Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[+18] [yaoi] Kaleidoscope

#11
Child Of Sunset, ma bucur ca ti-a placut shotul si nu iti voi raspunde acum la intrebari. :D Poate reusesc sa scriu continuarea (I kinda want to), dar nu stiu cand se va intampla asta. Tnx pentru reply! *hugs*

Nanna, nu ai de ce sa iti ceri scuze. ^^ Cum am zis, nu cred ca este vreo diferenta.
Ah, nu cred ca as putea sa scriu fara sa apas 'enter' dupa fiecare fragment. Mi se pare mai aerisit textul asa si cum forumurile nu recunosc alineatele, mi se pare si mai usor de citit. ^^ Tnx pentru reply! *hug*

gabytsswh, multumesc pentru aprecieri. ^^ Daca va fi menaje a trois sau nu, nu spun. :)) Oricum nu voi posta acum continuarea. Nici nu am inceput sa o scriu. :D Tnx pentru reply! *hug*

aDemon, acel shot a cam ajuns printre preferatele mele. Well, ca idee ca se putea sa fie scris mai bine. Anyway, am scris urmatorul shot si nu stiu cat de fierbinte este. Te las pe tine sa decizi :D Tnx pentru reply *hug*
_____________________

Shot terminat acum cateva ore, nu am scris cu diacritice si s-ar putea sa am ceva greseli de tastare si/sau exprimare. :D
_____________________


- Unu, doi, trei, patru, cinci, sase, sapte, opt... Nu! De la capat! Unu, doi, trei, patru, cinci... Hmm... Din nou! Unu, doi, trei, patru, cinci, sase, sapte... sapte... Ah! isi acoperi fata cu mainile tinand ochii inchisi. In acest moment nici macar nu putea sa numere pana la zece, deci cum ar putea sa intre in acea camera si sa isi accepte cu fruntea sus infrangerea?

- Brian! Mai stai mult? se auzi o voce din partea cealalta a usii de la baie. Brian isi freca tamplele cu degetul aratator si cel mijlociu, apoi se ridica de pe toaleta. Trase apa doar de efect si striga ca vine imediat.

Se apropie de chiuveta si isi spala fata cu apa rece, trecandu-si apoi mainile ude prin parul des si negru. Se privi in oglinda si inspira adanc. Putea totusi sa spuna 'nu'. Mitchell ii spusese deja ca este un pariu prostesc si ca nu trebuie sa faca ce a spus. Nimeni nu se va supara, dar Brian nu putea sa renunte indiferent de ce s-ar intampla. Orgoliul lui pur si simplu nu ii dadea voie.

Totul se incepuse cu cateva zile in urma cand, fiind la o bere cu prietenii, discutasera despre relatia unuia dintre ei cu noua lui prietena, o fata inalta, cu parul vopsit blond, ochi mari si capruri, iar buzele pline de botox. Acel prieten de care se vorbea si care era de fata, dar participa la discutie ca oricare altul de acolo. Nu arata prea rau si avea o situatie financiara mai mult decat foarte buna. Problema care se pusese era daca prietena lui il inseala sau nu. Brian era de parere ca nu il inseala, ca poate gasi la el absolut orice vrea si nu ar avea niciun motiv real sa o faca, mai ales ca se arata foarte dragastoasa. Mitchell pe de alta parte era convins ca aceasta il insela si ca vor afla asta pana la sfarsitul saptamanii. In timpul discutiei destul de aprinse, Mitchell ii spuse, mai mult in gluma, lui Brian sa i-o suga daca are dreptate. Brian nu s-a lasat mai prejos si a luat asta in serios. Catorva dintre ei li s-a parut amuzant si le-au propus sa asiste la intreaga scena daca Mitchell avea dreptate.

Probabil ca lucrurile au mers putin prea departe si acum Brian regreta acest pariu stupid. Daca Mitchell nu ar fi avut dreptate, totul ar fi fost in regula, dar cu o zi inainte prietenul lor le spusese ca s-a despartit de prietena lui dupa ce a vazut-o intr-un club oarecare simtindu-se bine in compania unui alt tip.

Brian se mai privi o data in oglinda si ofta inainte sa iasa din baie. Cu mana aproape tremuranda, dar hotarat deschise usa si intra in camera unde se aflau prietenii sai. Ii privi cu teama in timp ce izbucneau in urale zarindu-l. Poate ca daca ar fi toti niste pusti de saptesprezece ani ar fi inteles acest comportament, dar la douazeci si trei de ani ai avea oarecare asteptari din partea lor.

