Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum vi se pare acest fic ?
E forte bun .
57.14%
4 57.14%
Este bun .
14.29%
1 14.29%
Este bun cât de cât .
14.29%
1 14.29%
Este slab .
14.29%
1 14.29%
E foarte slab .
0%
0 0%
Total 7 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Gliese 581 g

#1
Sper să vă placă . Aștept orice fel de critică , acesta nu fiind primul meu fic .


Capitolul 1 – Plecarea , un nou început



Tearlynn : Numele meu este Tearlynn Shadowsky , am 15 ani și sunt de pe planeta Gliese 581 g , cunoscută și ca GI 581 g , GJ 581 g sau , pur și simplu , Zarmina . Suntem în anul 20110 .
Sunt o fire ambițioasă , prietenoasă și retrasă . Părul meu este argintiu , lung și mătăsos . Ochii îmi sunt negri ca întunericul . Mama mea este o mare savantă pe stația spațială AI-58b , Ailynn Shadowsky .
Ea are părul scurt și blond , prins într-o coadă de cal , iar ochii ei sunt verzi . În ochi i se poate vedea blândețea și pielea sa este fină și delicată , de o nuanță deschisă .
Planeta mea se află în constelația Libra , în sistemul solar Gliese 581 . Stația spațială pe care lucrează mama se află în spatele planetei , este mică și nedetectabilă pe radar .
Tehnologia noastră este foarte avansată , ceea ce ne-a permis să creem un scut ce face planeta noastră nedetectabilă cu radarele WASP , prin cele patru stații spațiale , MG-12c , BH-46d , ZD-31a și AI-58b , care , prin cristalele lor energetice , mențin scutul activat .
Cristalele energetice sunt de cinci feluri , fiecare fel cu denumirea sa în funcție de putere . Cristalele Zython sunt verzi , au o putere mică , sunt foarte numeroase și sunt ușor de găsit . Methon sunt galbene , au o putere mai mare decât cele Zython , și sunt , și ele , ușor de găsit și destul de multe , dar diferența este că sunt găsite într-o măsură mai mică și puțin mai greu . Arthon sunt cristalele albastre , cu o putere mare, care sunt greu de găsit și puține . Ruthon sunt roșii , au o putere foarte mare , sunt rare și foarte greu de găsit , din moment ce nu există multe pe întreaga Zarmina . Ultima grupă este cea mai puternică , Python , care sunt roz , au o putere inestimabilă , sunt extrem de rare și pot fi găsite foarte greu , iar asta face ca unul din acest fel să fie găsit o dată la zece mii de ani . Ce-i drept , stațiile ce mențin scutul au cristale Ruthon .
Denumirile lor vin de la culoarea lor , " thon " însemnând cristal în limba zarminiană . Cuvintele " zyme " înseamnă " verde " , " meren " este " galben " , " arru " este " albastru " , " ruba " este " roșu " iar ” pyrnu “ este ” roz ”. Acum să vă spun mai multe despre Gliese 581 g .
Este o planetă frumoasă , cu păduri minunate , ape curate și munți superbi . Aparent , pare a fi planeta perfectă , dar nu e așa .
Orașele noastre sunt atacate frecvent de kryptaseni . Aceștia se hrănesc cu oameni vii , numele lor însemnând " aducători de oameni în criptă " . Și să nu uităm de feraseni , " oameni zburători " în traducere , care se zvonește cum că ar fi rezultatul unui experiment eșuat . Aceștia se hrănesc cu sânge animal și uman .
Din fericire , cercetătorii au dezvoltat arme atomice și puști , ceea ce ne da rezistență . Dacă vedem un astfel de monstru , îl împușcăm . Chiar și cel mai mic copil are o armă , pe planeta noastră fiind învățați de mici să utilizeze arme pentru a se apăra . Eu am un P510M .
Acum urmează să mă duc și eu pe AI-58b , pentru că a fost nevoie de încă o persoană și , din anumite motive pe care eu nu le cunosc , am fost aleasă . Oricum , îmi va fi ușor datorită mamei mele . Acum mă pregătesc pentru plecare . Drumul va dura o lună întreagă .
Ciudat este faptul că , pe stațile spațiale , mai există copii de vârsta mea și mai mici sau mai mari decât mine . Sper doar că nu sunt cobai pentru experimente și că nu vor deveni vreodată . Dacă va fi așa , îi voi reclama la Protecția Copilului și voi fugi imediat .
Plecarea mea de pe Gliese 581 g are loc la ora zero , la granița dintre o zi și următoarea zi . Mi s-a spus că voi merge cu racheta Surana 74 . Într-adevăr , era o rachetă pentru lansări în spațiu a astronauților .



~~~~~~~~DUPÄ‚ TREI ORE~~~~~~~~



Tearlynn : A sosit vremea să mă îndrept către rachetă . Bagajul meu este făcut . Pornesc la drum . Mai am puțin până la punctul de lansare . După zece minute am și ajuns , acesta fiind foarte aproape de casa mea . M-am întâlnit cu cel care va lansa Surana 74 , domnul Barks . Era un om trecut de a doua vârstă , a cărui păr începea să albească și a cărui zâmbet îi bucura pe toți cei din jur .
- Bine ați venit , domnișoară Shadowsky .
- Bine v-am găsit . De pe ce punte se va lansa Surana 74 ?
- Puntea 86 C . Zborul va începe imediat . Vă rugăm să vă lăsați bagajele aici .
Eu îmi las bagajul unde mi-a zis domnul Barks .
- Altceva ?
- Ar mai fi ceva . Vă anunțăm că veți fi adormită pe tot parcursul drumului , alimentele nu rămân proaspete în spațiu . Vi se va face o injecție care vă va adormi .
- Sunt de acord cu asta . Nu mai e nimic de spus , nu ?
- Nu , asta a fost totul .
- Vă mulțumesc pentru informații , domnule Barks .
- Plăcerea este de partea mea .
Am aflat tot ceea ce era de aflat despre zborul meu . Lansarea avea loc în trei minute , așa că a trebuit să mă grăbesc pentru a ajunge la timp , însă am reușit . Iată-mă acum în rachetă cu doctorii lângă mine pentru injecția de adormit . Mi-au făcut injecția și ușor-ușor mi se închideau ochii . Până să îmi dau eu seama , eram deja adormită .
M-am trezit după o lună , atunci când am ajuns pe AI-58b . Am auzit o voce .
- Scularea toată lumea ! Zborul a luat sfârșit , sunteți pe AI-58b !
Acea voce m-a sculat . Am constatat că am ajuns în sfârșit . Cobor puțin amețită și lent din Surana 74 . Era prima dată când vedeam o stație spațială adevărată , și când mă aflam pe una .



SFÂRȘITUL CAPITOLULUI 1


Sper să vă placă .
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]



Răspunsuri în acest subiect
Gliese 581 g - de Michiyo道代 - 06-12-2010, 10:49 PM
RE: Gliese 581 g - de Michiyo道代 - 08-12-2010, 09:36 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)