Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel : Teru vs. Sayuuki

#5
Mda. Deci voi fi destul de scurtă.
Sayuuki: Poza, ca idee imi place. Dar nu prea îmi place cum trece coloana aia aşa, prin mijlocul cadrului. Iar soarele ăla, nu ştiu de ce dar când mă uit mă dor ochii O.O Poate că dacă n-ar fi fost coloana, peisajul ar fi fost chiar foarte OK. Adică cerul arată foarteeee bine şi probabil cu soarele şi nori aceia ar fi ieşit o poză foarte nais.
E o poză care chiar respectă tema pe care aţi ales-o. Dar coloana nu îmi place... Poate că e vina felului cum ai pozat-o. E exact pe mijloc şi la fel cum spunea şi Unia, îmi dă impresia că e în plus, că nu e locul ei acolo. Poza ta aş fi văzut-o perfectă pentru o temă gen '' cer'' sau ''natură'' dacă nu ar fi fost coloana pe mijloc. Seamănă destul de bine cu originala coloana a lui Brâncuşi. Şi cum spuneam, ca idee poza îmi place. Dar modul cum ai pus ''în evidenţă'' coloana a cam stricat poza...

Teru: Hm... poza e ok. Cadrul îmi place şi îmi place că e alb-negru. În totdeauna mi-au plăcut pozele alb-negru. Cât despre calitatea pozei.... E bună, dar se vede că e făcută din mers. Chiar şi aşa are o calitate acceptabilă pentru o poză făcută din mişcare.
Nu ştiu cât de mult respectă tema... Poza o văd mai degrabă la un duel cu tema ''timpul'' nu cu tema ''infinit'' dar în fine... Ceasul îmi place. E o poză artistică, aş putea spune. Chestia care face poza ta interesantă e obiectul pe care l-ai focalizat. Ok, ceasul e interesant şi chiar mi-am găsit şi zodia pe acolo. Mi-ar fi plăcut să o faci poate puţin mai de la distanţă, ca să se poată observa mai bine şi statuiile alea mititele de pe lângă ceas. Huh, cel puţin aşa mi-ar fi plăcut mie.

Pozele sunt bune amândouă. Sunt frumoase, au şi unele lucruri care ar fi putut fi făcute altfel, dar mie mi-au plăcut. A fost greu, dar până la urmă am ales ceasul. Adică, votul meu merge către poza lui Teru!
Felicitări amândurora *hug*
[Imagine: 2rxfouo.jpg]



Răspunsuri în acest subiect
Duel : Teru vs. Sayuuki - de Sayuuki - 10-09-2010, 07:34 PM
RE: Duel : Teru vs. Sayuuki - de Sayuuki - 22-09-2010, 06:16 PM
RE: Duel : Teru vs. Sayuuki - de Teru - 23-09-2010, 04:26 PM
RE: Duel : Teru vs. Sayuuki - de Unia - 23-09-2010, 04:57 PM
RE: Duel : Teru vs. Sayuuki - de lou - 23-09-2010, 07:12 PM
RE: Duel : Teru vs. Sayuuki - de yaoi maniac - 23-09-2010, 07:24 PM
RE: Duel : Teru vs. Sayuuki - de Noesis - 23-09-2010, 07:44 PM
RE: Duel : Teru vs. Sayuuki - de Serqet - 23-09-2010, 11:30 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)