Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haruka(Sailor Uranus) & Michiru(Sailor Neptune)

#1
Haruka & Michiru impart o relatie pur si simplu frumoasa. Ele se iubesc, chiar daca sunt de acelasi sex. Relatia lor a fost criticata in randul comunitatii anime pentru ca incurajau homosexualitatea, dar oamenii nu ar trebui sa ii discrimineze pe cei care sunt diferiti. Nu trebuie sa ii sustii neaparat , dar ar trebui sa fie respecate si accepte.
Cele 2 senshi erau total diferite la personalitate dar asta era un motiv pentru care se completau,Michiru o persoana gratioasa si foarte talentala la pictura si vioara iar Haruka o persoana sportiva si totusi eleganta chiar daca se imbraca la fel ca un baiat.
Inainte ca Haruka sa o intalneasca pe Michiru,aceasta isi dorea sa fie rapida ca vantul sau chiar vantul insusi si a nu a vrut sa accepte soarta de a fi o Sailor Soldier ,de frica schimbarilor, inclusiv visele ei. Cand pericoul a ajuns-o pe Haruka,Michiru a venit sa o apere si i-a spus ca daca va alege sa lupte cu ea ,viata i se va schimba pentru todeauna.Cuvintele lui Michiru i-au ajuns la inima si aceasta a acceptat datoria ei ca Sailor Uranus, pentru a lupta alaturi cu ea.
Cu toate astea fiind spuse, cum sa nu pot dedica o sectiune pentru aceasta pereche minunata?

~~~~
Voi ce parere aveti despre cele doua?
Care va place mai mult Michiru sau Haruka?
Cum vi se pare relatia lor?
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]




Răspunsuri în acest subiect
Haruka(Sailor Uranus) & Michiru(Sailor Neptune) - de SooMin - 26-09-2010, 01:23 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)