Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ?

#1
Deci am trecut si eu pe aici si am postat cate ceva la cateva topicuri, nu prea m-am uitat cu amanunteala la toate threadurile ca sa vad daca este si unul ca acesta pe care o sa-l pun eu. Poate este, sorry dar nu am vazut 108.
~ ~
Cred ca toti ati trecut prin multe in generala si mai ales la liceu chiar si la facultate si cu siguranta ati avut/aveti profesori sariti de pe fix, ciudati, si nebuni, fiecare cu obiceiul lui prost sau bun.

*Asa ca nu ezitati sa povestiti.*

Eu una am acuma la informatica un domn care este foarte de treaba numai ca mi s-a cam parut ciudat faptul ca odata ne-a dat lucrare la T.I.C si la info (sunt pe stintele naturii si fac oricum info si TIC), iar eu cu inca doua colege stateam la trei mese unde aveam calculatoarele si am copiat dupa caiete toate lectiile pentru lucrare, domnul desigur ca nu ne-a vazut dar cand am aflat rezultatele am cazut pe jos de ras dar si uimita. Eu am luat 9 (Info), T.I.C (10), iar celelalte doua colege de ale mele au luat 8.. cum asa nu stiu.. si asa mai departe..
Sau un alt exemplar ar fi profa de logica .. 21 care e chiar bestiala deci mereu ne pune cate o porecla: "Å¢ANÅ¢O","Baiatul cu parul pe bigudiuri", "Domnul doctor", "Costel".. merita sa mergi la ora ei. 21



Răspunsuri în acest subiect
Care sunt cei mai enervanti, trazniti si mai ciudati profesori ai vostrii ? - de hiimera - 29-11-2010, 08:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Profesori enervanti. Flash 65 38.746 27-04-2014, 06:01 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  Profesori preferati Flash 65 35.732 01-01-2014, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Queen of Darkness


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)