Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cuvinte însângerate [ one - shots ]

#6
O să profit de ocazie, având în vedere că nu mi-am lăsat părerea la fotw- comentariul o să fie de la câştigător la câştigător; voi fi ticăloasă *laughs*.

O să încep cu titlul, care este destul de bine ales în acord cu textul- şi tema pe care aţi avut-o. Mă încântă faptul că ai delimitat cum trebuie secvenţele, a fost o adevărată plăcere vizuală- crede-mă, după ce citeşti tone de texte înghesuite în fel şi chip, o astfel de imagine este un răsfăţ pentru ochi.

Ideea este oarecum interesantă, tu fiind în postura celui 'respins' de propria-i operă, deşi asocierea dintre alb şi negru este des întâlnită- eu poate aş fi pus în 'peniţa stiloului' cerneală roşie, dar asta ţine, până la urmă, de gusturile fiecăruia( dar nu spun că nu mi-a plăcut, doar că na, ar fi ieşit puţin altfel).

Nu mi-a plăcut, în schimb, chiar primul paragraf... Nu ştiu de ce, dar a fost prea forţat, dacă înţelegi ce vreau să spun. Totuşi, te-ai redresat pe parcurs, astfel că pe la ultimele secvenţe am fost prinsă de imaginea pe care ai reuşit să o creezi.

Ai avut ceva greşeli de tastare, dar asta nu prea are mare importanţă. Sincer acum, nu am citit celelalte lucrări, şi nu prea pot face o comparaţie( dacă mă gândesc mai bine, nu ar fi corect să fac aşa ceva, ţinând cont că se presupune că îţi comentez lucrarea individual). Per total a fost bine( hai că nu am fost aşa de rău până la urmă :)) ).

Sunt curioasă să văd şi alte texte...- Spor-- ah, da, şi inspiraţie înainte de toate.
She is a living existence of selfishness.




Răspunsuri în acest subiect
RE: Cuvinte însângerate [ one - shots ] - de Rouge - 21-12-2010, 12:45 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)