Il privi pe Mitchell care avea o expresie disperata mutandu-si privirea de la Brian la prietenii lui
- Baieti! Nu trebuie sa facem asta, nu? Este o prostie! protesta Mitchell, dar nimeni nu ii dadu atentie.

Brian zambi chinuit auzindu-l si se hotari sa vorbeasca.
- Ar trebui sa luati loc pentru ca sunteti pe cale sa vedeti un film porno live! cei trei incepura sa rada si se conformara.

Dupa cateva secunde de ezitare, Brian se indrepta spre Mitchell care se asezase pe pat, iar ceilalti trei isi ocupau locurile pe niste scaune puse in asa fel incat sa aiba o vedere cat mai buna. Veselia lor era crescanda, iar Brian se intreba ce este acum in mintea lor, pentru ca in mintea lui stia ce este si nu ii placea deloc.

Se puse in genunchi in fata lui Mitchell si isi indrepta mainile spre cureaua pantalonilor lui, dar mana prietenului sau il opri.
- Este o prostie si stii asta! Nu se intampla nimic grav daca nu faci asta si, sincer, mie mi-ar conveni sa te opresti.
- Ti-e teama ca nu ma voi ridica la inaltimea asteptarilor tale? intreba Brian cu o voce grava auzindu-i pe cei trei exclamand satisfacuti.

Mitchell inghiti in sec si dadu drumul mainii. Nu ii venea sa creada ca va face asta, ca ii va desface pantalonii si ii va lua in gura barbatia. Se cunosteau de aproape saisprezece ani si putea spune ca Brian este cel mai bun prieten al lui. Cum va reusi sa il mai priveasca in ochi dupa asta? Il fixa cu privirea in timp ce ii desfacea pantalonii, apoi se ridica putin astfel incat Brian sa ii poata da jos de pe el. Inghiti in sec simtind mana lui Brian care ii atingea organul. Chipul lui parea resemnat.

Dupa ce il stimula cu mana, Brian lua in gura membrul intarit. O facuse aproape inconstient. In acel moment dorea sa ii satisfaca pe prietenii lui care facusera ochii mari. Nu credeau cu adevarat ca o va face, asa ca asta a fost un soc pentru ei. Nu il credeau pe Brian atat de incapatanat, dar evident ca se inselasera.

Mitchell se sprijinea cu ambele maini pe pat respirand intretaiat si simtind inima cum ii bate mai tare. Se chinuia sa nu geama, desi nu facea o treaba prea buna. Cu coada ochiului ii zarea pe cei trei care priveau ca hipnotizati scena din fata lor, dar evita pe cat posibil sa faca asta. Se simtea stanjenit, iar obrajii lui rosii ii ardeau de rusine. Nu putea sa creada ca totul este real si nu isi explica de ce nu a insistat mai mult ca prietenul lui sa nu faca asta. La urma urmei era o prostie imensa. Sau era o scuza?

Brian isi misca capul in sus si in jos pe lungimea penisului sau, facandu-l pe Mitchell sa se piarda in timp ce se elibera in gura lui, gemand scurt. Brian ii inghiti lichidul albicios, sarutand apoi varful organului lui Mitchell care incerca sa respire normal. Privi din nou spre prietenii lui gandindu-se ca s-a eliberat putin prea repede. Le simtea ochii atintiti asupra lor si asta parea ca il excita mai mult decat in mod normal.

Brian respira greu simtindu-si pantalonii mult prea stramti si uitase complet de cei trei prieteni ai lui concentrandu-si atentia asupra lui Mitchell. In momentul in care ridica ochii si il privi isi aduse aminte vag de spectatori, dar uita imediat, simtindu-se si mai excitat de chipul prietenului sau. Ii prinse tricoul cu mana si il trase spre el, unindu-si buzele cu ale lui. Mitchell fusese surprins de gestul lui, dar curand se lasa purtat de sarut si ii raspunse cu aceeasi intensitate cuprinzandu-l cu bratele.

- Puteti sa ne lasati singuri? intreba Brian reamintindu-si de cei trei dupa ce intrerupse sarutul. Erau de-a dreptul socati si erau convinsi ca toata povestea asta a mers prea departe. Cu greu se ridicara de pe scaune si iesira din camera.

