Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Because we are rebels!

#1
Deci, imaginaţia e duşmanul meu numarul unu, dar “beculeţul” se aprinde şi ideile îmi vin. Capitolul este destul de scurt că e făcut de curând şi temele îmi ocupa 85% din timpul meu liber. Acept orice fel de critică. Nu sunt perfectă dar nici nu renunţ! Ficul conţine înjurături şi scene +18.

Disclimer: Nu deţin nici un personaj ce îi aparţine lui Masashi kishimoto din anime-ul manga-un “Naruto” şi nu fac profit de pe urma acestor personaje întâmplări.

Cap 1.

Stau ghemuită lângă geam şi privesc străduţele prăfuite şi blocurile din sticlă care par părăsite. Câte o maşină mai trece din când în când, sper că într-o zii să scap din casa asta. Mi-am spus eu lăsând capul pe spate. Sar pe parchetul din lemn de nuc şi îmi târăsc picioarele până în faţa patului, mă aşez pe marginea patului privind în gol. Telefonul mă readuce la realitate cine mă putea suna la ora două dimineaţa decât Hinata cea mai bună prietenă a mea să mii se plângă că iar s-a certat cu părinţi ei, ori colegii de clasă care au chef de glume proaste. Mă uit să văd cine este dar numărul îmi este total necunoscut aşa că îl las să sune până se plictiseşte şi poate închide. Ies din cameră, o încui şi intru în baie, arunc hainele în coşul cu rufe şi pe gresia neagră. Întru în cabina de duş şi dau drumul picăturilor de apă, mă trezesc numai gata de o noapte în club. După o oră ies din duş şi îmi pun pe mine un tricou negru şi o pereche de pantaloni scurţi roşii, rup o foaie din caiet şi scriu mare pe ea „Sunt în club nu mă aşteptaţi” şi mi-am luat o geantă neagră din piele şi am ieşit din apartament. Calc cu grijă pe gresia rece pentru a nu trezi vecini. Când mă văd liberă merg puţin mai repede deoarece nu vreau să risc să mă vadă vecinii şi să mai intru în belele cu ai mei. După un sfert de oră de mers pe jos văd cel mai renumit club, Kobe Club intru şi mă duc la bar.
- Cu ce vă pot servi? Mă întreabă un bărbat înalt, părul blond este destul de ciufulit, ochii albaştri precum cerul, cămaşa neagră stătea pe el ca dracu pe cruce, pe gât are un tatuaj care nu ce vedea prea bine din cauza rujul.
- Un Kiss în the dark. Am spus eu aşezându-mă pe unul din scaunele din jurul barului.
- Văd că mulţi s-au lipit de băutura asta. A spus acesta zâmbind.
- Uite şi al doilea motiv de ce vreau băutura asta. Am spus eu uitându-mă prin club.
Acesta nu a mai spus nimic şi mi-a dat băutura, am gustat din lichidul rozaliu. Am mai stat până la ora patru fără douăzeci de minute. Am mers destul de repede dar nu pe şapte cărări cum plecăm de obicei. Odată ajunsă acasă mi-am mai făcut un duş şi într-un final m-am simţit obosită. Am intrat în dormitor dar am văzut că deja era ora 6 mi-am dat cu perna în cap şi un şut în cur ca trebuie să mă pregătesc de ore am aruncat doua caiete, un pix şi gata geanta pentru şcoală. Am deschis dulapul şi mi-am scos un tricou negru cu câteva modele albastre pe el şi o pereche de blugi cu multe tăieturi tot negri mi-am pus câteva lanţuri la pantaloni, creionul dermatograf îmi pune ochi în evidenţă. Ies din camera cu cheile în mâna, intru în bucătărie iau un bol mare îl umplu cu lapte şi pun cereale în laptele rece. Deschid televizorul şi văd că iar o să plouă în Bucureşti. Perfect când îmi e şi mie lumea mai dragă trebuie să plouă! Îmi piere pofta de mâncare şi plec către liceu. La ora şapte şi cinci minte eu umblu de nebună pe străzi. Chiar îmi trebuie o ocupaţie, să compun cântece, să croşetez. Simt lacrimile reci ale norilor care mă readuc cu picioarele pe pământ. Într-un final ajung la şcoală ca de obicei absentă la prima oră. Aştept să se sune şi intru în clasa unde ca de obicei Hinata mă aşteaptă. Îmi arunc ghiozdanul şi mă uit pe orar, văd că următoarea oră aveam matematica, „bucuria” mea, mai aveam puţin şi săream pe profesoara cu drujba în mâna dar nu pot deoarece este directoarea. Se sună de intrare şi eu mă aşez în bancă. Văd şase băieţi care cara trei bănci cu tot cu scaune. După ei intră şase băieţi foarte drăguţi. După ei intră profesoara şi toată clasa se ridică în picioare.
