Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Zero sau Kaname? Pe cine alegeti?
Zero Kiryuu!!
57.69%
15 57.69%
Kaname Kuran!
42.31%
11 42.31%
Total 26 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Zero Kiryuu VS. Kuran Kaname!!

#2
Ei bine, ideea de Dezbatere a acestei secţiuni nu este una de VS. Cred că aţi înţeles greşit unii din voi. Bineînţeles, se acceptă şi genul de subiecte VS, dar nu acelea cu personaje anime or whatever. Ca să vă explic, acelea sunt destule. Există secţiuni pt. anumite animeuri, specifice, şi apoi pt. fiecare gen în parte. Plus că există şi secţiune de Anime/Manga în caz că nu s-ar găsi loc pt. dezbaterile gen VS din anime, acolo aţi putea găsi loc, nu?
Ceea ce vreau să spun este că această secţiune nu este specifică ANIME şi ar trebui evitate dezbaterile de genul Personajul X versus Personajul Y. Nu aici este locul lor.

Ca să vă spun în ce constă secţiunea Dezbateri, această secţiune, trebuie mai întâi să ştiţi că o dezbatere nu înseamnă neapărat o luptă vs. O dezbatere se poate realiza prin intermediul unei singure întrebări, şi cred că asta s-a observat. Aici noi discutăm diverse subiecte, ne spunem punctul de vedere, aducem argumente, ne împărţim opiniile. Nu stăm să facem o luptă între cutare şi cutare, ci vorbim. Asta înseamnă o dezbatere, nu neapărat o alegere a unei părţi şi o luptă vs. Ci o discuţie bazată pe multe argumente, logice de preferat, opinii bine bazate, şi aşa mai departe.

Topicul ăsta, după părerea mea, nu are ce căuta aici. Ar trebui pus în aceeaşi secţiune în care se află şi animeul Vampire Knight, din care fac parte cele două personaje. Sau, eventual dacă nu îşi găseşte loc acolo, la secţiunea Anime/ Manga.

ÅŸiiiii... moved !



Răspunsuri în acest subiect
Zero Kiryuu VS. Kuran Kaname!! - de kame. - 27-07-2010, 05:24 PM
RE: Zero Kiryuu VS. Kuran Kaname!! - de Teh - 03-08-2010, 03:42 PM
RE: Zero Kiryuu VS. Kuran Kaname!! - de Saravis - 29-03-2012, 11:15 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)