Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Because we are rebels!

#21
Deci, am apărut şi eu cu capitolul 6, mulţumesc frumos pentru comentarii, eu nu mă supăr.

După ce rupe sărutul, pleacă, încep să alerg după el prin casă, fără succes, a ieşit din apartament si am alergat dup el până când ajuns pe terasa blocului, îl privesc speriată cum se îndreaptă câtre marginea terasei, stă pe margine, privind în jos. Se întoarce câtre mine, mă priveşte preţ de câteva secunde apoi se aruncă, nu mă pot mişca, îmi simt picioarele grele grele ce parcă ar fii din plumb, am început să plâng şi să ţip. Deschid ochii şi văd că sunt la mine în cameră, mă ridic în şezut şi văd că nu era nimeni la mine în cameră. Mă scol din pat şi merg câtre balcon, tricoul pe care îl port este fleaşcă. Privesc apusul de soare, în zece minute soarele dispare, în locul său lăsând ca „oamenii nopţii” să trezească oraşul la viaţă. Intru în cameră şi vreau să ies dar aud nişte voci, lipesc urechea de uşă.
- Fugaku, ştii bine că băieţii pot sta la noi. aud vocea calmă a tatei.
- Voi unde veţi sta? aud vocea îngrijorată a mamei.
- Într-o garsonieră. o aud pe Mikato.
- Veniţi să staţi cu noi! spune mama entuziasmată.
„Ce? Trebuie să îl suport pe Uchiha şi la liceu şi după ore? Dar ce se petrece?” Mă întreb eu închizând ochii.
- Nu vream să vă deranjăm, deja ne faceţi o mare favoare că ne primiţi copii la voi. Îl aud pe Fugaku.
- Nu vreau să te aud, veniţi şi staţi la noi. aud vocea hotărâtă a tatei.
„Se pare că Uchiha se mută la noi. Dacă perversu ăla de Sasuke intră peste mine îi rup gâtul!” mi-am spus eu strângând din pumn.
Nu am mai stat să ascult şi aşa cum eram îmbrăcată am ieşit pe hot, fără să îmi pese că celor doi puşti Uchiha le vor cădea plombele din gură.
- Bună seara, domnule, doamnă Uchiha, Sasuke, Itachi, mama, tata. Spun eu repede, intrând în baie. Bag tricoul în maşina de spălat, dau drumul la apa caldă şi intru în duş. Stau în baie un sfert de oră, ies într-un halat negru, pufos. Intru la mine în cameră şi îl văd pe Sasuke stând în patul meu şi ascultând muzică la telefonul meu.
- Ce dracu faci? spun eu enervată.
- Nu se vede? mă întreabă el privindu-mi sâni.
- Ştii ce doar nu te mai atinge de lucrurile mele sau trebuie să îţi scriu undeva. Am spus eu încercând să îmi recuperez telefonul.
Acesta îmi întinse telefonul, când întind mâna după el, mă trage peste el. Mă prinde de mijloc, pune telefonul pe pat, se răstoarnă ajungând deasupra mea, mă priveşte câteva secunde, apoi îmi cuprinde buzele într-un sărut pasional, rupe sărutul şi îl privesc în ochii, parcă nu mai este acelaşi, la liceu, când e cu gaşca este mai rău ca un cub de gheaţă, acum ochii lui cerşesc dragostea cuiva. Îl împing de pe mine, mă ridic din pat şi merg câtre dulap, scot o rochie scurtă, fără bretele cu auriu şi de la bust în jos neagră, în picioare o pereche de sandale cu multe barete, din piele de şarpe cu toc cui, culeg ondulatorul de pe jos şi merg iar în baie. Mă schimb în acea rochie, mă încalţ, pentru că nu vreau să arăt ca o paraşută adunată de pe centură am optat pentru un creion dermatograf negru, tuş şi un liciu de buze, culeg o geantă de prin casă în care îmi pun tot ce am nevoie în afară de capul meu. Nu sunt Columbeanca dar nu mai am mult şi îmi bag şi eu capul în geantă. Îmi pun o scurtă din piele, maro şi ies din bloc, mă îndrept câtre Rock & Rolla caffe. Deşi este o cafenea, la subsol este cel mai tare club, nu mulţi ştiu de el şi sunt sigură că nu o să dau ochii cu Sasuke. Când ajung în spatele cafenelei, maimuţele care stăteau în uşă s-au dat de-o parte, făcându-mi loc. Am fost întâmpinată cu un pahar de whisky cu câteva cuburi de gheaţă. Am urcat în zona VIP unde erau şi fetele. Poate vă întrebaţi cum de nu plătesc intrarea sau cum de sunt întâmpinata cu alcool. Fratele mamei care a fost plecat în Londra şi s-a întors a deschis această cafenea, câte o data mai dau o mână de ajutor dar eu aleg tot, de asta locul este aşa de populat totul este făcut cu gust şi colaborăm şi cu Hard Rock. Când am ajuns sus, la masa unde erau fetele şi întreb de Ino, Temari îmi arată cu degetul unde se afla blonda. Mă întorc şi o vâd dansând în poala unuia, mă uit mai bine şi văd că e chiar drăguţ, ochii roşii precum focurile iadului, părul roşcat-sângeriu, făcut ţepi, plin de muşchii şi bineînţeles cu banana sculată de 20 de cm. Am schiţat un zâmbet, apoi am pornit câtre biroul meu şi al unchiului meu, un fost wrestler, ochii negrii, părul roz şi suflet mare, când mama şi tata sunt plecaţi verişorii mei mai mari se ocupa de mine şi ne distrăm pe cinste plus că îmi sunt şi gărzi de corp sau mai rău ca ăia de la BGS. Intru într-o cameră mare, pereţii de culoare aurului, o canapea, din piele albă, biroul alb şi el. Încui uşa şi verific să nu fii uitat ceva. Când să ies, în văd pe Sasuke prin club. Merg la masă, fără să îmi fese că Sasuke se uita la mine, merg la masă şi le văd pe fete vorbind, se pare că Ino şi-a terminat numărul.