- Bună ziua! Am spus noi în cor.
- Bună ziua copii, din câte a-ţi văzut aveţi noi colegi şi îi rog să se prezinte. A spus aceasta aşezându-se pe scaun.
- Bună, numele meu este Naruto Uzumaki am 17 ani şi îmi place să mănânc, să cânt la tobe şi să îmi fac prieteni.
- Numele meu este Sasuke Uchiha, am 17 ani. A spus acesta scurt şi la obiect privind prin clasă.
- Eu sunt Neji Hyuga, am 17 ani, sânt la chitară-bas şi îmi place să merg prin cluburi.
- Ei bine eu sunt Kiba am 17 ani, îmi place să ascult muzică şi iubesc animalele.
- Gaara îmi pare bine că fac parte din această clasă. spuse acesta plictisit.
- Sunt Sikamaru, îmi place să compun cântece, să cânt la pian.
- Băieţi vă rog să luaţi loc. A spus profesoara.
A început să scrie pe tabla tot felul de radicali, când s-a întors eu am început să mă prefac că scriu exerciţiul. Aşa a trecut toată oră fiecare uitându-se la noi colegi sau scriind exerciţi.
- Hei Ten Ten ce oră avem? Am spus eu privind pe geam.
- Sport! A spus o voce necunoscută mie. Se pare că blondul vroia să îşi facă prieteni.
- Şi dupăia? Am spus eu întorcându-mă.
- Şedinţa cu oroarea. A spus Temari zâmbind.
- Bună, numele meu este Naruto! Tu cine eşti? M-a întrebat acesta apropiindu-se de mine.
- Sunt Sakura. ÃŽmi pare bine Naruto.
- Deci Sakura îmi poţi spune ceva despre unii colegi?
- Fereşte-te de Tipa aia cu părul roşcat turbat şi de pipitele ei. Numele ei e Karin şi se crede buricul pământului. Restul sunt de treabă.
- Mersi frumos de sfat. Cine e fata aia cu părul brunet şi ochii ciudaţi?
- Este Hinata cea mai bună prietenă a mea şi verişoara lui Neji. Haide să ţii le prezint şi pe celelalte.
- Fetelor el este Naruto noul nostru coleg. Naruto ele sunt Hinata, Temari, Ten Ten, Ino ÅŸi Kira
Am coborât jos în sala de sport şi ne-am aşezat pe bancă. A venit un profesor înalt cu părul castaniu şi ne-a spus că ora de sport nu se mai ţine. Am mai stat până la ora 18:30 la şedinţă care până la urmă s-a anulat. Când să ieşim din clasa curentul s-a oprit şi toate fetele au început să ţipe. Simt două braţe care îmi înconjoară talia şi buzele cuiva care îmi sărută gâtul. Mă zbat să mă eliberez din braţele persoanei misterioase. Toţi din clasă au plecat numai eu şi el am rămas în clasă. M-am întors cu spatele şi am mers până la balustradă unde era să cad din cauza întunericului dar o mână m-a prins şi m-a tras în sus. Simt cum m-a ridica de la sol şi coboară treptele cu mine. Când ieşim afară din şcoala am vrut să văd cine este dar avea gluga de la hanorac trasa pe cap.
- Mulţumesc, dar cine eşti? Am întrebat eu încercând să îi văd chipul.
- Nimeni important, ne vedem mâine. A spus acesta întorcându-mi spatele şi plecând.
Am rămas pe gânduri şi am plecat către casă. Când am ajuns în bucătărie stăteau mama şi tata.
- Bună mamă, tata. Am spus eu luând o sticlă cu apă plată.
- Bună seara scumpo! Masa este gata în cinci minute. A spus mama uitându-se în cuptor.
- Dacă nu te superi în seara asta nu o să mănânc în seara asta. Am spus eu ieşind pe uşă.
Mama nu a mai spus nimic doar a aprobat din cap că nu e nimic. Şi m-am dus lam ine în cameră.
