Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire de cartier

#1
Disclaimer : Nu detin niciun personaj din Animeul/Mangaul Naruto [decat cele create de mine]

Bună ! Numele meu este Sakura Haruno . Am 18 ani , peste o saptamana fac 19 . Locuiesc in Slobozia impreuna cu bunica si fratele meu , Naruto . Parinţii noştri au murit intr-un accident de maşina , împreuna cu ei aflandu-se si sora noastră , Hinata . Naruto este un baiat destul de vesel in ciuda celor întamplate în trecut . Are părul blond ca spicele de grau , ochii albaştri iar varsta lui cuprinzandu-se intre 19 si 20 de ani .
Eu sunt o fire mai retrasă . Iar dupa cele intamplate m-am inchis in mine . Singurul care ma ajuta este Naruto . Bunica noastră este mult prea bătrană . Ne ajută cu poate , iar noi la randul nostru o ajutăm . Am uitat sa mai spun cate ceva despre mine . Am părul roz ca al florilor de ciresi si ochii verzi . Sunt imbracata cu o pereche de blugi albastri , un maieu roz cu niste fluturasi negri , o pereche de sandale albe fara toc . Parul il am prins in doua codite joase . Ochii mei sunt pusi in evidenta de creionul dermatograf si rimelul albastru . Pe buze am un strugurel de culoare roz . Tocmai ma indreptam spre iesirea din casa cand il aud pe Naruto strigandu-ma .
- Sakura ! Sakura ! Stai vin si eu . imi zice Naruto impiedicandu-se in acelasi timp si pe scari .
- Hai o data Naruto . Nu stau toata ziua dupa tine . zic eu razand de fratele meu care se ridica de pe podeaua rece .
Se ridica fara a comenta si iesim afara . Era o zi minunata . Ma indreptam impreuna cu fratele meu spre parcul de langa casa noastra . La intrarea parcului vedeam o gramada de copii jucandu-se cu parintii lor . Imi aducea aminte de timpul in care parintii nostri traiau . Cand veneam in fiecare zi in parc impreuna cu ei si cu Hinata si ne jucam pana seara . Ma trezesc din visare datorita fratelui meu care imi tot zicea sa ne grabim ca prietenii nostri nu ne asteapta toata ziua . Asa si era , deja intarziasem 20 de minute . Ii vedem pe toti stand pe o banca si discutand despre vacanta care urma sa vina peste 3 zile .
- Buna prieteni ! spunem amandoi o data .
- Buna Sakura , Naruto ! In sfarsit a-ti venit si voi O_O .
-Scuze dar fratele meu a avut un mic accident pe scari .
Nimeni nu a mai zis nimic , doar am inceput sa radem . Deodata vedem ca se apropie de noi o gasca de baieti . Unul dintre ei era chiar foarte dragut . Avea parul negru , cu o tenta spre albastru , ochii negri . Numele lui era Sasuke Uchiha . Era seful celei mai mari gasti de baieti din cartier . Trec pe langa noi fara a ne baga in seama . Instantaneu incepem sa radem , dar nici noi nu stiam de ce . Ne hotaram sa plecam acasa deoarece deja se intunecase , iar noaptea in acest parc este foarte periculos . Ne luam ramas bun de la prietenii nostri si ne indreptam spre casa . La jumatatea drumului Naruto se opreste .
- Ce s-a intamplat Naruto ? zic eu mirata de fapta fratelui meu .
- Nimic . Doar ma gandeam . Avem bani pusi de o parte . De ce nu mergem in vacanta de vara la mare ? Si asa bunica pleaca in excursie .
Nu am mai zis nimic . Era o idee buna dar totusi ... Am ajuns acasa . Bunica se pare ca dormea deoarece toate luminile erau inchise . Intram in bucataria destul de spatioasa . Aceasta era formata dintr-o mobila moderna , un bar si toate cele trebuie undei bucatarii . Ma indrept spre frigider de unde imi iau un pahar de suc dupa care ma indrept spre camera mea . Dau decat un simplu „Noapte Buna ” fratelui meu si ma indrept spre scari . Ajungand in camera las paharul cu suc pe birou si ma indrept spre baie . Ma bag sub dus . Picaturile imi atingeau cu putere corpul . Dupa 5 minute de rasfat ies de sub dus ma sterg cu un prosop si ma imbrac in pijamalele mele . Ma demachiez dupa care ma urc in pat . Ma uit prin camera , aceasta find spatioasa si formata dintr-un birou , laptop-ul meu , niste hartii si pixuri , dressing-ul , o usa dupa care se afla baia si balconul . Culoarea peretilor era mov , culoarea preferata a Hinatei . Inchid ochii si adorm instantaneu .


Imi cer scuze ca este scurt dar am avut o problema .... iar next'ul a fost pus datorita unei prietene :| Vreau commuri ... nu imi pasa de criticile voastre eu tot voi continua ficul . Bye ^.^ Scuze pentru diactrice in unele parti ... se va rezolva ;)



Răspunsuri în acest subiect
Iubire de cartier - de ▌▒ Zยzzααα ▒▌ - 16-10-2010, 07:03 PM
RE: Iubire de cartier - de Wanna - 16-10-2010, 07:17 PM
RE: Iubire de cartier - de Nywa - 16-10-2010, 07:58 PM
RE: Iubire de cartier - de KarinaD - 16-10-2010, 08:03 PM
RE: Iubire de cartier - de Flash - 16-10-2010, 08:28 PM
RE: Iubire de cartier - de KarinaD - 17-10-2010, 07:28 PM
RE: Iubire de cartier - de KarinaD - 20-10-2010, 08:10 PM
RE: Iubire de cartier - de Miranda. - 23-10-2010, 11:00 PM
RE: Iubire de cartier - de Abbeh. - 24-10-2010, 04:25 PM
RE: Iubire de cartier - de _Andreea_ - 25-10-2010, 08:28 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire de cartier Beatrix LaVey 108 59.749 06-07-2013, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Loli Ari
  Viata de cartier[hentai] Shadow. 15 17.968 23-01-2010, 01:11 AM
Ultimul răspuns: Miauu


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)