- Deci Sakura ce o să porţi la bal? mă înteroghează Temari
- Care bal? am spus eu privindu-le pe fete.
- Balul de iarnă! mi-a spus Ino privindu-mi faţa puţin palidă.
- Şi cu ce o să te îmbraci? mă întreabă temari privindu-mă curioasă.
- Păi o rochie făcută pe comandă. le-am spus eu făcându-le cu ochiul.
Am stat cam o oră în clob, apoi am plecat, mâine este balul de iarnă.
Flashback
- Arăţi perfect! a spus tata.
- Mulţumesc frumos. am spus eu privindu-mă în oglindă, port o rochie lungă, despicată într-o perte, cu pietre swarovsky, roşie din satin.
Sâni mari şi rotunzi sunt puşi în evidenţă de decolteul rochiei. Toţi se uitau la mine ca la o păpuşă barbie. Mă privesc în oglindă şi nu îmi vine să cred că eu sunt cea din oglindă.
Endflachback.
Când am ajuns acasă mi-am făcut un duş şi m-am dus în dormitor, văd o hură neagră, vreau să o deschid dar pe uşă intră Sasuke.
- Ce vrei să faci? mă întreabă el venind către mine.
- Nimic, dar ce cauţi tu acasă la mine? l-am întrebat eu ridicând o sprânceană.
- Păi ai mei renovează apartamentul şi ai tăi când au auzit că eu şi Itachi o să dormim pe la prieteni ne-au invitat la voi, când am ajuns ai tăi s-au rugat de ai mei să rămână şi uita-ne aici. mi-a spus el privindu-mă atent.
- Aha, deci trebuie să îmi împart camera cu tine, dacă te pune naiba să îmi umbli prin dulap îţi tai mâinile. i-am spus eu calmă.
- Bine dar o să am şi eu nevoie de puţin spaţiu. Mi-a spus el.
Am deschis jumătate de dulap care este gol, i-am pus hainele în dulap şi i-am lăsat un tricou care îmi place cum arat şi o pereche de pantaloni de trening negrii şi boxerii.
După ce şi-a făcut un duş a venit şi ne-am băgat în pat, ca să nu ne certăm pe pat am pus o pătură pe mijlocul patului. Deşi nu dorm, îi aud respiraţia lui Sasuke, de-o data simt o mână pe şold, nu îl bag în semna şi într-un final adorm.

Telefonul brunetului, începe să sune, întind mâna după el şi răspund.
- Da. spun eu nepăsându-mi că brunetul s-ar putea trezi.
- Cine dracu eşti şi ce tupeu ai să răspunzi la telefonul iubitului meu. Aud vocea piţigăiată şi enervantă a lui Karin.
- Karin vrei să te las fără dinţi în gură? Dacă mai suni la ora asta îţi rup capul ala care îl ţii ca sa nu te plouă-n gât, sunt Sakura. Ştii ce hai pa! spun eu şi îi închid telefonul în nas.
Îi arunc telefonul prin cameră, apoi adorm la loc. cineva trage de mine, deschid ochii şi îl vpd pe Sasuke.
- Ce? spun eu adormită.
- Trezirea este 13:45, peste cinci ore o să mă baţi la cap că de ce nu te-am sculat mai devreme, plus ca a venit un make up artist care e şi coafez.