Mi-am făcut un duş încercând să îmi limpezesc gândurile dar mereu îmi veneau în minte acele momente. Ies din duş cu un prosop în jurul corpului. Intru la mine în cameră şi văd că începe să îmi sune telefonul. Răspund şi aud vocea calmă a lui Ten Ten.
- Sakura veşti noi! Am aflat că în seara asta Uchiha şi prietenii lui merg în Bamboo, hai să mergem şi noi! A spus aceasta entuziasmată.
- Bine. Am spus eu absenta.
- Ne vedem peste o oră. A spus aceasta şi mi-a închis telefonul în nas.
Cele mai bune prietene ale mele. Ten Ten ne ştim de la grădiniţă, are părul şaten îl ţine prins în două cocuri, ochii căprui, Ino suntem prietene de ceva vreme, are părul blond precum spicul grâului şi ochii albaştri precum cerul, Temari are părul de aceeaşi culoare cu al lui Ino numai că îl are prins în patru codiţe, Hinata are ochii lila, părul negru cu reflexii albastre, Kira este mereu cu capul pe umeri, cânte foarte bine la tobe, are părul roşcat precum lavă şi ochii negri precum noaptea. Dacă nu m-am prezentat scuzele mele. Numele meu este Sakura Haruno am 17 ani, am părul roz
Mi-am scos o pereche de pantaloni scurţi roşi cu modele negre şi un tricou negru pe care scria „Just do it”, în picioare mi-am pus o pereche de sandale cu toc cui tot negre, mi-am luat o poşetă gen plic roşie în care mi-am pus luciul de buze, creionul dermatograf şi rimelul şi telefonul care este un Iphone 3GS. Am luat-o la fugă pe scările blocului fără să îmi pese de vecini. Într-un târziu am ajuns la club, am plătit intrarea şi am început să dau telefoane şi mesaje să văd pe unde sunt împrăştiate fetele. Mă uit în sus şi văd că nu e nimeni aşa că urc dar când să urc sus l-am văzut pe Sasuke care avea un pahar în mâna. În faţa mea apare un tip mare în costum care nu mă lasă să înaintez.
- Îmi pare rău domnişoara dar sus este petrecere privată. A spus acesta politicos.
- Nu mă pasionează petrecere de fâţe care e aici, m-am urcat din motive personale. Am spus eu uitându-mă după fete şi i-am văzut părul Hinatei.
Am coborât ca şi fulgerată de pe scări şi m-am dus la Hinata. Fetele şi-au dat seama destul de repede că sunt în spatele lor.
- Hai să mergem sus la drăguţei aia. A spus Temari fericită.
- Nu poţi intra. E o matahală care stă acolo. Petrecere privată. Am spus eu aşezându-mă lângă Hinata şi Ten Ten.
- Nu avem pic de noroc. A spus Hinata dezamăgită de încă un eşec.
- Ştii îmi pasă ei au petrece lor acolo sus noi o să o ţinem aici pe a noastră. Am spus eu încercând să nu par dezamăgită.
Fetele stăteau şi se uitau la mine de parcă eram un extraterestru. Hinata mi-a făcut semn să mă uit în spate. Am lăsat capul pe spate văzându-l pe Gaara care avea o sticlă de whisky în mâna şi se ţinea de un stâlp. M-am ridicat şi l-am ajurat să se aşeze pe canapea.
- Domne câte kilograme are porcul acesta ca deja mă doare spatele! Am spus eu văitându-mă.
- Am venit aici să îţi spun că Sasuke te place! A spus acesta uitându-se la mine.
Îl văd pe Sasuke că vin spre noi probabil ca să îl adune pe Gaara. Dar spre uimirea mea a vrut să vorbească cu mine. Am ieşit pe terasa clubului şi ne-am dus lângă balustradă.
- Tu chiar mă placi? L-am întrebat eu pe Sasuke lăsând capul în jos.
- Mai ştii. A spus acesta uitându-se la stele.
- Îmi spui? Sau îmi pierd timpul degeaba aici. Am spus eu întorcându-mă cu spatele la bară din fier.
- Dacă asta crezi fă cum vrei. A spus el nepăsător.

Ştiu capitolul e super scurt dar nu am prea avut timp să scriu mai mult la el. Scuze!



