m-ai crescut tu! i-am aruncat in fata. Iesi in momentul asta! Sa nu te mai vad! Ia si tarfa asta cu tine! Ai idee ca e anchetata de prostitutie?! Ai un cacat! urlu exasperat. M-am ridicat in picioare, am luat-o pe roscata de mana si am impins-o in fata, apoi m-am pus inapoi pe pat, nervos.
L-am luat pe Erik in brate, soptindu-i ca il iubesc, in timp ce nenorocitele alea doua isi luau talpasita, plangand amandoua de parca as fi murit.

Dupa cateva ore, eu si Erik am ajuns acasa. Vorbisem pe drum despre aceasta logodna nenorocita, si i-am explicat sincer ca doar pe el il iubesc. Ma credea. Oricum era purul adevar: doar pe el il iubeam.
Am intrat pe usa si surpriza: Monica era in sufragerie, despachetandu-si hainele si asezandu-le care pe unde. Am intrat nervos, fara sa o bag in seama, si m-am dus in camera mea, cu Erik de mana. Tarfa a venit dupa noi si ne-a prins in timp ce ne sarutam.
Daca nu avea sa se care voi cere ordin de restrictie pentru ea! Cat despre logodna, o voi rupe usor, fiindca aveam dovezi ca tarfa se prostitua.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Beatrix LaVey - 01-04-2011, 07:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 51.382 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 131.219 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 68.830 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 98.562 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 57.773 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 124.729 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 111.062 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 49.925 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.303 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.451 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)