Fără să mai zic nimic, mă ridic din pat şi merg câtre sufragerie. Când intru, în faţa mea vine Byron, îl iau în braţe apoi merg să mă spăl pe cap, ies cu un prosop în cap, încui uşa de la sufragerie, rămânând doar eu şi Byron, acesta începe să se ocupe de părul meu, după ce îmi dă cu o tona de fixativ în cap şi termină machiajul, mă ajută să mă îmbrac în rochie, mă încalţ cu o pereche de sandale roşii, îmi pun o pereche de cercei argintii, când ies îl văd pe Sasuke că mă aştepta în faţa uşii cu un trandafir albastru cu roz. Iau trandafirul în timp ce ne îndreptăm câtre bucătărie, când Sasuke a deschis uşa am fost întâmpinaţi de aplauze şi bliţurile aparatelor foto, Sasuke poartă un costum negru cu o cămaşă roşie şi cravata neagră, pusă la mişto. Într-un final pornim către bal, când intrăm

Eh, cam acesta este capitolul, aştept comentarii! Scuze pentru întârziere.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Because we are rebels! - de Kiddoxx. - 06-10-2010, 03:52 PM
RE: Because we are rebels! - de Ada - 06-10-2010, 04:56 PM
RE: Because we are rebels! - de InocentAngel - 06-10-2010, 08:08 PM
RE: Because we are rebels! - de Shadow. - 06-10-2010, 09:14 PM
RE: Because we are rebels! - de Biscu' iz back ^^ - 06-10-2010, 09:40 PM
RE: Because we are rebels! - de Debb.' - 06-10-2010, 09:44 PM
RE: Because we are rebels! - de Yun. - 06-10-2010, 10:08 PM
RE: Because we are rebels! - de Axel . - 07-10-2010, 06:12 PM
RE: Because we are rebels! - de Kiddoxx. - 08-10-2010, 02:48 PM
RE: Because we are rebels! - de Yun. - 08-10-2010, 06:52 PM
RE: Because we are rebels! - de Kiddoxx. - 11-10-2010, 03:05 PM
RE: Because we are rebels! - de Shadow. - 28-10-2010, 06:36 PM
RE: Because we are rebels! - de Who said i have to be normal - 04-11-2010, 12:15 AM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 06-11-2010, 10:05 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 11-11-2010, 04:40 PM
RE: Because we are rebels! - de Flash - 12-11-2010, 10:51 PM
RE: Because we are rebels! - de KarinaD - 18-11-2010, 10:13 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 18-11-2010, 10:18 PM
RE: Because we are rebels! - de _Andreea_ - 19-11-2010, 04:54 PM
RE: Because we are rebels! - de Yun. - 19-11-2010, 05:54 PM
RE: Because we are rebels! - de Daria - 19-11-2010, 11:29 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 20-11-2010, 06:17 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 20-11-2010, 11:56 PM
RE: Because we are rebels! - de Yun. - 21-11-2010, 09:52 AM
RE: Because we are rebels! - de KarinaD - 21-11-2010, 12:46 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 22-11-2010, 12:04 AM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 23-11-2010, 04:13 PM
RE: Because we are rebels! - de KarinaD - 23-11-2010, 07:22 PM
RE: Because we are rebels! - de Dufresne - 23-11-2010, 07:44 PM
RE: Because we are rebels! - de Zuzy Is Angell - 23-11-2010, 08:35 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 23-11-2010, 08:37 PM
RE: Because we are rebels! - de _Andreea_ - 23-11-2010, 09:02 PM
RE: Because we are rebels! - de _Andreea_ - 24-11-2010, 11:20 PM
RE: Because we are rebels! - de Lilishor - 26-11-2010, 08:13 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 26-11-2010, 08:26 PM
RE: Because we are rebels! - de Zuzy Is Angell - 14-12-2010, 11:44 AM
RE: Because we are rebels! - de Yun. - 14-12-2010, 04:29 PM
RE: Because we are rebels! - de _Andreea_ - 14-12-2010, 08:36 PM
RE: Because we are rebels! - de Daria - 16-12-2010, 12:14 PM
RE: Because we are rebels! - de Dufresne - 16-12-2010, 03:52 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 17-12-2010, 04:37 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 21-12-2010, 10:09 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 28-12-2010, 12:15 AM
RE: Because we are rebels! - de crisy_bby - 28-12-2010, 01:00 AM
RE: Because we are rebels! - de Mariah . - 28-12-2010, 01:45 AM
RE: Because we are rebels! - de Zuzy Is Angell - 02-01-2011, 01:55 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 17-01-2011, 07:14 PM
RE: Because we are rebels! - de Mariah . - 17-01-2011, 08:53 PM
RE: Because we are rebels! - de Zuzy Is Angell - 17-01-2011, 11:27 PM
RE: Because we are rebels! - de Zuzy Is Angell - 19-01-2011, 01:19 PM
RE: Because we are rebels! - de _Andreea_ - 19-01-2011, 05:31 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 19-01-2011, 10:08 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 20-01-2011, 12:46 AM
RE: Because we are rebels! - de Daria - 23-01-2011, 12:43 AM
RE: Because we are rebels! - de KarinaD - 14-02-2011, 12:25 AM
RE: Because we are rebels! - de Rose ^^ - 14-04-2011, 11:21 AM
RE: Because we are rebels! - de KiDda - 18-04-2011, 11:20 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)