Răspunsuri în acest subiect
Because we are rebels! - de Who said i have to be normal - 05-10-2010, 10:59 PM
RE: Because we are rebels! - de Kiddoxx. - 06-10-2010, 03:52 PM
RE: Because we are rebels! - de Ada - 06-10-2010, 04:56 PM
RE: Because we are rebels! - de InocentAngel - 06-10-2010, 08:08 PM
RE: Because we are rebels! - de Shadow. - 06-10-2010, 09:14 PM
RE: Because we are rebels! - de Biscu' iz back ^^ - 06-10-2010, 09:40 PM
RE: Because we are rebels! - de Debb.' - 06-10-2010, 09:44 PM
RE: Because we are rebels! - de Yun. - 06-10-2010, 10:08 PM
RE: Because we are rebels! - de Axel . - 07-10-2010, 06:12 PM
RE: Because we are rebels! - de Kiddoxx. - 08-10-2010, 02:48 PM
RE: Because we are rebels! - de Yun. - 08-10-2010, 06:52 PM
RE: Because we are rebels! - de Kiddoxx. - 11-10-2010, 03:05 PM
RE: Because we are rebels! - de Shadow. - 28-10-2010, 06:36 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 06-11-2010, 10:05 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 11-11-2010, 04:40 PM
RE: Because we are rebels! - de Flash - 12-11-2010, 10:51 PM
RE: Because we are rebels! - de KarinaD - 18-11-2010, 10:13 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 18-11-2010, 10:18 PM
RE: Because we are rebels! - de _Andreea_ - 19-11-2010, 04:54 PM
RE: Because we are rebels! - de Yun. - 19-11-2010, 05:54 PM
RE: Because we are rebels! - de Daria - 19-11-2010, 11:29 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 20-11-2010, 06:17 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 20-11-2010, 11:56 PM
RE: Because we are rebels! - de Yun. - 21-11-2010, 09:52 AM
RE: Because we are rebels! - de KarinaD - 21-11-2010, 12:46 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 22-11-2010, 12:04 AM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 23-11-2010, 04:13 PM
RE: Because we are rebels! - de KarinaD - 23-11-2010, 07:22 PM
RE: Because we are rebels! - de Dufresne - 23-11-2010, 07:44 PM
RE: Because we are rebels! - de Zuzy Is Angell - 23-11-2010, 08:35 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 23-11-2010, 08:37 PM
RE: Because we are rebels! - de _Andreea_ - 23-11-2010, 09:02 PM
RE: Because we are rebels! - de _Andreea_ - 24-11-2010, 11:20 PM
RE: Because we are rebels! - de Lilishor - 26-11-2010, 08:13 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 26-11-2010, 08:26 PM
RE: Because we are rebels! - de Zuzy Is Angell - 14-12-2010, 11:44 AM
RE: Because we are rebels! - de Yun. - 14-12-2010, 04:29 PM
RE: Because we are rebels! - de _Andreea_ - 14-12-2010, 08:36 PM
RE: Because we are rebels! - de Daria - 16-12-2010, 12:14 PM
RE: Because we are rebels! - de Dufresne - 16-12-2010, 03:52 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 17-12-2010, 04:37 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 21-12-2010, 10:09 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 28-12-2010, 12:15 AM
RE: Because we are rebels! - de crisy_bby - 28-12-2010, 01:00 AM
RE: Because we are rebels! - de Mariah . - 28-12-2010, 01:45 AM
RE: Because we are rebels! - de Zuzy Is Angell - 02-01-2011, 01:55 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 17-01-2011, 07:14 PM
RE: Because we are rebels! - de Mariah . - 17-01-2011, 08:53 PM
RE: Because we are rebels! - de Zuzy Is Angell - 17-01-2011, 11:27 PM
RE: Because we are rebels! - de Zuzy Is Angell - 19-01-2011, 01:19 PM
RE: Because we are rebels! - de _Andreea_ - 19-01-2011, 05:31 PM
RE: Because we are rebels! - de Too Many Dreams. - 19-01-2011, 10:08 PM
RE: Because we are rebels! - de Moon princess - 20-01-2011, 12:46 AM
RE: Because we are rebels! - de Daria - 23-01-2011, 12:43 AM
RE: Because we are rebels! - de KarinaD - 14-02-2011, 12:25 AM
RE: Because we are rebels! - de Rose ^^ - 14-04-2011, 11:21 AM
RE: Because we are rebels! - de KiDda - 18-04-2011, 11:20 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)