Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh]

#1
Have a fun, I'm Erik ^.^

Capitolul 1


- Erik mai fa-mi o data tlucul ala cu banul, aud vocea Melissei de langa pat.
Imi dau ochii de un albastru-safir peste cap si mi atintesc spre surioara mea de trei ani si jumate. De cand i-am facut trucul cu banul, ma tot piseaza la cap cu asta si nu ma lasa sa imi invat pentru scoala.
- Lissa, ce spui ca dupa ce iti fac acest truc, tu pleci sa te joci, ca Erik trebuie sa deseneze - ea asa pricepe prin facerea temelor - pentru gradinita lui - adica clasa a unsprezecea, la liceul de arta, sectia teatru, ii spun zambindui, iar ea aproba din cap. O.K. Nu am nimic in manici - nu avea rost sa spun asta, ca purtam un maiou pe trup - nici in palma, dar tu ai ceva in par, ii spun si culeg din parul ei saten-inchis saptezeci si cinci de centi.
Cand vazu, batu din palmute, ma pupa pe obraz si alerga dupa mami, sa ii spuna ce am gasit in parul ei. Imi trec degetele prin parul negru, ciufulindu-l usor. Ma las usor pe spate cu scaunul, stand doar pe picioarele din spate, fara sa ma tin de nimic, cu mainile la ceafa, privind tavanul. Imi miscam usor buzele repetand lectia la istorie, care era de vreo zece pagini de caiet studentesc. Pacat ca nu am putut sa practic disparitile pe persoane, ca l-as fi facut pe domnul Finigan, cel mai idiot profesor de istorie din Beverly Hill, care mereu ma asculta pe mine si pe inca cativa, fiindca noi mereu facem cu totul altceva decat sa fim atenti la mormaielile sale. De o data imi aparu in minte imaginea profului destul de haioasa, incat ma facut sa incep sa rad si sa cad gramada pe spate, pierzandu-mi concentrarea.
- Erik scumpule esti bine? Striga mama mea si veni repede in camera mea.
- Da, cu exceptia unei dureri de cap sunt bine, spun ridicandu-ma de pe jos.
- Iar te jucai te-a magicianul? De cate ori ti-am spus sa nu te mai joci? Parca ti-am interzis asta! Incepu femeia sa tipe pe mine.
Tinu in tipete timp de cinci minute, pana constientiza ca tipa la pereti si mobilier si nu la mine. Ce batuta in cap. Imi spuse ca ma cauta niste colegi de ai mei, care vor sa iesim in oras. Daca prin oras la ora noua seara se intelege multa bere, iarba, sex, tigari, atunci ma bag. Ma imbrac repede cu o pereche de blugi negri, cu lanturi si buzunare, un tricou negru din plasa peste maioul rosu-sangeriu. Imi pun o curelusa cu tinte la gat, imi fac parul si imi pun pe degetele de la mana stanga banda izolanta neagra si pe cea dreapa imi pun niste manusi fara degete. Cobor in living bat palma cu amici mei - trei la numar - si iesim din casa.
Imi iau iubitul dupa gat si il sarut pe buze, simtindu-i respiratia de iarba amestecata cu bomboane mentolate, pentru a o elimina cat de cat. Acesta imi dadu una peste fund si ma musca de gat, ca un animal, lasandu-mi o urma rosie pe piele. Eram obisnuit cu astfel de muscaturi, dar pentru fiecare ii ceream o tigara cu iarba, pe care am primit-o imediat, dupa ce ne-am lins putin, ne bagandu-i in seama pe Tania si Miki.
- Alex, fi si tu mai gentil cu el, ca va fi urmatorul Houdini, spuse Tania, intrerupandu-l pe Alexander, care ma musca usor de lobul urechi in timp ce eu il mangaiam intre picioare.
- Da ma. Hai Black, arata-ne si noua niste trucuri, ma ruga Miki, de fapt imi ordona din spatele unui fum dens.
- Bi-bine, ingand, ridicandu-ma cu greutate de pe canapeaua din beciul Taniei.
Iau o sticla de bere in mana, din care iau o gura zdravana si apoi trag lacom din tigara - normala - din mana cealalta. Ma intorc cu fata spre ei, razand ca un idiot si merg putin cu spatele. Ma impiedic intr-o sticla si pic pe spate, dar ma opresc in aer la jumatate de metru de podea. Amici mei au inceput sa rada ca idioti, apoi blonda se ridica usor ne sigura si trecu mana deasupra mea si apoi pe dedesuptul meu. Scapa sticla de bere din mana si tipa, spunand ca sunt vrajitor. Ma relaxez si imi dau gramada de podea. Stiam eu ca levitatul este un truc ce nu ar trebui sa il arat prietenilor mei, mai ales cand acestia sunt droghati si beti manga, asta insemnad cam tot timpul.
Incep sa le explic ca e doar iluzie, dar Alex ma apuca de haine si ma arunca afara din camera prin geamul de la usa, spargandu-l cu mine. M-am taiat la maini si putin pe corp, dar acest lucru era cu totul minor in comparatie cu gestul iubitului meu, care imi spuse ca sunt un ciudat si nu vrea sa ma mai vada vreo data. M-am ridicat ametit de pe jos si am pornit balanganindu-ma pana acasa. Ca de obicei usa era incuiata. Frate. Inchid ochii si apoi apas mana pe usa, care trecu prin ea, dupa care urma si corpul meu. Iluzii. Erau cele mai puternice, cele mai greu de explicat si de descifrat si niciodata nu iti dai seama cum se fac, ci doar se intampla.
Ma tarasc pana in camera mea, unde ma dezbrac, ramand in boxeri si ma trantesc pe pat, adormind, dar nu inainte de a plange ca un idiot dupa Alex si iarba sa. Asta insemna sa ma las de droguri pentru totdeauna si sa numai arat la alti ca stiu sa fac iluzionism pentru profesionism, chiar si cand sunt beat sau sub presiune...

Erik Black
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
[Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] - de Nywa - 18-12-2010, 09:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] Beatrix LaVey 94 51.912 17-12-2011, 02:06 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 132.360 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 69.600 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 99.480 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 58.553 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.103 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 112.787 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 50.708 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 63.789 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 27.683 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)