Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cuvinte însângerate [ one - shots ]

#3
Din câte îmi amintesc, este prima dintre lurările tale pe care o citesc- deşi stilul tău de a scrie îmi este vag familiar; nu pot să-mi explic de ce.
În fine, ar trebui să revin. Ceea ce mi-a stârnit curiozitatea este faptul că ai încercat să te pui în pielea unei fete- am făcut şi eu genul ăsta de experiment şi sincer mi s-a părut al naibii de greu( inevitabil apare acea 'diferenţă' pe care o simţi atunci când citeşti, mai ales că nu poţi ghici felul în care persoana de sex opus s-ar comporta într-o anumită situaţie). Totuşi- totuşi- te-ai descurcat foarte bine şi ai reuşit să transmiţi cititorului ceea ce ai vrut, fără să-l 'pierzi' în detalii inutile sau în exprimări plate.
Tema este una folosită şi răsfolosită, mai nou, dar eu am spus întotdeauna că felul în care este scrisă o lucrare demonstrează originalitatea şi de ceea ce este în stare autorul. A ta se situează undeva la mijloc... Totul mi s-a părut uşor grăbit şi poate, la un moment dat, forţat, însă ai reuşit oarecum să te redresezi pe final. Au fost câteva idei care mi-au plăcut, printre care şi frazele scrise cu italic şi sfârşitul. Dintre toate, primul paragraf a fost preferatul meu- mi-a adus aminte de o poezie foarte dragă mie şi poate din cauza asta am simţit o 'atracţie' mai mare pentru prima parte.
Aştept să mai citesc şi alte lucrări, îmi place cum scrii şi pot spune că te exprimi foarte frumos.
She is a living existence of selfishness.




Răspunsuri în acest subiect
RE: Cuvinte însângerate [ one - shots ] - de Rouge - 11-12-2010, 07:03 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)