Brian il impinse usor pe pat pe Mitchell asezandu-se peste el imediat ce auzi usa inchizandu-se. Ii saruta din nou buzele, mult mai lent, savurand gustul lui, iar Mitchell ii raspunse din nou la sarut, apoi il indeparta putin cu mainile pentru a-i putea desface pantalonii. Pareau ca se inteleg din priviri, atingerile lor erau tandre si atente, desi cu cateva ore inainte nici unul dintre ei nu s-ar fi putut gandi ca ar putea fi atat de excitati unul de celalalt.

Mitchell elibera din materialul pantalonilor membrul eract al lui Brian si inghiti in sec.
- Ai prezervative pe aici? intreba Brian atingand usor barbia lui Mitchell si ridicandu-i capul ca sa il poata privi in ochi.
- Umm... Da... Este acolo, raspunse Mitchell simtindu-si gura uscata, indicand spre una dintre noptierele aflate langa pat.

Brian se indrepta spre locul indicat si scotoci repede prin sertar, simtind ca nu mai are mult pana explodeaza. Cand gasi prezervativul nu statu prea mult pe ganduri si il desfacu. Nu se sinchisi sa isi dea pantalonii jos si in cateva secunde se afla intre picioarele lui Mitchell.
- O sa doara? intreba Mitchell speriat.
- Relaxeaza-te!
- Dar... Au!

Membrul lui Brian ii provoca durere in momentul in care il penetra, dar Mitchell isi inghiti protestele si inchise strans ochii. Brian se apleca spre el, sarutandu-i urechea apoi ii spuse din nou sa se relaxeze. Acum era cu totul inauntrul lui si astepta inainte sa se miste pentru a-i da timp lui Mitchell sa se obisnuiasca cu noua senzatie. Cand a considerat ca este suficient, incepu sa se miste lent, grabind apoi ritmul. Mitchell prinse cu mainile de tricoul lui strangand cu putere si lasand cateva lacrimi sa ii curga pe obraji. Probabil ca Brian ar fi trebuit sa il pregateasca mai bine pentru asta, dar nu mai avusese rabdare. Totusi, era sigur ca Mitchell va fi satisfacut de actiunile lui.

Durerea simtita la inceput a fost inlocuita treptat de placere, Mitchell gemand acum in voie. Nici daca ar mai fi fost cei trei in camera nu si-ar fi oprit gemetele. Senzatia aceasta era cu totul noua pentru el, dar incredibil de placuta. Atat de placuta incat ii dadea fiori si il speria. Nu si-ar fi imaginat vreodata ca se va simti atat de bine facand sex cu un barbat.

Brian se misca in continuare gemand la randul lui, incercand sa ajunga de fiecare data din ce in ce mai adanc. Membrul lui Mitchell era de mult erect, dar Brian ejacula inaintea lui. Nu a durat prea mult timp, deoarece excitarea lui era prea ridicata. Orice fel de stimul asupra barbatiei lui ar fi putut sa il faca sa se elibereze destul de repede. Auzindu-l gemand lung, Mitchell s-a eliberat la scurt timp arcuindu-si spatele si ridicandu-se spre Brian.

Se sarutara scurt, apoi Brian ii privi chipul rosu. Mitchell era atragator asa si ar fi vrut sa continue, dar hotari ca e mai bine sa nu il epuizeaze pe prietenul sau de la prima sa experienta de acest gen, asa ca se aseza pe pat, langa el si il stranse in brate. Ii saruta tampla, apoi parul saten si inchise ochii simtind parfumul sexului in aer.

*

- ...da, stiu. A fost amuzant sa il vad pe Robert cazand asa de pe bicicleta!
- Ai fi zis ca oamenii stiu ca bicicleta este pentru a te deplasa in afara casei, nu in pat.

De la o masa dintr-un bar destul de populuat se auzeau multe voci si rasete. Barbatii de acolo pareau foarte apropiati si se simteau bine unul in compania altuia razand de propriile lor prostii din adolescenta.

- Eh, si uite cum a trecut timpul! exclama o voce. Mitchell, nu te-am intrebat, ce mai face Janice?
- Este entuziasmata. Ai fi zis ca la al treilea copil nu mai poate sa fie asa. Ma uimeste!
- Si de data asta ce va fi? Fata sau baiat?
- Nu stiu, e prea devreme sa spun, dar prefer baiat. Ma simt dezavantajat cu atatea fete.

