Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum sa faci...

#4
(19-10-2010, 09:19 PM)Abbeh. A scris: Ok, probabil fac off topic, scuzele mele but eu nu am priceput ceva. Iru, tu ai spus că la glossul ăla se foloseşte vaselină; pufuleţii mei, m-am tot gândit "ce fel de vaselină?". Că eu una nu cred că e din aia pe care-o foloseşti la maşini sau mai ştiu eu, cred că ţi-ar ieşi bube la gură, nu ştiu ce să spun. Întreb doar pentru că m-a încântat ideea şi am vrut s-o pun în practică, dar vaselina asta m-a oprit. Nu ştiu dacă de unde ai luat tu erai specificat (dacă nu cumva aveai "reţetele" p-acasă or something), en fin. Nu ştiu ce să spun, dar pare destul de incomplet.
Plus, mai voiam să spun ceva; ziceai de cristalul ăla care se face cu sare de bucătărie. După ce se formeză într-un sfârşit cristalul (dacă se formează) are să se topească la un moment dat, nu? Doar e din sare.
Nu ştiu, contrazice-mă te rog, dacă greşesc.
Cam atât am avut de spus. :]

Teoretic exista si vaselina de uz medical, dar practic e cam aceeasi substanta... numai sa si grija sa nu fi bagat mainile cineva in ea inaintea ta, ca atunci probabil ca vei obtine efect botox. XD

Realizezi ca un cristal veritabil NU se face acasa, nu? E probabil vorba de cristale pt diverse scurte utilitati, gen cosplay sau mai stiu eu ce...

Sorry for the offtopic... nu-mi vine niciun how-it's-made in minte acum...
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Răspunsuri în acest subiect
Cum sa faci... - de Irukandji - 07-10-2010, 09:03 PM
RE: Cum sa faci... - de *ILY Yaoi Maniac* - 13-10-2010, 08:50 PM
RE: Cum sa faci... - de Abbeh. - 19-10-2010, 09:19 PM
RE: Cum sa faci... - de JavaLeen - 20-10-2010, 11:22 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cum sa faci o farsa la prieten: kidztv 0 2.189 22-11-2009, 12:11 PM
Ultimul răspuns: kidztv


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)