Un nou val de rasete rasuna din acel cerc de prieteni. Multe lucruri se schimbasera in ultimii aproape cinci ani. Mitchell se casatorise cu o tanara care il agatase intr-o cafenea, in dimineata in care fusese concediat din postul sau de la o faimoasa firma de constructii. Janice il inveseli atunci, facandu-i soarta sa nu para atat de rea. Fusese dragoste la prima vedere si desi prietenii lui l-au sfatuit sa mai astepte, el se insura la nici doua luni dupa ce o cunoscuse. Nu regreta nicio clipa alegerea facuta, iar prietenii lui erau fericiti ca nu i-a ascultat. Ar fi pierdut o femeie remarcabila.

La fel cum se gandea la acea intamplare cu bicicleta, ca la o prostie adolescentina, asa se gandea si la acea partida de sex cu Brian. Nu regreta nici asta, dar nu putea sa nu se intrebe ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi facut acel pariu. Indirect, aceasta experienta a contribuit la concedierea lui, la trei saptamani dupa aceea. Gandurile lui erau amestecate cu tot felul de sentimente atunci si nu se putea concentra la nimic. Nu intelegea ce se intampla cu el si de ce a facut ce a facut, de ce nu l-a oprit pe Brian. Cand a intalnit-o pe Janice s-a simtit chiar fericit. La fel de fericit ca si atunci si asta era bizar pentru el.

Arunca o privire spre Brian, apoi spre mana lui care o tinea strans pe cea a lui Chris. Aveau o relatie de aproape doi ani si pareau chiar foarte fericiti. Intr-un fel Mitchell era putin gelos pe Chris.

Despre ce se intamplase atunci avusesera o dicutie si Brian ii marturisise ca era homosexual. La inceput nu intelegea de ce nu ii spusese mai devreme, dar analizand situatia, nu il invinovatea. Ar fi riscat sa il indeparteze pe Mitchell, cel mai bun prieten al sau. Si chiar l-ar fi indepartat daca i-ar fi spus cu numai cateva saptamani inainte. Poate ca era un lucru bun ca totul se intamplase asa.

Intr-un mod cat se poate de ciudat, relatia celor doi nu s-a schimbat in niciun fel. S-ar putea spune ca acea partida de sex nu a avut nicio legatura cu Brian si Mitchell dinainte si nici cu cei de dupa, de parca s-ar fi petrecut intr-o alta dimensiune. Se mai intampla uneori sa vorbeasca despre asta, dar niciodata cu un ton serios. Devenise un subiect de gluma intre ei doi, dar si intre prientenii lor, tachinandu-se fara sa tradeze niciun fel de sentiment legat de asta.

Ca un fel de pact mut nimeni nu i-a spus lui Janice despre asta, dar Brian i-a marturisit lui Chris. Il iubea pe Chris si considera ca are dreptul sa stie absolut totul despre el si despre prietenii lui. Janice probabil nu ar fi primit prea bine stirea.
[Imagine: LCGbvGa.png]



Răspunsuri în acest subiect
[+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Noesis - 29-09-2010, 07:56 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de DeDal N. - 29-09-2010, 08:29 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Abbeh. - 29-09-2010, 08:44 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Noesis - 13-11-2010, 02:41 AM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de DeDal N. - 13-11-2010, 03:19 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Noesis - 07-12-2010, 01:22 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Rinnie - 29-12-2010, 02:24 AM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Beatrix LaVey - 29-12-2010, 02:05 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Addeh - 29-12-2010, 02:20 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Noesis - 26-01-2011, 04:06 AM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Addeh - 26-01-2011, 09:57 AM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Noesis - 17-02-2011, 02:50 AM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Addeh - 17-02-2011, 10:23 AM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Beatrix LaVey - 20-02-2011, 12:51 AM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Noesis - 13-03-2011, 05:13 AM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Addeh - 13-03-2011, 12:21 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Noesis - 02-04-2011, 04:00 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Addeh - 02-04-2011, 08:58 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Noesis - 18-05-2011, 08:28 PM
RE: [+18] [yaoi] Kaleidoscope - de Addeh - 24-08-2011, 01:25 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)